Ψάρι στα χείλη [έχει κλείσει]

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Το κατάστημα αυτό έχει κλείσει.
ΚατηγορίαΨαροταβέρνα
ΔιεύθυνσηΑγορά "Μοδιάνο", Βασιλέως Ηρακλείου 33, Θεσσαλονίκη
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Άνοιξεαρχές Ιουλίου 2016
Έκλεισετέλη 2016 ή Ιανουάριο 2017
Πρόσθετες πληροφορίες:
Στη θέση του άνοιξαν με αύξουσα χρονολογική σειρά η Ιχθυοταβέρνα Λουκάς, το Ιχθύς 2 και το Falafel.

Η γνώμη μας

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ταβερνοαλάνι
Έκατσα Ιούλιο 2016.
  • Απλό ωραίο μαγαζάκι με 3 εξωτερικά τραπέζια και κάμποσα στη στοά. Λίγα μέτρα πιο δίπλα, σε ξεχωριστό χώρο, είναι το ομώνυμο ιχθυοπωλείο από το οποίο προμηθεύεται τα φρέσκια ψάρια. Το ιχθυοπωλείο δουλεύει με ωράριο αγοράς.
  • Ευγενικός ο ιδιοκτήτης όπως και ο σερβιτόρος. Απλώς ο τελευταίος ήταν φανερά άπειρος στο θέμα του ψαριού.
  • Πέρα από τα φρέσκα ψάρια, ο κατάλογος έχει ποικιλία από μεζέδες και κάποια κυρίως πιάτα με φιλέτο ψάρι. Στα μεγάλα ατού του, το γεγονός ότι έχει και σάντουιτς με θαλασσινά τα οποία θέλω πολύ να δοκιμάσω. Από τα λίγα που δοκίμασα ήταν όλα οκ και αξιοπρεπή, χωρίς όμως να υπάρχει και ενθουσιασμός. Ρακή καλή.
  • Τιμές φυσιολογικές.
Θα ξαναπάω να δοκιμάσω φρέσκα ψάρια και σάντουιτς.

Εικόνες (7)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
"Σκουμπρί σχάρας" (καπνιστό σκουμπρί εμπορίου, οκ)
[εικόνα]
"Σαρδέλα παντρεμένη στη σχάρα" (οκ)
[εικόνα]
Ρακή (καλή)
[εικόνα]
"Παγκάσιους: φιλέτο παγκάσιους παναρισμένο με σουσάμι στο φούρνο, με φρέσκα μυρωδικά και σάλτσα λεμονιού" (αξίζει μια δοκιμή)
[εικόνα]
Μυδοπίλαφο (κερασμένος μεζές για τη ρακή, απλώς οκ)
[εικόνα]
"Κυπριακή μπρουσκέτα: αντσούγια, αγγουράκι, πιπεριά τουρσί, ξερό κρεμμύδι, σκόρδο και άνηθο" (καλή)
[εικόνα]
Εξωτερικά (Ιούλιος 2016)

Κατάλογος (2)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Κατάλογος Ιουλίου 2016: σελίδα 2/2
[εικόνα]
Κατάλογος Ιουλίου 2016: σελίδα 1/2

Σxόλια (3)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν αφορούν ένα κατάστημα που έχει κλείσει.
Γιαντράνκα
Το σάντουιτσ γαρίδας στα 5,5€ ήταν αξιολόγο, βέβαια σε κάποιους δεν θα φανεί χορταστικό. Εμένα πάντως μου άρεσε και θα το τιμήσω ξανά.
klitemnistra
οταν το πρωτοειδα να ετοιμαζεται ειπα, α, αλλο ενα ταβερνακι στη Μοδιανο. οταν λιγες μερες μετα, περνωντας, ειδα τα ψαρια και πανω στους θερμοθαλαμους "σαντουιτς", λεω εδω ειμαστε!
(απ' την ακρη ερχοταν η αναμνηση του μπαλικ εκμεκ της Ισταμπουλ)

στα σαντουιτς τωρα: εχει 5 επιλογες (παγκασιους φουρνου, γαριδα, σουβλακι ξιφια, ψαρομπιφτεκι, θραψαλο σχαρας), τα συνοδευτικα ειναι προκαθορισμενα, τιμες στα 4 με 5.5€.
ψαχνουνε τα πατηματα τους ακομα, πετυχα διαφορες αλλαγες στο περιεχομενο. τα βασικα στα οποια (μαλλον) καταληγουν ειναι: ψωμακι τσιαπατα, μαρουλι, ντοματα, και απο αλοιφες ταρταρ και γαριδοσαλατα - η τελευταια μονο στο σαντουιτς γαριδα.

το παγκασιους μου εκανα πολυ καλη εντυπωση, ανελπιστα ταιριαστο το γευστικο συνολο με την ταρταρ. το μπιφτεκι ειχε μια ενταση απ' την αλμυρα του, οκ. στα υπολοιπα 3 δεν ξεχωρισα καποια ιδιαιτεροτητα, απλα αποδεκτα.

ενα γενικο θεματακι ειναι οτι στεκονται φτωχα ποσοτικα (πχ τρια κομματακια στον ξιφια, μικρο φιλετο παγκασιους) κι ετσι, αν και θα επρεπε να το περιμενω, με παραξενεψε οταν ακουσα γουργουρισμα στομαχιου μετα απο 3 ωρες και κατι..

ο ιδιοκτητης και τα υπολοιπα παιδια ολοι ευγενικοι

πρωτοτυπο δρομοφαγητο, προφανως αξιζει δοκιμη!
dokimastis
Πέρασα και δοκίμασα το σάντουιτς του, με ψάρι. Κανονικά έχει φιλέτο παγκάσιους ή σουβλάκι ξιφία ή γαριδούλες. Εχθές είχε φιλέτο γλώσσας αντί για παγκάσιους. Σε ψωμάκι τσαμπατάκι βάζει το φιλέτο ψαριού, σως ταρτάρ και ένα λάχανο-καρότο με μπόλικο λεμόνι. Ε, λοιπόν, ήταν όλο πολύ ταιριαστό και μου άρεσε! Δυνατή παρουσία του λεμονιού, όπως έπρεπε, και η ταρτάρ μου αρέσει πολύ έτσι κι αλλιώς. Στα 4 ευρώ.
Θα ξαναδοκιμάσω, εννοείται, και ελπίζω πραγματικά στον 21ο αιώνα η Θεσσαλονίκη να έχει επιτέλους περισσότερες επιλογές σε street food ψάρι...