The Big Kahuna Burgers [έχει κλείσει]

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Το κατάστημα αυτό έχει κλείσει.
Ανήκει στην αλυσίδα The Big Kahuna Burgers. Υπάρχουν 3 οριστικά κλειστά καταστήματα.
ΚατηγορίαFast food
ΔιεύθυνσηΡογκότη 4, Θεσσαλονίκη
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Δε Μπιγκ Καχούνα, Kahouna, Cahuna, Cahouna, #burgers, #hawaiian, #take away
Άνοιξε18 Δεκεμβρίου 2018
ΈκλεισεΜάρτιο 2020
Πρόσθετες πληροφορίες:
Το 3ο κατάστημα της αλυσίδας.

Στη θέση του υπήρχε το Ερμής. Στη θέση του άνοιξε το Hanaya.

Η γνώμη μας

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ταβερνοαλάνι
Έκατσα Δεκέμβριο 2018.
  • Τρέντι χώρος, με χαβανέζικες αναφορές. Ο χώρος είναι πιο "στημένος" σε σχέση με το αθηναϊκό κατάστημα το οποίο είναι πιο χύμα.
  • Το μεγάλο αρνητικό του μαγαζιού είναι το σέρβις. Είχε στρατό εργαζομένων (overstaffed), παρόλα αυτά ήταν ανοργάνωτοι μεταξύ τους, κάνανε πολλά λάθη, όπως π.χ. περιμέναμε για ένα cocktail 30 λεπτά με 2 reminders και όχι μόνο δε ζήτησαν μια συγνώμη να τελειώνουμε, αλλά τα παλικάρια είχαν και ύφος. Τους έλειπε ευγένεια και επαγγελματισμός, η ιδιοκτησία καλό θα ήταν να το προσέξει αυτό.
  • Μεγάλος κατάλογος με ποικιλία που σε τραβάει να τα δοκιμάσεις όλα. Δοκίμασα διάφορα. Το θεωρώ ένα κλικ καλύτερο από Brothers & Pax, με πιο ιδιαίτερες γεύσεις, αλλά έχει και πολλές αστοχίες. Μέχρι στιγμής τα πιο συμπαθητικά που δοκίμασα, ήταν τα "Holy Ka Moa", "The Predator" και "Rasta Ninja". Σημείωση, δεν ταιριάζω με το μέσο όρο του Θεσσαλονικιού που προτιμάει το παραδοσιακό ελληνικό μπιφτέκι στο μπέργκερ, εγώ θέλω να είναι σκέτος κιμάς και σχετικά άψητος. Το Kahuna δεν πληρεί τις προϋποθέσεις, αλλά σίγουρα είναι πιο κοντά στο αμερικάνικο όνειρο σε σχέση με τις προϋπάρχουσες αλυσίδες της πόλης. Προκάτ πατάτες αδιάφορες, λείπουν από το κατάλογο dip σως. Έχει και μερικά ενδιαφέροντα cocktails.
  • Ακριβό, ειδικά για μένα που χρειάζομαι 2-3 burgers για να χορτάσω, μιας και δεν έχω επιλογή να πάρω σκέτο το burger, παρά να πάρω μερίδα με πατάτες τις οποίες έτσι και αλλιώς δεν τρελαίνομαι να φάω.
Συμπερασματικά, αξίζει μια δοκιμή. Θα ξαναπάω να δοκιμάσω και τον υπόλοιπο κατάλογο, μόνο όταν στρώσει και αλλάξει το σέρβις.

