7 κτήματα +

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΛοιπά, Bar-Restaurant
ΔιεύθυνσηΚαστριτσίου 5, Θεσσαλονίκη
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2310287750,6977250637
Διαδίκτυο
Ωράριο13:00-01:00, Δε 18:00-01:00, Πα 12:00-01:00, Κυ κλειστά. Αύγουστο κλειστό.
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Επτά, Εφτά, #wine-bar
ΆνοιξεΟκτώβριο 2014

Εικόνες (14)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Κερασμένη σοκολάτα για το σβήσιμο
[εικόνα]
Βουβαλίσια burrata
[εικόνα]
Πίτα με καπνιστό τυρί και απάκι
[εικόνα]
Παξιμάδια, ελιές, ελαιόλαδο
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
Εξωτερικά (Φεβρουάριος 2020)

Κατάλογος (5)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Κατάλογος Μαρτίου 2023: σελίδα 5/5
[εικόνα]
Κατάλογος Μαρτίου 2023: σελίδα 4/5
[εικόνα]
Κατάλογος Μαρτίου 2023: σελίδα 3/5
[εικόνα]
Κατάλογος Μαρτίου 2023: σελίδα 2/5
[εικόνα]
Κατάλογος Μαρτίου 2023: τμήμα 1/5

Σxόλια (8)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
babel (πριν από 3 μέρες και 17 ώρες)
Εξαιρετικό περιβάλλον, αξιόλογη κάβα σε πολύ καλές τιμές, η ποικιλία τυριών αλλαντικών που πήραμε (την ζητήσαμε στο 20άρικο) αρκετή για τρία άτομα και στα τυριά ειδικά ήταν εμπειρία. Μαζί με κάτι συνοδευτικά και ένα Καράμητρος Moi Je M'en Fous κόκκινο (πολύ καλό) στα 45 περίπου ευρώ, ούτε λίγα ούτε πολλά για την πολυ αξιόλογη εμπειρία. Φυσικά θα ξαναπάω, και για το χαλαρό και ομορφο περιβάλλον και για την πιατέλα.
Γιαντράνκα
Όπως τα λέει ο guru. Το φαγητό χωρίς να είναι κακό, έχει εκτελεστικά θεματάκια, ωστόσο χαίρεται κανείς το ζεστό και ήσυχο περιβάλλον, το βαθύ μεράκι του ιδιοκτήτη και βέβαια τη vfm λίστα κρασιών. Θα χαρώ να ξαναπάω.
guru
Πρόσφατη επίσκεψη, με κλασικά πολύ καλές τιμές στα κρασιά. Το φαγητό έχει τα ups and downs. Πιο ασφαλής επιλογή διάφορα ζεστά τυριά και λουκάνικα. Και κρασαρες
dokimastis
Καινούργιος στο μαγαζί και κάπως επιφυλακτικός. Βράδυ καθημερινής. Η αλήθεια είναι ότι ο κος Λάζαρος είναι συμπαθής. 2 άτομα πήραμε ένα Μεσενικόλα Καραμήτρου (το τετράγωνο μπουκάλι!) και μαζί κι ένα ταλαγάνι με 2 chutney. Βγήκε 30ε, όχι άσχημα. Θα ξαναπήγαινα για περισσότερα από κτήματα που δεν γνωρίζω.
Βικτωρ Τ.
Ακόμα μία φορά ικανοποιημένος συνεχίζω να το προτείνω
Βικτωρ Τ.
Σέρβις ευγενεστατο και αποτελεσματικό ο Λάζαρος σε κάνει να νιώσεις καλοδεχούμενος στο μαγαζί του σαν να είσαι καλεσμένους στο σπίτι του. Επεξηγηματικος και γενναιόδωρος. Μουσικη πολύ καλή, τις λίστες τις έχει επιμεληθεί ο ίδιος αφού είχε επί χρόνια το μπαρ Δον Κιχώτης. 2 λευκά κρασιά που μας πρότεινε συν πλατό τυριών αλλαντικών αξίας 25 ευρώ με ιδιαίτερα τυριά πχ από Βάσκους η προσούτο προβάτου κερασμενο σοκολάτα και κερασμενο κρέμα λιμοντσέλο =65 ευρώ. Στο σπίτι θα μας έβγαινε ακριβότερα. Περασα πολύ καλά και το προτείνω.
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
guru
Εδώ και αρκετά χρόνια τιμώ το μαγαζί. Έχει κρασιά από 7+1 κτήματα της Βορείου Ελλάδας,σε εξαιρετικές τιμές. Μεγάλη ποικιλία ζεστών και κρυων τυριών με διαφορά chutneys και μαρμελάδες. Ενώ και τα περισσότερα κυρίως του είναι σούπερ. Ο κύριος Λάζαρος πρόθυμος να σου προτείνει κρασί ανάλογα με το γούστο σου. Ενώ στην τελευταία επίσκεψη με ενημέρωσε ότι μπορούμε να καλούμε τα μεσημέρια, να μας λέει τι ψάρια έχει ο γείτονας ψαράς, ο οποίος τα ψήνει, και εμείς τα καταναλωνουμε συνοδεία κρασιού στα 7κτηματα χωρίς έξτρα χρέωση. Προτείνεται
StellaSKG
Μου κάνει εντύπωση που αυτό το μαγαζί δεν έχει σχόλια, έχει ανοίξει εδώ και χρόνια. Δεν περίμενα να κρατηθεί γιατί το ντεκόρ του είναι κακό, παραπλανητικό θα έλεγα. Είναι μπάρ για κρασί, με καλές προτάσεις και λίγους αλλά εξαιρετικούς μεζέδες. Οσοι πάμε, πάμε γι'αυτά και τη φιλική εξυπηρέτηση και κάνουμε πως δεν βλέπουμε το μπεζουλί στους τοίχους και στην επίπλωση. Κρίμα που οι ιδιοκτήτες (πρώην Δον Κιχώτης!) δεν σκέφτηκαν να επενδύσουν λίγο και στην εμφάνιση.