Dante di Verona

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Ανήκει στην αλυσίδα Dante di Verona. Υπάρχει 1 κατάστημα.
ΚατηγορίαΠιτσαρία
ΔιεύθυνσηΤαξιαρχών 30, Καλαμαριά
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2310488305,2310444312,2310454530
Διαδίκτυο
Ωράριο13:15-01:00
Ώρες παραγγελίας13:00-01:00
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Άνοιξεπερίπου Σεπτέμβριο 2009
Το κατάστημα αυτό βρισκόταν στο παρελθόν σε άλλη τοποθεσία.

Εικόνες (5)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Special "Dante"
[εικόνα]
Ναπολιτάνα
[εικόνα]
Πίτσα "Πεπερόνε"
[εικόνα]
Πίτσα "Καλαμπόκι"
[εικόνα]
Σπαγγέτι Καρμπονάρα

Κατάλογος (8)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Κατάλογος Μαΐου 2014: σελίδα 4/4
[εικόνα]
Κατάλογος Μαΐου 2014: σελίδα 3/4
[εικόνα]
Κατάλογος Μαΐου 2014: σελίδα 2/4
[εικόνα]
Κατάλογος Μαΐου 2014: σελίδα 1/4
[εικόνα]
Κατάλογος Ιανουαρίου 2011: σελίδα 4/4
[εικόνα]
Κατάλογος Ιανουαρίου 2011: σελίδα 3/4
[εικόνα]
Κατάλογος Ιανουαρίου 2011: σελίδα 2/4
[εικόνα]
Κατάλογος Ιανουαρίου 2011: σελίδα 1/4