Εικόνες (51)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Cheeseburger (στεγνό)
[εικόνα]
Magic Island (πολύ καλό)
[εικόνα]
The Predator (με κροκόδειλο-μέτριο)
[εικόνα]
Παγωμένη μαργαρίτα λεμόνι
[εικόνα]
El Kahunador (μοσχαρίσιο burger, το καλύτερο που δοκίμασα εκεί!)
[εικόνα]
El Kahunador (Thessaloniki Street Food Festival 2019)
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
Παγωμένη μαργαρίτα λεμόνι
[εικόνα]
"The Surfers Meal" burger (οκ)
[εικόνα]
"Angus Young" burger (πολύ καλό)
[εικόνα]
[εικόνα]
"Margarita Spicy" cocktail (πολύ καλό)
[εικόνα]
"Street tacos (to share)" (της ταλαιπωρίας που είναι DIY, δε θα το ξανάπαιρνα)
[εικόνα]
"Σπιτική sauce του Steve" (η μόνη σως του μαγαζιού, μονόδρομος αν θέλετε να κάνετε dip τις πατάτες, είναι γλυκιά και καυτερή)
[εικόνα]
"Kahi Kahi Burger" (άκυρο λόγω της ανθυγιεινής τηγανητής κροκέτας τυριού, δε θα το ξανάπαιρνα)
[εικόνα]
"Holy Ka Moa" burger (πολύ καλό, θα το ξανάπαιρνα)
[εικόνα]
"Rasta Ninja" burger (ιδιαίτερο, αξίζει μια δοκιμή)
[εικόνα]
"The Big Kahuna" (οκ, αλλά δε θα το ξανάπαιρνα)
[εικόνα]
"The Predator" burger (καλό, θα το ξανάπαιρνα)
[εικόνα]
"65 Napkins" burger (οκ, αλλά δε θα το ξανάπαιρνα)
[εικόνα]
"La Puta Volcano" γλυκοπατάτα γεμισμένη με chilli con carne, sour cream, guacamole (καλή περίπτωση)
[εικόνα]
"Iceberg-er" bunless burger (μπιφτέκι ανάμεσα σε φύλλα iceberg αντί για ψωμάκι)
[εικόνα]
"La Bomba" (μπιφτέκι πολύ καλό, τηγανιτό αυγό μάτι και πατάτες επίσης)
[εικόνα]
"Caribbean Noodles" με "-χωρίς κοτόπουλο" Vegan (noodles teriyaki λαχανικών και νόστιμα και καφτερά)
[εικόνα]
"Magic island burger" με crispy κατσικίσιο τυρί, τηγανητά potato sticks, τομάτα, kahuna's salad mix και tropical mayo (όνειρο)
[εικόνα]
"65 Napkins" burger (αδιάφορο)
[εικόνα]
"The Predator" burger (ενδιαφέρον, θα το ξανάπαιρνα)
[εικόνα]
"The Big Kahuna" burger (καλό, αλλά όχι τόσο για να είναι το ομώνυμο. Ωστόσο, θα το ξανάπαιρνα)
[εικόνα]
"Rasta Ninja" burger (καλό)
[εικόνα]
"Street tacos" (κανένα νόημα)
[εικόνα]
"Holy Ka Moa" burger (αδιάφορο)
[εικόνα]
"Kahi Kahi Burger" (κάρβουνο το μπιφτέκι, δεν τρωγόταν)
[εικόνα]
"Magic Island" burger (πάρα πολύ καλό)
[εικόνα]
"La Bomba" burger (πολύ καλό)
[εικόνα]
"65 Napkins" burger (πάρα πολύ καλό)
[εικόνα]
"The Big Kahuna" (τέλειο)
[εικόνα]
"The Kahi Kahi" burger (τέλειο)
[εικόνα]
Σταντ κατά μήκος της στοάς
[εικόνα]
Ταμείο και στο βάθος η κουζίνα. Οροφή χαβανέζικη
[εικόνα]
Τραπέζια & πάσο
[εικόνα]
Τα τραπέζια μέσα
[εικόνα]
Απόδειξη
[εικόνα]
Για το σπίτι
[εικόνα]
"Tropicana" burger (ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!!!)
[εικόνα]
"Predator" burger (πολύ καλό)
[εικόνα]
Πατατούλα (εξαιρετική)
[εικόνα]
Πατατούλα (εξαιρετική)
[εικόνα]
Εξωτερικά (Δεκέμβριος 2018)

Κατάλογος (2)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Κατάλογος Δεκεμβρίου 2018: σελίδα 1/2
[εικόνα]
Κατάλογος Δεκεμβρίου 2018: σελίδα 2/2

