Θεϊκόν [έχει κλείσει]

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Το κατάστημα αυτό έχει κλείσει.
ΚατηγορίαΨητοπωλείο
ΔιεύθυνσηΑγγελάκη 10, Θεσσαλονίκη
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
ΆνοιξεΣεπτέμβριο 2018
ΈκλεισεΙούνιο 2019
ΙδιοκτησίαΠαπαδοπούλου Σωτηρία & Παπαευαγγέλου Τριανταφυλλιά Ο.Ε.
Πρόσθετες πληροφορίες:
Στη θέση του υπήρχαν με φθίνουσα χρονολογική σειρά ο Ζυγός, το Καντίνα Αγγελάκη και το Ουζομανία. Στη θέση του άνοιξαν με αύξουσα χρονολογική σειρά το Aggelaki, το Χοιρο-ποίητον και το Saloon Crazy Horse.
Προστέθηκε από: Lycium

Εικόνες (4)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Διπλή χοιρινή πανσέτα σε μπαγκέτα (ok)
[εικόνα]
Μπριζολάκι λαιμού (δεν μου άρεσε χρειαζόταν κι άλλο ψήσιμο)
[εικόνα]
Διπλή χοιρινή πανσέτα σε μπαγκέτα (ίδια γεύση)
[εικόνα]
Εξωτερικά (Σεπτέμβριος 2018)

Κατάλογος (2)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Κατάλογος Φεβρουαρίου 2019: σελίδα 1/2
[εικόνα]
Κατάλογος Φεβρουαρίου 2019: σελίδα 2/2

Σxόλια (13)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν αφορούν ένα κατάστημα που έχει κλείσει.
Ουαλός
Και όντως ξανανοίγει σύντομα ως ψητοπωλείο, αλλά ως "Aggelaki" αυτή τη φορά (ήδη τοποθετήθηκε κι η ταμπέλα). Άγνωστο αν πρόκειται όντως για την ίδια ιδιοκτησία...
Ουαλός
Σήμερα έβαλε χαρτί που γράφει "κλειστό λόγο [sic] ανακαίνισης, ξανά μαζί σας το Σεπτέμβριο". Για να δούμε...
Smirnoff
Δεν θα είναι ο τελευταίος. Τα σουπερμάρκετ πέρασαν την μείωση ΦΠΑ στους καταναλωτές την στιγμή που οι ψητοπώλες όχι απλώς δεν την πέρασαν, αλλά αύξησαν και τις τιμές από πάνω. Αποτέλεσμα είναι να έχουμε την μεγαλύτερη χρηματική απόκλιση φαγητού στο σπίτι από βρώμικο που υπήρξε ποτέ, τα τελευταία χρόνια. Θα πάρουν σειρά πολλοί ακόμα, όσο δεν βάζουν μυαλό.
Nίκος©
RIP
Ουαλός
Κλειστά τα φώτα απόψε κατά τις 11. Μας τελείωσε;
Ivan
Ο ΦΠΑ κατεβαίνει οι τιμές ανεβαίνουν. Αν ανέβαινε και η ποιότητα θα το καταλάβαινα ΑΛΛΑ δυστυχώς εδώ έχει πάρει την κατιούσα.
Ουαλός
Σάντουιτς σουβλάκι διπλό πλέον 3 Ευρώ από 2.50, μονό 2.50 από 2.30, σουτζουκάκι 2.50. Κοινώς, τιμές στο μέσο όρο των ψητοπωλείων. Αν και οι σαλάτες/"αλοιφές" παραμένουν δωρεάν και το ψωμάκι μεγάλο, θεωρώ πως έχασε το μεγάλο πλεονέκτημα που είχε. Κακή κίνηση.
dokimastis
Δοκιμή Σάντουιτς Σουτζουκάκι. Τεράστιο καντινίσιο ψωμάκι. Μαρούλι δεν χρεώνεται. Σουτζουκάκι οκ στη γεύση. Ψωμάκι λίγο κρύο- να θυμηθώ να τους πω να το πατήσουνε λίγο την άλλη φορά. 2ε, οκ, χορταίνεις, τίποτ' άλλο.
iraklaras
μετα απο πολυ καιρο νεα δοκιμη. το σουβλακι τελικα πιο τελειο απο αλλα. αλλα και φυσικα και το μπιφτεκι του
iraklaras
πρώτη φορά παραγγελία. πήρα διπλή πανσέτα σε πίτα απ'ολα. η πανσέτα σχεδόν άψητη και χωρίς τα ζουμιά της. επίσης δοκίμασα και διπλό μπιφτέκι σε πίτα το οποίο ήταν σαφώς καλύτερο. για τα υπόλοιπα δεν ξέρω. ίσως να ξαναπάρω κάποια άλλη φορά
Κοιλιόδουλος1
Δοκιμή σάντουιτς με πανσετα, καλό. Φθηνή και χορταστική επιλογή στη γειτονιά. Τυποποιημένα κρέατα. Θα το ξαναδοκιμάσω.
thess80
Το μαγαζί αυτό δεν ανήκει στην ιδιοκτησία του Ζυγού. Απ' οτι μου είπε ένας υπάλληλος που δουλεύει στο Ζυγό, το υποκατάστημα στην Αγγελάκη έφαγε απανωτά πρόστιμα απο εφορία, ΙΚΑ και ΕΦΕΤ, λόγω των οποίων ο ιδιοκτήτης αποφάσισε να το πουλήσει. Η σωστή επωνυμία είναι Παπαδοπούλου Σωτηρία & Παπαευαγγέλου Τριανταφυλλιά Ο.Ε.
Lycium
Μόνο το όνομα άλλαξε, μου είπαν. Αφού είναι έτσι πήρα τη διπλή παντσέτα σε ψωμάκι. Τελικά αυτή είναι και η πιο ασφαλής επιλογή για εκεί γιατί το καλοκαίρι που μας πέρασε το σουβλάκι του υπήρξε άλλοτε πολύ καλό και άλλοτε πολύ κακό.