Μπάμπης [έχει κλείσει]

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Το κατάστημα αυτό έχει κλείσει.
ΚατηγορίαΚαφενείο
ΔιεύθυνσηΜακροχωρίου 2, Καλαμαριά
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
ΈκλεισεΜάιο-Οκτώβριο 2021
Πρόσθετες πληροφορίες:
Αυτοχαρακτηρίζεται "Καφέ Ουζερί".

Στη θέση του άνοιξε ο Χρόνης.

Η γνώμη μας

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ταβερνοαλάνι
Έκατσα Οκτώβριο 2015. Καφενειακό ουζερί με 3-4 τηλεοράσεις για αθλητικά. Στο σέρβις μια κυρία που ναι μεν ήταν ευγενική αλλά η επικοινωνία ήταν λίγο δύσκολη. Δεν καταφέραμε να καταλάβουμε τι φαγητά έχει, αλλά μάλλον πρέπει να έχει 2-3 κρεατικά και 2-3 θαλασσινά, σχάρα δεν έχει σίγουρα, δουλεύει κυρίως τηγάνι. Τα λίγα θαλασσινά που δοκίμασα ήταν όλα καλά. Τσίπουρο με γλυκάνισο καλό. Τιμές δε θυμάμαι. Θα μπορούσα να ξαναπάω.

Εικόνες (6)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Τσίπουρο με γλυκάνισο (καλό)
[εικόνα]
Γαύρος σαγανάκι (πολύ καλός)
[εικόνα]
Γαρίδες τηγάνι (δυστυχώς δεν έχει σχάρα και δεν τις έκανε σαγανάκι)
[εικόνα]
Φέτα (καλή)
[εικόνα]
Εξωτερικά (Οκτώβριος 2015)
[εικόνα]
Αγγουροντομάτα (καλή)

Σxόλια (2)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν αφορούν ένα κατάστημα που έχει κλείσει.
Ragioniè
Έκλεισε
Κίτσος
Τερματισμένο καφενείο λουμπενικής αισθητικής. Πήγα πριν κάτι μήνες με φιλαράκια. Στο τελείως χαλαρό μας αφήσανε να καθίσουμε μέσα. Οι παππούδες μας χαζεύανε διερευνητικά. Φιλική εξυπηρέτηση από μια κοπέλα και μια μεγαλοκοπέλα, βουτηγμένες στη βλαχογκλαμουριά και οι δύο (έξτρα ποντους για αυτό) η μία εκ των οποίων μάλλον αλλοδαπή. Μετά πλάκωσε και άλλος κοσμάκης, εντός και εκτός. Στα ενδότερα ένας τύπος χάζευε τηλεόραση και έτρωγε τσίπουρο με κάτι μεταξύ τυροκαυτερής και χαλβά (!!) - δεν μπόρεσα να το πιάσω, μάλλον το πρώτο. Στο ημίκλειστο μπαλκονάκι φωνές και βρισίδια από μεσήλικα αλάνια. Χάρμα. Το φαγητό (πατάτες, σαλάτες, μεζεκλίκια, σαρδέλες στη σχάρα, γαύρος σαγανάκι) επί το πλείστον αξιοπρεπές με εξαίρεση ίσως ο γαύρος ο οποίος μου άφησε μια περίεργη οσμή (η παρέα πάντως δεν παραπονέθηκε).

Τελείως χύμα στο κύμα φάση. Βρίσκεται θεωρητικά σε μια πλούσια και κυριλλέ γειτονιά αλλά μαζεύει τελείως λαϊκό κόσμο, όπως πρέπει και είναι και σωστό και θεάρεστο. Θα ξαναπήγαινα περισσότερο για το χαβαλέ. Αξιζει μια επίσκεψις για τους δερβίσηδες-μπεκτασήδες των καφενείων.