Σxόλια (26)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν αφορούν ένα κατάστημα που έχει κλείσει.
Γαργαντούας
Έκλεισε και αυτό. Δεν ξέρω άμα το χτύπησε ο ιός, αν και φαινόταν να τα πηγαίνει καλά και να έχει κόσμο. Πάντως δεν ήταν μαγαζί της προτίμησης μου
Γιαντράνκα
Το μαγαζί εμφανώς έχει εμφανώς περάσει την δεν-βρίσκω-τραπέζι-να-κάτσω εποχή, έκοψε προσωπικό και burger από τον κατάλογο. To magic island παρέμεινε πολύ καλό, το predator με κρόκοδειλο μέτριο (σαν υπόξινο κοτόπουλο), αλλά οι πατατούλες κρύες. Γιατί; Μετά και από τρίτη δοκιμή τιπ για την παγωμένη μαργαρίτα που χτυπάει εύκολα, ανέξοδα και ευχάριστα στο δόξα πατρί.
JohnJohn
Πρώτη επίσκεψη στο συγκεκριμένο μαγαζί για μπέργκερ πακέτο. Μετά από πολλές προτάσεις της ευγενέστατης κοπέλας του service, πήρα το fast food burger. Είναι μπιφτέκι από φιλέτο στρουθοκάμηλου, cheddar, αβοκάντο, φέτες ψημένου καπνιστού μπέικον, αβγό τηγανητό, μαγιονέζα και συνοδεύεται από τηγανητές πατάτες. Είχε έκπτωση 15% λόγω πακέτου και πλήρωσα 9.30€. Για κάτι διαφορετικό μια στο τόσο, θα ξανατιμηθεί.
Επίσκεψη χτες μετά από πολύ καιρό. Νομίζω η ποιότητα έχει πέσει αισθητά σε όλα τα επίπεδα. Οι πατάτες είχαν έντονη αίσθηση ιχθυέλαιου (ελπίζω τουλάχιστον να ήταν μόλερς :P ). Τα υλικά έχουν χάσει αρκετά απ τη ποιότητα τους, αυτό το λαχταριστά ΖΟΥΜΕΡΌ μπέργκερ που έτρωγα τον πρώτο καιρό δεν υπάρχει πια. Η μερίδα μειώθηκε αισθητά. Η ανεμελιά του προσωπικού, που τον πρώτο καιρό προσπάθησα να την αποδώσω στο χαβανέζικο του πράγματος, έχει παραγίνει και ενοχλεί και μένα πλέον.

Να σημειώσω εδώ ότι τους δοκιμάσαμε πρόσφατα ΚΑΙ στο μπέργκερ φεστ στην ΔΕΘ, και εκεί μας έδωσαν την ίδια εικόνα. Έχει πέσει η ποιότητα..φευ
Seventh
Πήραμε take away και όταν το δοκιμάσαμε ίσως το τελικό αποτέλεσμα να χάσε λόγω της υγρασίας. Παρόλα αυτά ήταν πολύ εύγευστο. Από την άλλη δε χορταίνεις με ένα και η τιμή του, ειδικά αν καθίσεις, είναι αρκετά τσιμπημένη.
timos zisis
οκ ο χωρος που ταιριαζει με το κονσεπτ και το ονομα του μαγαζιου. υπεραριθμο και ευγενικο προσωπικο του οποιου τις ικανονητες δεν μπορω να κρινω μιας και το μαγαζι ηταν αδειο. πηρα πακετο. δοκιμαστηκε 65 napkins (το οτι στη σακουλα δεν εβαλαν ουτε μια χαρτοπετσετα το λες και ηρωνεια) και puta volcano με chilly con carne και cheddar. και τα δυο πολυ νοστιμα, ιδιαιτερως το μπιφτεκι στο burger που ηταν οπως πρεπει, σκετος κιμας. σιγουρα θα ξαναπαω.
Mikey
Είπα πως θα δοκιμάσω και τα υπόλοιπα. Το 65 napkins μας το παρουσίασαν σαν βραβευμένο αλλά δε τρελαθήκαμε, ενώ το Tropicana ήταν πολύ δυνατό. Απογοητεύτηκα κάπως με τα Nacho Libre καθότι αντί για nachos το πιάτο έχει μικρά ξεροψημένα τρίγωνα πιτάκια (δε ξέρω αν έχουν όνομα, φαινονται στις φωτογραφίες του Panos). Το σέρβις παραμένει τοπ από ευγένεια και ταχύτητα.
Panos
Ξεχασα να προσθεσω, πως οι πατατες του μου αρεσαν πολυ. δεν μου θυμιζαν προκατ, και καθε μπεργκερ συνοδευοταν απο χορταστικη ποσοτητα!
Panos
Ωραιος χωρος, χαλαρη ατμοσφαιρα, χαλαρο προσωπικο. Γρηγορη και ευγενικη εξυπηρετηση.
Διαφορετικου τυπου μπεργκερ, αλλα πολυ ποιοτικα κ νοστιμα. Τιμες τσιμπημενες.

