Τσαχουρίδης

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΜπουγατσατζίδικο-Τοστάδικο-Κρεπερί, Φούρνος-Ζαχαροπλαστείο
ΔιεύθυνσηΚαστανιά
ΝομόςΗμαθίας
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας
Διαδίκτυο
ΩράριοΜόνο Κυριακή πρωί. Μόνο καλοκαίρι.
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
ΙδιοκτησίαΒασίλης Τσαχουρίδης

Εικόνες (5)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Πεϊνιρλί με παστουρμά
[εικόνα]
Πεϊνιρλί με σουτζούκι
[εικόνα]
Πεϊνιρλί
[εικόνα]
"Βάρκα" με ντόπιο κασέρι και φρέσκο βούτυρο...
[εικόνα]
Επί το έργο.... (07/2020)

Σxόλια (4)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
patatas
Μου φέρανε ένα πεϊνιρλί το οποίο δοκιμάστηκε 2 μέρες μετά, συντηρημένο στο ψυγείο και ζεσταμένο σε φούρνο. Ακόμα και 2 μέρες μετά ήταν πάρα πολύ ωραίο και μοσχομύριζε. Αρκετά βουτυράτο, αλλά όχι τόσο βαρύ όσο θα περίμενε κανείς. Από τα καλύτερα πεϊνιρλί που έχω φάει. Φαντάζομαι ζεστό και φρέσκο θα φτάνει σε οργασμικά επίπεδα. Ανυπομονώ να με βγάλει ο δρόμος προς τα εκεί
stefos
Πήγα και εγω με παρέα την περασμένη Κυριακή. Φτάσαμε 11:30. Μας ειπε οτι τα πεινερλι θα κανουν 1 ωρα. Ηδη ειχε απο νωριτερα παραγγελιες απο το χωριο που πανε πρωτα παραγγελνουν και επιστρεφουν μετα απο καμια ωρα για να παραλαβουν. Πολυ κοσμος σε αναμονη διαφορες ηλικιες. Εμεις περιμεναμε- ευτυχως εχει λιγα τραπεζακια στην αυλη οπου μπορεις να φας επιτοπου.
Επιλογες σκετο κασερι στα 3€ και με παστουρμά ή σουτζουκι με 4€. Πολυ ωραια ολα , με μπολικο φρεσκο βουτυρο , σερβιρονται λιτα σε μια λαδοκολλα, χωρις χαρτοπετσετες, χωρις μαχαιρι , τρως με το χερι. Πολυ ωραια εμπειρια , εστω για μια φορα αξιζει και αυτη η αναμονη, δεν ειναι για καθε κυριακη εκτος και εαν μενεις στο χωριο.
Eowyn
Πήρα την άδεια να ανεβάσω φωτός κολλητού που έκανε έφοδο σήμερα το πρωΐ και μας κατεστρεψε ψυχολογικά...

Ισχύει το "μόνο Κυριακές και καλοκαίρι", όπως αναφέρει ο επίκουρος.
επίκουρος
Ο φούρνος είναι προπολεμικός. Πεινιρλί βγάζει εδώ και πολλά χρόνια. Έφαγα μια φορά και θεωρώ ότι είναι από τα καλύτερα. Ανοίγει μόνο κυριακές (το πεινιρλί παραδοσιακά μόνο την Κυριακή βγαίνει) και μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες. Ενώ είχαμε άκρες όταν είπαμε να μας κρατήσει μας είπε να πάμε να το φάμε εκεί. Περιμέναμε λίγο αλλά άξιζε τον κόπο. Ο φίλος μου πήρε και 3-4 έξτρα και όταν φτάσαμε στην Θεσσαλονίκη τα έβαλε στην κατάψυξη για τις δύσκολες μέρες.