Κιρκάς

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΤαβέρνα
ΔιεύθυνσηΚίρκη
ΝομόςΈβρου
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2551080608,6936601943
Διαδίκτυο
ΩράριοΣΚ 10:00-18:00, Δε-Πα κλειστά
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
ΙδιοκτησίαΤριανταφυλλιά Κυρούδη
Πρόσθετες πληροφορίες:
Στη θέση του υπήρχε το "Τζάκι".

Εικόνες (11)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Εξωτερικά όταν νύχτωσε
[εικόνα]
Πλαϊνός χώρος
[εικόνα]
Ο μπροστινός χώρος
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
Τζιγεροσαρμάς (εξαιρετικός)
[εικόνα]
Μοσχαράκι στο πήλινο με πληγούρι (εξαιρετικό)
[εικόνα]
Λεμονάδα τοπική (γεύση πραγματικό λεμόνι)
[εικόνα]
Παντζάρι (πολύ καλό)

Σxόλια (5)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
dokimastis
Εξαιρετική ταβέρνα χωριού. Τη διαδρομή την είχα σταμπάρει από το 2000, καθώς και την ταβέρνα απ'έξω- απ'έξω, και κατάφερα να την κάνω Οκτώβριο του '20!

Οι συνάδελφοι έχουν δίκιο, έχει πολλά και ωραία αξιοσημείωτα εδέσματα (δείτε φωτο). Όταν πήγαμε ήταν γεμάτο από κόσμο και περιμέναμε για τραπέζι.

Τιπ που δεν πιάνουν οι φωτο: τη μέρα που πήγαμε είχε πολλά κουνούπια! Τα παιδιά του μαγαζιού είπανε ότι δεν είναι συχνό, αλλά σημειώστε το ως ενδεχόμενο.
Tanyx
Επαναληπτική επίσκεψη μετά από μήνες. Οι εντυπώσεις συνεχίζουν να είναι εξαιρετικές. Αυτή τη φορά δοκιμάστηκε τζιγεροσαρμάς σπέσιαλ!
Tanyx
Επισκέφτηκα το συγκεκριμένο ταβερνάκι Σάββατο μεσημέρι, επειδή έχω ένα φίλο Κιρκάσιο.
Δοκιμάστηκαν μοσχαράκι στο πήλινο με πληγούρι (εξαιρετικό) και σαλάτα παντζάρι (απλή και πολύ καλή) και μαζί με μια τοπική λεμονάδα όλα μαζί στα 11 ευρώ. Η ποσότητα ήταν αρκετά μεγάλη.
Αξίζει μια επίσκεψη και για τις άλλες γεύσεις που μου πρότεινε ο εστιάτορας, όπως λουκάνικο χωριάτικο πέταλο μοσχαρίσιο και τζιγιεροσαρμάδες, αλλά και για τη διαδρομή μέχρι το χωριό...
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
iceclimber
Καταπληκτικό χωριό. Απίστευτο μέρος και η διαδρομή ως εδώ. Από άλλες εποχές το ταβερνάκι, χάνεσαι στη μαγεία της φύσης. Ικανοποιητικά ότι και αν πάρεις και σβήσιμο με παγωμένη βεργίνα.
los ampeles
αν σας αρέσουν οι διαδρομές στο δάσος, τότε η διαδρομή μέχρις εδώ θα σας ανταμείψει. το ταβερνάκι είναι κλασσικό στυλ ταβέρνας χωριού. ψητά της ώρας (συμπαθητικά), απλά ορεκτικά και σαλάτες και τα Σαβ/κα βάζει και σούβλες.