πηραμε τα εξης:
-65 napkins burger. Απλα οκ, οχι κατι συγκλονιστικο.
-tropicana burger. Το βρηκα εξαιρετικο. Ζουμεροτατα κ γευστικοτατα μπιφτεκια (ζητηθηκαν medium). Πληθωρικα υλικα με πολλες μικρες γευστικες εκρηξεις στον ουρανισκο. Το μπριος ηταν κ αυτο πολυ καλο.
-Σαλατα κολ σλοου. Πολυ διαφορετικη απ οτι εχουμε συνηθισει. Νομιζω πως εν τελει δεν μου αρεσε. Την βρηκα αρκετα πιο πικρη, και λιγοτερο γλυκοξινη, για τα γουστα μου. Επισης εχει ενα τραγανο στοιχειο (ισως καραμελωμενο κρεμμυδι, η κομματια νατσος), που εδινε μια πολυ βαρια/λιπαρη επιγευση. Σαν να τρως τηγανισμενο λαδι ενα πραμα.
-Νατσος. Κορυφαια. Πολυ ποιοτικα και σιγουρα οχι προκατ. Πολυ καλες και οι συνοδευτικες σως/τσενταρ/κιμας. Γουακαμολε κορυφαιο.
-La puta volcano. Γλυκοπατατα με συνοδευτικες σως της επιλογης σας. Εμεις βαλαμε γουακαμολε+κατσικισιο τυρι. Αρκετα καλη. Μια χαρα για μεζεδοτσιμπολογημα πριν τα κυριως.

Χορταστικα κ νοστιμα πιατα, περιπου στα 35€, με αποδειξη.

Το αποτελεσμα ηταν σουπερ ποιοτικο και νοστιμο και σιγουρα θα το προτεινα ανεπιφυλακτα!


ΥΓ: Κατι απ ολα αυτα μου προκαλεσε αρκετες κ εντονες κοιλιακες διαταραχες. Πιθανως η κολσλοου, χωρις να μαι απολυτα σιγουρος..
Psalidoxeris
Αξίζει μια δοκιμή. Ότι και αν έφαγε η παρέα ήταν καλό εως πολύ καλό. Νομίζω πως υπάρχει μια μικρή αστοχία στον κιμά παρ'ολα αυτά. Εγώ ειμαι λίγο της Αμερικάνικης σχολής, θέλω το μπιφτέκι να μυρίζει μοσχάρι (όχι το black angus) αλλά αυτό που μόνο με αλάτι και πιπέρι και πίεση επάνω στην σχάρα του αεριού βγάζει αυτή την ελαφρώς μεταλλική γεύση.

Το μαγαζί εχει ωραία ατμόσφαιρα. Πολύ ευγενικό προσωπικό και εγώ προσωπικά τις τιμές τις βρήκα καλές. Εντάξει μπορεί τα 11 και κάτι που πλήρωσα για το tropican a να φαίνονται πολλά αλλά ήταν άκρως χορταστικό και οι πατάτες πολλές σε αριθμό.

Στα θετικά η colesaw (λιγότερη μαγιονέζα απο συνήθως) που ενώ θα έπρεπε να με χαλάσει σαν αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό με τα καβουρδισμένα κρεμμύδια.

Θα ξαναπάω. Δεν είναι foodporn, αλλά ειναι σαφώς ανώτερο το brothers in law και νομίζω στην ίδια κατάταξη μαζί με το PAX στην πόλη μας (την τελευταία φορά το PAX το πήρα delivery) και ενώ ήταν το αγαπημένο μου μαγαζί για μπέργκερ ήρθε τόσο παπαριασμένο που μου άφησε ακρως αρνητική εντύπωση.

Νομίζω πως το μαγαζί ειναι πολύ καλό, ίσως με μια μικρή αλλαγή στο μπιφτέκι να γίνει απο τα top. Κροκόδειλους, στρουθοκάμηλους κτλ δε δοκιμάσαμε. Το The Kahuna friend Chicken ήταν τίμιο.

Γενικά θα ξαναπάω. Ωραίο φαγητό και ωραίος χώρος που σε κάνει να κάτσεις πάνω απο μισάωρο (εξου και το κόστος οτι δε μου φάνηκε υπερβολικό).

