Εικόνες (12)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Sad day at the beach (το πιο διάσημο πιάτο τους - πολύ καλό)
Κροκέτα πάπιας πεκίνου (πολύ καλή)
Τσούρο μπακαλιάρου με μους αγιολί (εξαιρετικό)
Σαλάτα με άσπρο και μωβ λάχανο, ψητό παντζάρι, μήλο, ρόδι και αμύγδαλα
Γαλοτύρι σε τάρτα με ντοματίνια, κολοκυθάκι και φουντούκια
Το εστιατόριο αποτελείται από ένα μακρόστενο χώρο. με μεγάλο μπαρ. Η διακόσμηση είναι αρκετά λιτή. Το service είναι αρκετά εξυπηρετικό, αλλά τα αγγλικά των περισσοτέρων είναι φτωχά.
Υπάρχουν 2 set μενού ως επιλογές. Εμείς επιλέξαμε το μικρό το οποίο όμως είναι απόλυτα επαρκές για να χορτάσει κάποιος που πεινάει αρκετά. Το κυρίως πιάτο κάθε μενού είναι μία εξαιρετική paella, ενώ το highlight είναι το παγωτό στο τέλος με το ευφάνταστο όνομα sad on the beach.
Όλα τα πιάτα ήταν αρκετά καλά, ενώ κάποια ήταν εξαιρετικά.
To μικρό μενού κοστίζει μόλις 43 Ευρώ ανά ατόμο.
Δεν θα μπορούσα να συμφωνώ περισσότερο.
Είναι talk of the town και έχει πολύ μεγάλες αναμονές
Πολύ ωραίος χώρος.
Ωραία "
Όλα τα πιάτα σερβιρίστηκαν από τον σεφ και τους συνεργάτες του στην κουζίνα.
Η εμφάνιση των πιάτων ήταν ιδιαίτερα προσεγμένη και το γευστικό απότέλεσμα πολύ καλό αλλά όχι εξαιρετικό.
Δεν υπήρξε κάποιο πιάτο που να μας ενθουσίασε γευστικά.
Να σημειώσω βέβαια ότι δεν δοκιμάσαμε το πλήρες μενού, καθώς πήραμε το short story με wine pairing το οποίο επίσης είχε και πολύ καλές επιλογές και μια επιεικώς μέτρια.
Ο χώρος πολύ "
Αντίθετα το φαγητό ήταν πολύ καλό. Δοκιμάσαμε το ψωμί, τη σαλάτα σπανακόπιτα και το vitello tonnato από τα πρώτα. Ξεχωρίσαμε το vitello tonnato το οποίο ήταν ιδαίτερα γευστικό και εκλεπτυσμένο.
Τα κυρίως άργησαν πάνω από 40 λεπτά να έρθουν...
Το caccio e peppe Mikrolimano άξιζε την αναμονή. Ένα πολύ καλό caccio e peppe συνδυάστηκε αρμονικά με τη μπισκ και το ταρταρ γαρίδας.
Αντίθετα το ψάρι bianco ήταν μέτριο καθώς θεωρώ ότι αδικήθηκε από την πρώτη ύλη (χελιδωνόψαρο).
Από τα γλυκά δοκιμάσαμε, μετά από σύσταση του σερβιτόρου, το medovik (μελόπιτα) το οποίο ήταν μία ευχάριστη έκπληξη.
Για τα παραπάνω πληρώσαμε 102 Ευρώ.
Συνολικά είναι ένα εστιατόριο που θα ξαναπήγαινα, αλλά σίγουρα κάποια πιο ζεστή ημέρα.
Καταπληκτικες πρώτες ύλες μαγειρεμενες με απλές αλλά ελαφρως επιτηδευμενες συνταγές, οδηγούν σε ένα γευστικό αποτέλεσμα που θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό.
Το σέρβις είναι παραπάνω από εξαιρετικό. Η λίστα κρασιών είναι ικανοποιητικη.
Το κόστος ειναι περίπου 30 ευρώ ανά άτομο.
Μετά από αρκετά χρόνια επισκέφτηκα ξανά το συγκεκριμένο μαγαζί.
Δυστυχώς προσπαθεί να προβάλλει ένα προφίλ που δεν μπορεί να το υποστηρίξει. Το ήξερα ως ένα καλό μεζεδοπωλείο. Όταν όμως ο σερβιτόρος μας πρότεινε με πολύ ενθουσιασμό κάποιες ιδιαίτερες κοπές μας έπεισε να δοκιμάσουμε. Το γευστικό αποτέλεσμα δεν ήταν ικανοποιητικό, ενώ κατώτερα του αναμενομένου ήταν και τα πιάτα από το κλασικό μενού του μαγαζιού. Το αποκορύφωμα ήρθε όταν παραγγείλαμε μία από τις καλές φιάλες κρασιού του μαγαζιού για να κλείσουμε το γεύμα μας (Άγιος Χρόνος) και μας ήρθε ένα κρασί σαφώς αλλοιωμένο, το οποίο παρά τα παράπονα μας δεν αλλάχτηκε και χρεώθηκε κανονικά. Κόστος για 6 άτομα 300 Ευρώ.