Δεληκάρης

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΨητοπωλείο
ΔιεύθυνσηΨαρών 8, Καβάλα
ΝομόςΚαβάλας
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2510232116
Διαδίκτυο
Ωράριο12:00-24:00. ΣΚ κλειστά.
Λέξεις κλειδιά
ΙδιοκτησίαΠαναγιώτης Δεληκάρης

Η γνώμη μας

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ταβερνοαλάνι
Πέρασα Απρίλιο 2017. Κλασικό καβαλιώτικο λαϊκό ψητοπωλείο με σάντουιτς. Δοκίμασα σουβλάκι, κεφτεδάκι και κάτι άλλο που δε θυμάμαι. Όλα συμπαθητικά. Αλλά θεωρώ το διπλανό Παραδοσιακό ένα κλικ καλύτερο. Θα μπορούσα να ξαναπάω.

Εικόνες (7)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Ψωμάκι σουτζουκάκι (καλό)
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]

Σxόλια (10)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Piroski
Μικρό μαγαζί, λαϊκή κατάσταση.
Ενδιαφέρουσα πίτα, τετραπλό νόστιμο σουτζουκάκι μέσα, δεν έχει πατάτα και βάζει μπούκοβο.
Στα 3 ευρώ μια χαρά, άλλη φορά θα δοκιμάσω και σουβλάκι.
dokimastis
Επιστροφή ένα χρόνο μετά για γεύμα σε τραπεζάκι έξω στο στενάκι.

Μοσχαρίσια σουβλάκια και 1-2 χοιρινά, όλα οκ.
Και κυρίως πήρα αυτά τα Σουτζουκάκια με μπαχαρικά και τσιμένι, που μού είχε πει πέρσι στο όρθιο. 3 μεγάλα τεμάχια στη μερίδα (6ε) που έλεγαν πολύ. Πολύ ενδιαφέροντα με το τσιμένι, θα τα ξαναπροτιμούσα.
Maximos
Δοκιμη ψωμάκι σουτζουκάκια ντομάτα μουστάρδα μπουκοβο μέτριο γευστικά θα πρέπει να δοκιμαστούν και τα υπόλοιπα για ασφαλες συμπέρασμα στα 2,40 ευρω και δεν βάζει πατατες
dokimastis
Όντως το Μοσχαρίσιο σουβλάκι έλεγε πολύ! Πήρα και ένα Σουτζουκάκι, επίσης αξιόλογο, αλλά μετά μου είπε ότι έχει και ένα κιμαδοειδές "κεμπαπάκι" στυλ, με μπαχαρικά και τσιμένι. Την άλλη φορά θα δοκιμάσω και αυτό οπωσδήποτε! 2.50ε το τεμάχιο.
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
κοκορετσακιας
Ποιοτικώς εξαιρετικά και τα χοιρινά και τα μοσχαρίσια σουβλάκια και το μπιφτέκι. Απαχα τελείως και άκρως υγιεινά! Γευστικως εμένα μου φάνηκαν τελείως ουδέτερα. Εκτιμώ το ότι δεν έχουν ενισχυτικά γεύσης (γευστικό). Εμένα όμως προσωπικά μου αρέσει το κρέας να έχει μπόλικο τρυφερο-μαλακο πάχος και πολύ αλάτι! Δεν θα ξαναπήγαινα.
gourmes
Συμφωνώ με τους προλαλίσαντες. Σταθερή αξία! Πεντακάθαρο, χωρίς λίπος, σουβλάκι. Σουτζουκάκι τέλειο. Ζητήστε να σας ψήσει μοσχαρίσιο σουβλάκι να παθετε πλάκα!
th
Δεν θυμάμαι πόσες φορές το έχω ξαναεπισκεφθεί από το πρώτο σχόλιο που είχα κάνει. Σταθερή αξία, ίδια γεύση και ποιότητα!
fisher
Διαφορετικό από τα κλασικά σάντουιτς. Ιδιαίτερο ψωμάκι, ωραίο σουτζουκάκι και σουβλάκι. Στα στάνταρ βάζει και μπούκοβο. Τα σουτζουκάκια είναι μικρά οπότε μπορείς να ζητήσεις και ανάμεικτο σουτζουκάκι-σουβλάκι.
Αρκετά μικρό, στα 2ε.
Μου άρεσε πολύ γι'αυτό και πήγα 2 φορές συνεχόμενες.
Θα ξαναπάω.
timos zisis
παραδοσιακα καβαλιωτικα σαντουιτς. πολυ καλο σουβλακι και σουτζουκακι πολυ μακρια απ τα συνηθισμενα. αξιζει σιγουρα.
th
Καλά κρυμμένο μυστικό των απανταχού καλοφαγάδων της Καβάλας. Παραδοσιακό σουτζουκάκι ή σουβλάκι σε αλευρομένο ψωμάκι, χωρίς τηγανιτές πατάτες. Δεν έχω λόγια...