Cheers,
supermandolini
Σέρβις χαλαρό και ευγενικό!Επικρατεί μια cool ατμόσφαιρα στο μαγαζί η οποία μου αρέσει. Στα του φαγητού τώρα. Το predator πολύ μέτριο,δεν θα το ξαναέπαιρνα. Λίγο καυτερό το οποίο μου άρεσε αλλά το patty από φιλέτο κροκόδειλου γενικά άνοστο. Όπως και το ψωμάκι που χρησιμοποιούν πολύ μέτριο. Δοκιμάστηκε επίσης το 65 napkins. Kαλύτερο χωρίς όμως να είναι κάτι τρομερό. Και ενώ στην αρχή μας "πούλησε πρόλογο" ότι εμείς ψήνουμε τα μπιφτέκια μας μόνο μέτρια και ότι αν θέλουμε καλοψημένα να τους ενημερώσουμε τελικά το μπιφτέκι δεν ήταν μέτρια ψημένο. Όλα τα Burgers συνοδεύονταν από πατάτες οι οποίες ήταν όμως προκάτ πράγμα που με ξενέρωσε. Τέλος πήραμε μια σαλάτα με κοτόπουλο η οποία ήταν πολύ καλή και σε γεύση και σε ποσότητα. Εν κατακλείδι χωρίς να είναι κάτι το τρομερό και λαμβάνοντας υπόψιν οτι σε γενικές γραμμές τιμολογιακά "τσιμπούσε" κιόλας δεν θα το κατέτασα στα καλύτερα της πόλης αλλά αξίζει για μια δοκιμή..
Βικτωρ Τ.
Σερβις ευγενικο και αποτελεσματικο.
Predator ok, Tropicana ok (παραψημενο μπιφτεκι), Magic island καλο. Για το κοστος τους το ok δεν ειναι αρκετο.
Γιαντράνκα
Το surfers meal burger ήταν κατώτερο των προσδοκιών μου: η φέτα ανανά πολύ λεπτή και έτσι ούτε φαινόταν στη γεύση, ούτε όμως έδινε την εκρηκτική, χυμώδη υφή που αναμένει ο γυρεύων ανανά στο φαγητό του.
StratosL
Πήγα με υψηλές προσδοκίες και δεν ενθουσιάστηκα. ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ δεν είναι καλύτερο από το Brothers in Law! Δοκίμασα το La Bomba, επίτηδες γιατί ήθελα ένα burger χωρίς πολλά παρελκόμενα, ώστε να γευθώ καλύτερα το μπιφτέκι, μια και πήγαινα πρώτη φορά. Εντάξει, καλό. Λεπτό μπιφτέκι, πατημένο, όχι σαν Brothers και Pax. Το τηγανητό αβγό δε μου κόλλησε καλά.
Το Chimichanga πολύ μέτριο και μικρό για την τιμή του. Η σαλάτα Coleslaw ok.
Ευγενέστατη εξυπηρέτηση, πολύ συμπαθής χώρος που σε πάει ελαφρώς στη Χαβάη (μες στο χειμώνα), πολύ υψηλές τιμές για το φαγητό αυτό. Θα ξαναπάω βέβαια γιατί θέλω να δοκιμάσω ένα πιο πλούσιο burger, ένα burger κοτόπουλο και ένα με κροκόδειλο!
katzik
Aκριβως το αντιθετο οι εντυπωσεις μου με τον/την maroulia. Ακριβες τιμες, μετρια εως και μικρα burgers, αδιαφορες γευσεις. Πηγαμε σαββατο και ηταν γεματο, η εξυπηρετηση αργη ενω τα μπιφτεκια ηταν αρπαγμενα.
Maroulia
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!!! Το καλύτερο burger της πόλης με διαφορα! Άριστη σχέση ποιότητας τιμής! Ιδιαίτερες γεύσεις για τους τολμηρούς αλλά κ πιο κλασικές, προκειμένου να καλύψουν όλα τα γούστα! 4-5 επιλογές σε σαλάτες η μια καλύτερη από την άλλη. Πήγαμε μεγάλη παρέα κ είχα την ευκαιρία να τις δοκιμάσω όλες! Μεγάλη ποικιλία σε burger με υπέροχους συνδυασμούς υλικών! Στα συν (+) του μαγαζιού τα πολύ δροσιστικά κοκτέιλ με ιδιαίτερη παρουσίαση! Για το τέλος, 2 πολύ ιδιαίτερα γλυκά που σίγουρα δεν έχεις ξαναφάει πουθενά!
Γρήγορο κ εξυπηρετικοτατο service! Χαμογελαστοί κ πρόθυμοι!
Υπέροχος χώρος, νομίζεις ότι βρίσκεσαι σε παραλία!
Η σίγουρη επιλογή μας για burger στο κέντρο της Θεσσαλονίκης!
Το μόνο ίσως αρνητικό ήταν η θερμοκρασία στο μαγαζί (πήγαμε μια μέρα που έξω είχε -3 βαθμούς) αλλά μας εξήγησαν ότι λόγω εξωτερικών συνθηκών η θέρμανση αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα.
Θα ξαναπάω σίγουρα να δοκιμάσω κ τα υπολοιπα!
Μίμης
Δοκιμάστηκε τις προάλλες, μεσημέρι καθημερινής. Άδειο όταν καθίσαμε, μετά μαζεύτηκε λίγος κόσμος.
Άνετος και ωραίος χώρος πλην των τουαλετών, οι οποίες δεν ανακαινίστηκαν σωστά (ή καθόλου). Γρήγορη και καλή εξυπηρέτηση.
Το φαγητό σίγουρα δεν ενθουσίασε, ενώ οι τιμές μάλλον είναι υπερβολικές. Δοκιμάστηκαν: Burger Surfer's meal, καλό, ασυνήθιστο το λεπτό μπιφτέκι. Οι πατάτες προκάτ σε κανονική ποσότητα. Chimichanga κοτόπουλο, μέτριο και μικρό για την τιμή του. Σαλάτα coleslaw, καλή.
Κατ' εμέ προσφέρει απλώς μερικούς επιπλέον γευστικούς συνδυασμούς σε τέτοιου είδους φαγητό.
karas
Συμφωνώ τόσο με τα τελευταία σχόλια όσο και με το ταβερνοαλάνι. Ωραίος 'Χαβανέζικος' χώρος, σίγουρα overstaffed, το μπιφτέκι είναι καλύτερο από το brothers οπότε πάει πιθανότατα για το κορυφαίο στη πόλη, μεγάλο φάουλ οι αδιάφορες-προκατ πατάτες. Οι τιμές τσιμπημένες.

