Τρίγωνο

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΚαφενείο
ΔιεύθυνσηΑμύντα 15, Παγκράτι, Αθήνα
ΝομόςΑττικής
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2107243085
Διαδίκτυο
Ωράριο09:00-02:00, Πα-Σα 09:00-02:30
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Άνοιξε2010
Πρόσθετες πληροφορίες:
Αυτοχαρακτηρίζεται "καφεποτείον".

Η ίδια ιδιοκτησία έχει το Μορφονιός.

Εικόνες (3)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Από έξω προς τα μέσα
[εικόνα]
Εξωτερικά
[εικόνα]
Άποψη του χώρου εσωτερικά

Κατάλογος (3)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Κατάλογος Ιουλίου 2019: πιάτα ημέρας
[εικόνα]
Κατάλογος Μαρτίου 2019
[εικόνα]
Κατάλογος πιάτων ημέρας

Σxόλια (5)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
StellaSKG
Είναι σε στρατηγικό σημείο του Παγκρατίου αλλά επαφίεται μόνο εκεί, δεν έχει κάτι ιδιαίτερα καλό. Για καφέ και μπύρες μόνο.
anton
Καλή τοποθεσία με περαντζαδα και νέο κόσμο, αν και πολλά από τα τραπέζια είναι πράγματι στριμωγμένα. Κεφτεδάκια ξερά, πατάτες τηγανητές προκάτ ψητοπωλείου, ντάκος μέτριος και τσικουδιά μάλλον δυσάρεστη. Μεζές για το καλωσόρισμα και γλυκάκι στο τέλος στα θετικά.
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
dallas
Με πήγε φίλος Παγκρατιώτης Μάρτιο 2018 και κάτσαμε μέσα και ήταν τόσο δυσάρεστα που δεν ήθελα να ξαναπάω. Δυσάρεστα επειδή τα τραπέζια ήταν το ένα πάνω στο άλλο, είχε τρελή βαβούρα και ήταν δύσκολο να κάνεις και τις πιο απλές κινησεις. Ξαναπήγα Ιούλιο 2019 έξω και τα πράγματα μέσα δε φαίνεται να άλλαξαν, αλλά είναι αρκετά πιο άνετο εξωτερικά. Πάλι το πεζοδρόμιο είναι στενό και κάποια τραπέζια έχουν τις δυσκολίες τους αλλά είναι σίγουρα καλύτερα από μέσα. Από τα παλιά μαγαζιά της "βόλτας" του παγκρατίου (τώρα ανοίγουν το ένα μετά το άλλο στη σειρά) και από τα λίγα που τα έχει όλα (δεν ξέρω αν ειναι καλό ή κακό... μάλλον κακό). Από καφέδες μπύρες, κοκτέηλ και κλαμπ σάντουιτς, μέχρι τσίπουρα και φαγητό. Μου θύμισε λίγο το Γιουκαλι στη Θεσσαλονίκη. Πήρα σαλάτα κινόα με αβοκάντο που δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο. Θα ξαναπηγαινα μόνο καλοκαίρι έξω για μπύρες.
Γιαντράνκα
Όπως λέει και η Sylia ωραία τοποθεσία και όμορφος χώρος, δυστυχώς όταν πήγα εγώ έπαιζε άκυρη μουσική σούπερ-μάρκετ και οι σερβιτόρες γελούσαν και φώναζαν σαν ήταν μόνες τους, φάνηκε το μαγαζί να μην έχει χαρακτήρα. Κάτι μεζεδάκια που δοκιμάστηκαν μέτρια, ομοίως δεν θα ξαναπήγαινα παρά μόνον για τον καφέ.
Sylia
Μικρό καφενείο, με κουζίνα που προσφέρει μερικά πιάτα και συνοδευτικές ποικιλίες. Ωραία τοποθεσία, κάτω από τις φυλλωσιές των δέντρων, κλασικά μαρμάρινα τραπεζάκια. Παλιά υπήρχε στην ίδια θέση ένα μπακάλικο. Έχει καμιά δεκαριά τραπεζάκια μέσα, και βγάζει και άλλα τόσα περιμετρικά του μαγαζιού στο πεζοδρόμιο.Παίζει συνήθως jazz μουσική.

Έχω κάτσει αρκετές φορές, αλλά μόλις πριν 4 μέρες για φαγητό. Κατεψυγμένα κρέατα (και το κοτόπουλο στη σαλάτα και τα κεμπάπ που έφαγα εγώ). Τα πιάτα κοστίζουν 7-7.50 ευρώ. 6,50 η σαλάτα, αν θυμάμαι καλά. Απόδειξη ήρθε κανονικά, εξ αρχής. Στο τέλος κερασμένο λικέρ μαστίχα. Δεν θα ξανακαθόμουν για φαγητό.Σίγουρα δεν είναι το φόρτε του.