Το σπιτικό

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΤαβέρνα
ΔιεύθυνσηΖωγράφου
ΝομόςΧαλκιδικής
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2373024526
Διαδίκτυο
Ωράριο
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
ΙδιοκτησίαΑναστασία Σερεμέτη
Προστέθηκε από: dokimastis

Εικόνες (12)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
Κότσι χοιρινό (καλό, αλλά είχε κρυώσει)
[εικόνα]
Μπιφτέκι (πολύ καλό, και μεγάλο)
[εικόνα]
Σουτζουκάκια (καλά)
[εικόνα]
Αγγουροντομάτα
[εικόνα]
Ρόκα μαρούλι (τεράστια, αλλά και πίτα στο μπαλσάμικο)
[εικόνα]
Στην πλατεία απέναντι
[εικόνα]
Εξωτερικά
[εικόνα]
Η παιδική χαρά από δίπλα
[εικόνα]
Εξωτερικά (Ιούλιος 2020)
[εικόνα]
Εξωτερικά (Ιούλιος 2020)

Σxόλια (4)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Maximos
Σημερινή δοκιμη συκώτι πολύ καλό 2 τεμάχια,μπιφτεκι καλό,κοντοσούβλι χοιρινό δεν μας άρεσε,σαλάτες,βλήτα οκ,τζατζίκι με αρκετό σκόρδο,τιμές καλές με αποξειξη,γλυκό φρούτο δεν ξέρω εάν προσφέρουν γιατί αργούσαν πολύ όταν γέμισε το μαγαζί και δεν περιμέναμε
Αύγουστος 2021.
Καλή ταβέρνα.
Το κοκορέτσι πολύ αξιόλογο (ίσως μικρή μερίδα), γύρος πολύ καλός χειροποίητος, κοντοσούβλι αρνίσιο πολύ μαλακό και νόστιμο και λουκάνικο που θύμιζε πολύ Αγίου Προδρόμου πολύ καλό (ίσως και αυτό μικρή μερίδα).
Τα υπόλοιπα, πατάτες και σαλάτα ντομάτα κανονικά και δύο καυτερές πιπεριές με το μόνιμο σχεδόν θέμα ότι οι καυτερές πια στις ταβέρνες δεν είναι και τόσο καυτερές.
Η τιμή στα τέσσερα άτομα με τα παραπάνω και 5 μπύρες ήταν 13€ το άτομο. Σχεδόν εκπληκτική την εποχή που ζούμε.
dokimastis
Νέα επίσκεψη ένα Σάββατο αρχές Σεπτεμβρίου '20, με παιδιά.

Πολύ καλός χώρος έξω στην πλατεία, όπως ήταν αναμενόμενο. Δέντρα, σκιά, δροσιά, σιντριβάνι και πολύς χώρος για να παίξουν παιδιά (και παιδική δίπλα)

Στα του φαγητού: Μπιφτέκι μεγάλο και καλό, Κότσι χοιρινό (δεν άντεξα τον πειρασμό και το πήρα) καλό, αλλά είχε κρυώσει. Οι πατάτες φούρνου του κοτσιού ήταν πολύ καλές και θα τις έπαιρνα μερίδα άλλη φορά. Σουτζουκάκια οκ (ίδιος κιμάς με το μπιφτέκι). Σαλάτες εντυπωσιακές σε ποσότητα αλλά απλές σε γεύση.

Σάββατο βραδάκι και Κυριακή μεσημέρι βάζει και σούβλες. Απόδειξη κανονικά. Τιμές οκ, κυρίως πιάτα ~6-7ε.

Συμπερασματικά ένα χωριό ήσυχο εκτός του χαμού που αξίζει ένα πέρασμα για την ανέλπιστη ατμόσφαιρα. Φαγητό απλό- απλοϊκό.
dokimastis
Επίσκεψη μια Κυριακή του Δεκεμβρίου μεσημέρι, με καλό καιρό. Απέναντι έχει παιδική χαρά, κι έτσι ζήτησα να μας βγάλει τραπέζι έξω στον δρόμο και το έκανε!

Έχει σούβλες και κάποιες φορές βάζει και κοκορέτσι. Πήραμε Κοντοσούβλι Κοτόπουλο (είχε και Αρνί) και Μπιφτέκι απλό. Αγγουροντομάτα και Τζατζίκι. Όλα είχαν σπιτική, δικιά τους αίσθηση. Τιμές οκ. Θα ξαναπάω καλοκαίρι που βγάζει στην πλατεία, και αυτός και η Ροτόντα.