Συνολικά πολύ θετικές οι εντυπώσεις, θα δοκιμαστούν και άλλα, στη πρώτη επίσκεψη κέρδισε το 'tropicana'.
Breakeridis
Συμπαθητικός χώρος με χαρακτηριστικό όπως αναφέρει το ταβερνοαλάνι να είναι overstaffed πράγμα που χτυπάει άσχημα στο μάτι. Δοκιμάστηκαν τα Jules winnfield και Tropicana burgers τα οποία μου άφησαν μέτρια εντύπωση. Ίσως γιατί είχα μεγαλύτερες προσδοκίες από το μαγαζί… Το μπιφτέκι ήταν σχετικά λεπτό με αποτέλεσμα τα υπόλοιπα υλικά να υπερκαλύπτουν την γεύση του. Έπρεπε να κόψω ξεχωριστά κομματάκι για να καταλάβω. Ωστόσο ήταν καλό γευστικά χωρίς τα κλασσικά με ψωμί μέσα. Υποθέτω σε ένα μικρότερο μπέργκερ να αισθάνεσαι καλύτερα την γεύση του.
Σαν σύνολο δεν με εντυπωσίασε καθόλου και ειδικά αν προσθέσεις και την τιμή του δεν αποτελεί vfm!
Θα ξαναπάω να δοκιμάσω κάποιες άλλες επιλογές του καταλόγου που μου φάνηκαν ενδιαφέρουσες.
Lycium
…ώσπου ξαφνικά ένα βράδυ στη Ρογκότη αλλάζουμε πεζοδρόμιο.

Πήραμε ορεκτικό γλυκοπατάτα “La Puta Volcano” γεμισμένη με chilli con carne, sour cream, guacamole συνδυασμό που μας πρότειναν από το κατάστημα και ήταν πετυχημένος.

Διάλεξα να φάω το “La Bomba” με το τηγανιτό αυγό μάτι. Το μπιφτέκι του ήταν ζουμερό, νόστιμο και μου άρεσε πάρα πολύ. Οι πατάτες που το συνόδευαν καλές. Την επόμενη φορά θα δοκιμάσω άλλο και συνδυασμό.

Δοκιμάσαμε τα bunless burger “Iceberg-er” με μπιφτέκι ανάμεσα σε φύλλα iceberg αντί για ψωμάκι, ποιος να το σκέφτηκε, απορώ!

Και τέλος πήραμε τα “Caribbean Noodles” με “-χωρίς κοτόπουλο” μία Vegan επιλογή με noodles teriyaki λαχανικών που ήταν πολύ νόστιμα και εξόχως καφτερά. Θα τα ξανάπαιρνα.

Το burger τους μου άρεσε περισσότερο.
Asterix
Όμορφο, φωτεινό, με ιδιαίτερη διακόσμηση trendoμαγαζο. Από φαγητά δοκιμάστηκαν
65 napkins: ωραίο burger με άψογο ψωμάκι brioche αλλά χωρίς να φαίνεται ιδιαίτερα η BBQ μέσα
The surfer's meal: τέλειος συνδυασμός burger με καπνιστό μπεικον και ψητό ανανά- θα το προτιμήσω ξανά
Chicken rolls: μαλακά φύλλα ρυζιού με ωραία δροσιστική γέμιση
Bikini bay millfeuille: τραγανά φύλλα ρυζιού με λίγη δροσιστική κρέμα βανίλιας- καρύδα και ψιλοκομμένα εξοχικά φρούτα. Ελαφρύ και πολύ ισορροπημένο, αρκετά καλο!