Σxόλια (12)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Jørgen
Γίγας πίτσα λαιτ, στα 12 ευρώ. Γεύση κλασικής ελληνικής πιτσαρίας, αλλά όχι άσχημη. Ποιότητα οκ.
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
blackadder
Είναι ξεκάθαρο από αυτά που έγραψα πως αναφέρομαι στις τιμές των προσφορών του συγκεκριμένου καταστήματος, και ναι προσφορές έχουν προφανώς όλοι πλέον, αλλά και πάλι οι συγκεκριμένες μου φαίνονται πολύ ικανοποιητικές σαν τιμή γι' αυτο που παίρνεις, σε σύγκριση πάντα με τα υπόλοιπα καταστήματα που έχω δοκιμάσει(χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν υπάρχουν και άλλα αξιόλογα). Νομίζω πως αυτο που μας ενδιαφέρει όλους δεν είναι να πάρουμε 1 πίτσα, ή μία προσφορά με 2 πίτσες, κλπ κλπ, αλλά να χορτάσουμε με κάτι που έχει όσο το δυνατόν καλύτερη ποιότητα και τιμή. Κάνεις μία ανάλυση κόστους-οφέλους λοιπόν και διαλέγεις και παίρνεις. Βέβαια, όπως εσύ ψάχνεις γι' αυτό που σε συμφέρει, έτσι και η κάθε επιχείρηση λειτουργεί αντιστοίχως, και θεωρώ πως οι προσφορές συμφέρουν και τις επιχειρήσεις και τους καταναλωτές στις περισσότερες των περιπτώσεων, οπότε προσαρμόζεσαι αναλόγως στις επιλογές σου ή αναγκάζεται το κατάστημα να προσαρμοστεί στις προσφορές του. Επίσης η κρίση μας επιβάρυνε όλους (επιχειρήσεις και καταναλωτές) και δεν μπορεί να γνωρίζει κανείς το επιχειρηματικό πλάνο του κάθε καταστηματάρχη (μπορεί θέλοντας να προσελκύσει κόσμο να ξεκίνησε με χαμηλές τιμές και σχετική χασούρα που θα έκανε απόσβεση με σταδιακή αύξηση των τιμών). Δεν ξέρω τι ισχύει, ούτε με απασχολεί. Προσωπικά κάνω την έρευνα αγοράς μου και ψάχνω αυτό που αξίζει και συμφέρει. Όσοι επιλέγουν να φάνε με μόνο κριτήριο την τιμή, ύπαρχουν πολλά μέρη με πουμαρόπιτα του ενός ευρώ.. Ισχύει όμως πως στο συγκεκριμένο κατάστημα, θα μπορούσαν να κάνουν κάποια διαφοροποίηση στις τιμές για τις γίγας πίτσες, αναλόγως των υλικών που περιλαμβάνουν.
Nick1
Oι τιμές που αναφέρεις Blackadder είναι τιμές προσφοράς, όχι οι αληθινές τιμές στην παραγγελία μιας πίτσας. 1 πίτσα οικογενειακή "απ'όλα" την χρεώνουν 7,30, και αυτό Δεν το λες φθηνό! Είναι μέτρια τιμή, ούτε πολύ ακριβή, αλλά ούτε φθηνή. Και να μην ξεχνάμε ότι προσφορές έχουν ΟΛΕΣ οι πιτσαρίες. Πολλούς όμως μας ενδιαφέρει απλά να πάρουμε 1 πίτσα, οπότε δεν μας ενδιαφέρουν οι προσφορές. Προσωπικά, όπως είπα, αυτό που με ενόχλησε πολύ ήταν ότι έδωσα 9.90 για 1 γίγας πίτσα απλή με κασέρι-ντομάτα. Και δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που να βρει το 9.90 λογική τιμή για μια γίγας πίτσα μόνο με κασέρι-ντομάτα, πόσο μάλλον εν καιρώ κρίσης, ειδικά αν αναλογιστεί ότι στη βάση της πίτσας τους, σύμφωνα με φυλλάδιό τους βάζουν ηλιέλαιο, το οποίο είναι φθηνό και όχι ποιοτικό.
Επίσης όταν τους πήρα τηλέφωνο και τους είπα ότι "καλά, 9.90 θα πληρώσω για μια πίτσα γίγας απλή κασέρι-ντομάτα; Στο φυλλάδιο σας γράφει 8.50" μου λέει "Ε, άλλαξαν οι τιμές" (Σημειωτέον τις άυξησαν εν καιρώ κρίσης) και του λέω "Εγώ μόνο κασέρι όμως και ντομάτα έβαλα" και μου λέει "Ο,τι και να πάρεις από υλικά το ίδιο είναι για τις γίγας. Το κάναμε μία τιμή για τις γίγας ανεξαρτήτως υλικών". Δηλαδή εγώ που πήρα απλή γιγας πίτσα μόνο με κασέρι ντομάτα θα πληρώσω το ίδιο με αυτόν που παίρνει "Απ΄όλα" ;;;
Ο καθένας να βγάλει τα συμπεράσματά του...
blackadder
Δεύτερη δοκιμή πριν από δύο μέρες. Δύο πίτσες σε προσφορά 12.5ευρώ και μία σαλάτα caesar κοντά στα 5ευρώ, συνολικό κόστος περίπου 18ευρώ. Δύο άτομα χορτάσαμε χωρίς να τα φάμε όλα πλήρως και πάλι μείναμε πολύ ευχαριστημένοι από την ποιότητα των υλικών, αλλά και με την συνολική ποσότητα! Για εσάς που παραπονιέστε για τις τιμές, δεν καταλαβαίνω γιατί σας φαίνεται ακριβό το να δώσεις 5.25 ή 6.25ευρώ (η προσφορά 1+1 κυμαίνεται από 10.5 ως 12.5, αναλόγως με το ποια πίτσα θα επιλεχθεί), για μία πίτσα που είναι και χορταστική και ποιοτική. Για άλλη μια φορά λοιπόν, την προτείνω για δοκιμή.
monimapeinasmenos
Πολύ ωραίες πίτσες απλά πρέπει να ρίξουν και λίγο τις τιμές!
blackadder
Πήρα 2 πίτσες και 1 μακαρονάδα με προσφορά κοντά στα 13,5 ευρώ, αποδεκτή η τιμή στις μέρες μας συγκριτικά με τις περισσότερες πιτσαρίες, αλλά και για την ποσότητα/ποιότητα που πρόσφερε. Γευστικά ήταν πολύ ωραίες οι πίτσες με αρκετό τυρί και σχετικά αφράτη ζύμη, (που προσωπικά μου άρεσε) και την μακαρονάδα θα την χαρακτήριζα επίσης πολύ ωραία. Θα την πρότεινα για δοκιμή, και προσωπικά θα την ξανατιμήσω.
Nick1
Το να ανεβάζουν τις τιμές σε καιρό κρίσης, δεν το δέχομαι!
Άλλες και άλλες επιχειρήσεις έχουν ρίξει τις τιμές τους και η συγκεκριμένη πιτσαρία τις αύξησε και μάλιστα όχι λίγο.
9.90 ευρώ έδωσα για μία γίγας πίτσα, απλή με τυρί και σάλτσα!! Και επίσης δεν έχουν διαβαθμίσεις ανάλογα με τα υλικά, κάτι που είναι παράλογο. Δηλαδή εγώ θα πληρώσω το ίδιο που θα βάλω μόνο τυρί, με αυτόν που θα πάρει "απ' όλα" ;; Σαν γεύση είναι καλούτσικη, αλλά με αυτήν την πολιτική αύξησης τιμών εν καιρώ κρίσης, και έλλειψη διαφορετικών τιμών για κάθε είδους πίτσας, είναι σαν να κοροϊδεύουν τον καταναλωτή, και προσωπικά δεν θα ξαναπαραγγείλω.
F33L
ακριβο σε σύγκριση με την ποσοτητα, μετριο προς τυποποιημένο ζυμαρι αλλα αρκετο υλικο!
αναμεικτα συναισθηματα λοιπον..
Nick1
Μόλις φάγαμε.
Είναι για αυτούς που τους αρέσει ίσως να τρώνε αφράτες πίτσες.
Πολύ ζύμη βάζουνε, το αποτέλεσμα, μέτριο θα έλεγα.
Όσο για τη διαφήμισή τους ότι είναι ψημένη σε πυρότουβλα, δέν το νομίζω. η βάση (ζύμη) φαίνεται σαν να είναι έτοιμη, ψυγείου-κατεψυγμένη. Πάντως οι τιμές τους είναι λογικές, και η ποιότητα συνολικά αποδεκτή, αλλά μέχρι εκεί.
ιασων
Δοκίμασα χθες. Καλή πίτσα με ωραία αφράτη ζύμη. Θα ξανάπαιρνα
nikodimos
Διαφωνώ κάθετα φιλέ μου…
Έχω φάει παρά πολλές φορές από το εν λόγω κατάστημα και κατά την γνώμη μου είναι από τις καλύτερες πίτσες που έχω δοκιμάσει!!!
Σταύρος
Δε λέει πολλά: το ζυμάρι είναι μεν στεγνό αλλά άνοστο και τα υλικά όχι πολύ ποιοτικά.