Εικόνες (9)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Λογαριασμός-Απόδειξη, Dine-in, Μάρτιος 2022
Τεμάχια κρεατικά: μπιφτέκι, σουβλάκια χοιρινά, κοτόπουλο μπούτι (καλά, Dine-in, Μάρτιος 2022)
Τυροκαυτερή (πολύ καλή, Dine-in, Μάρτιος 2022)
Πατάτες τηγανιτές (καλές, Dine-in, Μάρτιος 2022)
Φασουλοταβάς (πολύ καλός, Dine-in, Μάρτιος 2022)
Σερβίτσιο, στρώσιμο τραπεζιού, Dine-in, Μάρτιος 2022
Ψωμί (νόστιμο, Dine-in, Μάρτιος 2022)
Εξωτερικά (Σεπτέμβριος 2020)
Προτείνεται.
Πρόκειται για μια κλασική ταβέρνα χωριού, με έναν εσωτερικό κι έναν εξωτερικό, πίσω χώρο. Ο ιδιοκτήτης, που μας πήρε και παραγγελία, ήταν εξυπηρετικός και φιλικός, με διάθεση να μας μιλήσει για τις παρασκευές και τα πιάτα του.
Δοκιμάστηκαν:
- Φασουλοταβάς, ΛΟΥΚΟΥΜΙ, σε σημείο που θα ξαναπήγαινα μόνο για να φάω αυτό το πιάτο.
- Μπιφτέκι σχάρας (τμχ), καλό, ελαφρύ
- Σουβλάκι χοιρινό (τμχ), καλό, ήταν λίγο παραψημένο αλλά νόστιμο
- Μπούτι κοτόπουλο ξεκοκκαλισμένο, στη σχάρα με κασέρι, καλό, ζουμερό
- Πατάτες τηγανιτές, νόστιμες, καλές
- Τυροκαυτερή, πολύ καλή
Όλες οι γεύσεις ήταν πάνω από τον μέσο όρο, με τη διαφορά (ακόμα και στα ελαφρώς παραψημένα σουβλάκια) να κάνει το κρέας. Όπως μας ενημέρωσε ο ιδιοκτήτης, το μπιφτέκι το ζυμώνει μόνος του και δεν βάζει μπαχαρικά μέσα, τα φασόλια τα παίρνει από παραγωγό στις Πρέσπες (αλλά, όπως μας διευκρίνισε, σε τσουβάλια και από ένα χωράφι, ώστε να εξασφαλίζει το ίδιο αποτέλεσμα κάθε φορά), οι αλοιφές είναι από την εταιρεία Μπονίτα, με έδρα στη Θεσσαλονίκη (και η τυροκαυτερή και η πάπρικα ήταν καλές). Δυστυχώς δεν είχε το χοιρινό φούρνου (είχε ζυγούρι εκείνη την ημέρα) και δεν είχε και ζοχούς (μας είπε ότι λόγω της γιορτής του Ευαγγελισμού δεν είχε πάει ο κόσμος να μαζέψει).
Στα μέτρα για την αποτροπή διάδοσης της COVID-19, υπήρχαν αποστάσεις μεταξύ των τραπεζιών, υπήρχαν αντισηπτικά στην είσοδο, στα ταμεία και σε κάποια από τα τραπέζια, το προσωπικό φορούσε μάσκα (ενίοτε κατέβαινε στο πιγούνι να συνεννοηθούμε), στο τραπέζι στρώθηκε τραπεζομάντηλο μιας χρήσης, τα μαχαιροπίρουνα ήρθαν τυλιγμένα σε χαρτοπετσέτα.
All in all, ήταν ένα πολύ καλό, vfm, γεύμα, με καλές πρώτες ύλες και θα επεδίωκα να ξαναφάω εκεί αν βρισκόμουν στην περιοχή.