Να σημειωθεί ότι οι πατάτες ειναι φρεσκοκομμένες, τραγανές, με μπαχαρικά πάνω τους και η μερίδα συνοδευεται με μια σως αρκετά πικάντικη αλλά εξαιρετική! Γενικά ο,τι καλύτερο κυκλοφορεί σε πατάτα εκεί έξω!

Από τιμές οι αναμενομενες, θα ξαναπροτιμηθει burger στο κέντρο
kmaria
Ιδιαίτερος χώρος και ιδιαίτερα burger! Ανταγωνίζεται πολύ δυνατά τα καλύτερα μπεργκεραδικα της πόλης!
Mikey
Ωραίος χώρος, σβέλτο και ευγενικό σέρβις. Τιμές από τίμιες μέχρι τσιμπημένες αλλά γενικά το περιμέναμε. Δοκιμάστηκαν Kahi Kahi και Surfer's Meal και ήταν και τα δύο νοστιμότατα και στα 8.s meal 5€! Το Kaho Kahi κάπως λιγοτικό λόγω του τηγανιτού ψωμιού αλλά το Surfer's meal υπέροχο. Σερβίρονται με πατάτες άνω του μετρίου γευστικά αλλά όχι τοπ. Απόδειξη κανονικά. Γενικά ο μπεργκεροχώρος της Θεσσαλονίκης απέκτησε ανταγωνισμό (καιρός ήταν!). Θα ξαναπάω να δοκιμάσω και τα υπόλοιπα.
Βικτωρ Τ.
Σέρβις ευγενικό και αποτελεσματικό. Ωραία μουσική. 65 napkins παρά πολύ καλό ζουμερό και ισορροπημένη σύνθεση γεύσεων, 2 la bomba πολύ καλά καλύτερα από παρόμοια του ανταγωνισμού, magic island παρά πολύ καλό όλα συνοδεύονται από καλές πατάτες =35 ευρώ. Μου άρεσε και το προτείνω
- The Predator 10,50 ευρώ. Με patty από φιλέτο κροκόδειλου, chipotle mayo, ψητό ανανά με chili, lime και κόλιανδρο, crispy onions και iceberg.
- Tropicana 11,50 ευρώ. Με 2 μοσχαρίσια μπιφτέκια, 4πλο cheddar, καραμελωμένα κρεμμύδια με ρούμι και τζαμαϊκανό curry and magic island pickle sause.

ΥΠΈΡΟΧΟ ΦΑΓΗΤΌ, ΤΟ ΠΡΟΤΕΊΝΩ ΟΠΩΣΔΉΠΟΤΕ, ΕΝΝΟΕΊΤΑΙ ΘΑ ΠΆΩ ΞΑΝΆ. Το tropicana ήταν πραγματικά εκπληκτικό, απίστευτα ζουμερό. Ίσως το καλύτερο μπέργκερ που έχω φάει στη ζωή μου. Είναι απλά η ηρωίνη των γευστικών καλύκων κάθε εθισμένου στο καλό φαγητό. Το predator ήταν καυτερό, λιγότερο ζουμερό από το tropicana, αλλά κι αυτό ήταν πάρα πολύ καλό.

