Εικόνες (14)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Κολοκυθάκια τηγανιτά (πολύ νόστιμα)
Καυτερή πιπεριά (ωραία καυτερή αλλά μίζερη)
Χαλβάς (κρύος και στεγνωμένος)
Λευκός ταραμάς (μυστήριος, άνοστος, δεν ξέρω κάτι δεν πήγαινε καλά...)
Κουτσομούρες (πολύ μέτριες)
Καλαμάρι σχάρας (εξαιρετικό)
Κατάλογος (9)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Κατάλογος Σεπτεμβρίου 2019: σελίδα 4/4
Κατάλογος Σεπτεμβρίου 2019: σελίδα 3/4
Κατάλογος Σεπτεμβρίου 2019: σελίδα 2/4
Κατάλογος Σεπτεμβρίου 2019: σελίδα 1/4
Κατάλογος Μαρτίου 2013: σελίδα 5/5
Κατάλογος Μαρτίου 2013: σελίδα 4/5
Κατάλογος Μαρτίου 2013: σελίδα 3/5
Κατάλογος Μαρτίου 2013: σελίδα 2/5
Κατάλογος Μαρτίου 2013: σελίδα 1/5
Πάντα θέμα με την καθυστέρηση του λογαριασμού ενώ πλέον το λες και τσιμπημένο. Του χρόνου πάλι
Το μαγαζί είναι γνωστό για το φρέσκο ψάρι, το οποίο ήταν όντως φρέσκο.
Δυστυχώς υπήρχαν αστοχίες: κριθαρότο γαρίδας πνιγμένο στη σάλτσα ντομάτας,
σαρδέλα σχάρας μας την έφεραν μισοψημένη....
Τιμές τσιμπημένες, μερίδες όμως μεγάλες αν εξαιρέσεις τη καυτερή πιπεριά που ήταν μία και ασθενική και εξυπηρέτηση σβέλτη. Τα κολοκυθάκια καλοτηγανισμένα και άφθονα και ο γαύρος σαγανάκι μισό κοπάδι.
Οι τιμές στα ψάρια μου φάνηκαν κανονικές και αυτό είναι πολύ ευχάριστο. Η τσιπούρα που πήραμε καλοψημένη και νόστιμη ενώ ο Διαμαντής πέρασε και από το τραπέζι μας για να επιβεβαιώσει πως όλα είναι οκ και να μας πει και 2 κουβέντες. Απόδειξη κανονικά.
Συνοψίζοντας, τίμια εμπειρία όχι κάτι το τρελό αλλά φερέγγυο.
Όλες οι επιλογές (γαριδομακαρονάδα, γάβρος, σαρδέλλα, χταποδάκι, μύδια σαγανάκι, σαλάτα Διαμαντής. πολλά ορεκτικά, κρασί λευκό) ήταν γενικά καλές.
Άριστη εντύπωση για τα αχνιστά μύδια και τις τηγανητές (με σκορδάκι) γαρίδες, οι τιμές αναμενόμενες, φρουτάκι καρπούζι περιποιημένο, απόδειξη.
Δυνατό σημείο και η εξυπηρέτηση. Το προσωπικό ευγενέστατο, χαμογελαστό, φιλικό, αλλά και τυπικό χωρίς να ξεπερνά τα εσκαμμένα.
Θα το ξαναπροτιμηθεί.
Λόγω του κόσμου που μαζεύει αιφνιδιάστηκα ευχάριστα από την ποιότητα των ψαρικών του. Εν συγκρίσει με τις δύο ψαροταβέρνες της Χαλκιδικής που είχα ψηλά αλλά δεν επαληθεύτηκα φέτος (Χριστόφορο και Μπουκαδούρα) ήταν ο πιο καλός. Σταθερή αξία λοιπόν να βγάλετε και τους φίλους σας και να μην εκτεθείτε.
χωρις κατι πολυ σπεσιαλ καλαμαρια νορμαλ ταβερνας
γαυρος οκ μελιτζανα ψητη καλη τζατζικι ανευρο
αξιζει για ενα ουζο
στο τελος αρκετα μεγαλη ποσοτητα φρουτου
πεπονι η καρπουζι
και εξαιρετικο χαλβα σιμιγδαλι
θα ξαναπηγαινα για ενα ουζακι
Συμφωνώ με τα προηγούμενα σχόλια όσον αφορά την ποιότητα και τις τιμές.
Προσοχή σε όσους παραγγείλουν και ψάρι και κρέας. Επειδή (μάλλον) ετοιμάζονται σε διαφορετικές κουζίνες έρχονται με μεγάλη διαφορά στο τραπέζι. Σε εμάς για παράδειγμα πρώτο έφτασε το σνίτσελ, μετά από 10 λεπτά τα ψητά (σουβλάκι, μπιφτέκι) και μετά από άλλα 15 λεπτά τα ψάρια. Όπως καταλαβαίνετε άλλοι έτρωγαν και άλλοι κάπνιζαν. Θα έπρεπε να έχουν κάποιο συντονισμό.
Κάποτε ήταν must για οποιονδήποτε διάσημο πατούσε το πόδι του στο πρώτο πόδι.
Ακριβό, μεγάλο ψάρι και τσιμπημένες τιμές.