Η Πλατεία

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΤαβέρνα
ΔιεύθυνσηΜούρεσι
ΝομόςΜαγνησίας
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2426049415,6955020779
Διαδίκτυο
Ωράριο08:00-24:00
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά

Εικόνες (8)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Εξωτερικά (Αύγουστος 2021)
[εικόνα]
Εξωτερικά (Αύγουστος 2021)
[εικόνα]
Εξωτερικά (Αύγουστος 2021)
[εικόνα]
Εξωτερικά (Αύγουστος 2021)
[εικόνα]
Τηγανητοί κολοκυθοανθοί (απαράδεκτοι)
[εικόνα]
Τσιπουρομεζέδες: γίγαντες και αντζούγιες με ντομάτα (μέτριοι)
[εικόνα]
Θέα από τα τραπέζια
[εικόνα]
Άποψη της πανέμορφης πλατείας

Σxόλια (3)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Γιαντράνκα
Πανέμορφη πλατεία με υπέροχη θέα. Και εδώ σταματούν τα ωραία. Στα δύο τσίπουρα γίγαντες κονσέρβα, κλάην αντζούγια και ντομάτα δώρο. Μας έσπρωξαν και άλλο ένα πιάτο, πήραμε τηγανητούς κολοκυθοανθούς που το κουρκούτι είχε ασελγήσει στο πτώμα τους. Επομένως όχι για το φαγητό.
kornilios
Ταβέρνα με πολλά απλωμένα τραπεζάκια στην πλατεία, δίπλα από την εκκλησία. Καθίσαμε 4 άτομα Αύγουστο 2020, απόγευμα ήταν σχεδόν άδεια. Σέρβις ερασιτεχνικό αλλά πολύ φιλικό και σχετικά γρήγορο. Στο φαγητό τώρα πήραμε: χωριάτικη (οκ), ποικιλία με χόρτα (κρίταμο, γλυστρίδα, βλήτα πολύ καλά), πιπεριές τηγανητές (πολύ καλές), γαλοτύρι (καλό), τυροκαυτερή (πολύ καλή, με καυτερή πιπεριά μέσα), κοντοσούβλι χοιρινό (μέτριο, στεγνό), κοντοσούβλι πρόβειο (καλό, νόστιμο), παϊδάκια πρόβεια (μέτρια), παϊδάκια αρνίσια (πολύ καλά). Τιμές σχετικά τσιμπημένες, κυρίως στα κρέατα. Παρόλες τις όποιες αστοχίες, θα ξαναπήγαινα άνετα σε αντίστοιχη φάση.
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
dokimastis
Σε πρόσφατη εκδρομή μας στην περιοχή γυρίσαμε αρκετά και είδαμε διάφορα, αλλά το μάτι μας έπεσε εδώ: "κανονική" ελληνική ταβέρνα με σούβλες σε όμορφη πλατεία με δέντρα. Οπότε με την πρώτη παρασπονδία που δεν μείναμε ευχαριστημένοι αλλού, ήρθαμε εδώ για "συμπλήρωμα".

Πήραμε Κοντοσούβλι Πρόβειο που ήταν πολύ μαλακό- ίσως λίγο παραψημένο, βέβαια, και ένα Κοκορέτσι. Σαλάτες, Γαλοτύρι κτλ. Βέβαια οι τιμές είναι "πηλιορείτικες" και εδώ (10-11 η μερίδα), αλλά η πλατεία είναι πολύ ωραία και έξω από τα τουριστικά δεδομένα και μου άρεσε.