Επιμέρους Σχόλια

-Και τα 2 είχαν την συνοδεία από εξαιρετικά γαιόμηλα (πατατούλες !). Οι πατατούλες ήταν τόσες πολλές που ένα άτομο άνετα χορταίνει με αυτές χωρίς να ακουμπήσει το μπέργκερ.
- ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΦΡΕΣΚΟ ΚΑΙ ΑΦΡΑΤΟ ΨΩΜΑΚΙ. Στα πολύ μεγάλα + τους. Ήταν πραγματικά κολασμένα τέλειο.
- Τηρεί απόλυτα τον βασικό κανόνα των μπέργκερ: Πιάνεται όλο με το χέρι, με κάθε μπουκιά βάζεις στο στόμα σου κάθε υλικό, δε πέφτουν υλικά καθώς το κρατάς, δε λερώνεσαι από σάλτσες που τρέχουν.
- Θέλω να σημειώσω ένα παράδοξο εδώ: Σύμφωνα με τον κατάλογο ο στρουθοκάμηλος (ζώο που εκτρέφεται και στην Ελλάδα) που χρησιμοποιούν σε κάποια πιάτα είναι κατεψυγμένος. Όμως δεν υπήρχε τέτοια ένδειξη στον κροκόδειλο (ο οποίος -αποσο ξέρω- δεν εκτρέφεται στην Ελλάδα) και ως εκ τούτου θεωρητικά είναι φρέσκος! Που τον βρήκαν τον φρέσκο κροκόδειλο; Κουφό..
- Τιμές ναι μεν ακριβές αλλά προσωπικά θεωρώ ότι για τέτοια ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ποιότητα ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ είναι πολύ σωστές, γιαυτό και θεωρώ ότι δεν είναι ακριβό τελικά.
- Χώρος που παραπέμπει σε μπιτσόμπαρο κάποιας τροπικής παραλίας αλλά ταυτόχρονα και λιτός (έντονη αίσθηση ξύλου). Προσωπικά μου αρέσει πολύ.
- Σέρβις από άτομα που φοράνε χαβανέζικα πουκάμισα. Θα συμφωνήσω με την Γιαντράνκα για το ότι το σέρβις είναι αρκετά αμήχανο και το διακατέχει (μάλλον) μια ραστώνη. Προσωπικά μου είναι πολύ αποδεκτό αυτό, ο λόγος είναι ότι αυτή είναι η σωστή εικόνα σέρβις αν θες να υποστηρίξεις τη χαλαρότητα του χαβανέζικου χαρακτήρα! Προσωπικά ελπίζω να μην αλλάξει όταν αποκτήσουν εμπειρία.
ΑΡΝΗΤΙΚΌ: Το κόστος ήταν 22 ευρώ, τους έδωσα 2 εικοσάρικα και μου έδωσαν ρέστα....8 ευρώ! Έφυγα. Γύρισα μετά από 10 λεπτά, οπότε ζήτησα και πήρα τα 10 μου ευρώ. Μου τα έδωσαν πίσω χωρίς έκπληξη, με απίστευτη χαλαρότητα, με μια πολύ κοιμισμένη και υποτονική "συγγνώμη". Αυτό δε νομίζω ότι θα πρέπει να το αποδώσω στο χαβανέζικο κλίμα αλλά στην απειρία και τον αντιεπαγγελματισμό.

ΣΥΜΠΈΡΑΣΜΑ: Εισάγει νέα ιδεολογία στο μπέργκερ της πόλης, δεν έχει κοινές ιδεολογικές καταβολές με άλλο μπεργκεράδικο της πόλης. Θεωρώ ΤΌΣΟ επιτυχημένο το γευστικό τους αποτέλεσμα που πραγματικά τους συγχωρώ το αρνητικό. Προσωπικά θεωρώ ότι έχουν το Νο 1 μπέργκερ της πόλης αυτή τη στιγμή.

ΥΓ: Η ευπροσήγορη και προσηνής Γιαντράνκα παρακαλείται όπως ελέγξει τον αιματοκρίτη της :) <3
Γιαντράνκα
Χώρος όμορφος και καλοφτιαγμένος σαν χαβανέζικος, πλην όμως με ζητήματα στη θέρμανση (ή μου έχει πέσει ο αιματοκρίτης), ευάριθμο προσωπικό λίγο στα χαμένα ακόμη.
To Magic Island burger με "crispy κατσικίσιο τυρί, τηγανητά Potato sticks, τομάτα, kahuna's salad mix και tropical mayo" των 9 ευρώ με πατάτες περιλαμβανόμενες ήταν γευστικά αποκαλυπτικό: καλό ψωμάκι, ωραίο μπιφτέκι (βασικά σαν κιμάς περισσότερο), ωραίος και φρέσκος συνδυασμός υλικών και ωραίες πατάτες τύπου wedges, και χορταστικό. Γευστικά σούπερ λοιπόν, τσιμπημένες τιμές δε, οι καβαλάρηδες της Αποκάλυψης έρχονται, φτάσαμε στην εποχή των 9ευρώ/πέρκερ.
Δεν έχω βιώσει πάντως τέτοια απόρριψη σε μπεργκεράδικο: επειδή είχα την κακή τύχη να προηγηθεί μια παρέα 8 ατόμων, περίμενα κανένα μισάωρο+ να σερβιριστώ. Σκεφτείτε όμως το πέρκερ ήταν ΤΟΣΟ καλό, που με μιαν μπουκιά μου 'φυγε ο εκνευρισμός..