Άτακτα Πιρούνια

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΜαγειρείο, Μεζεδοπωλείο
ΔιεύθυνσηΔημητσάνας 43, Θεσσαλονίκη
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2310909092
Διαδίκτυο
Ωράριο12:00-20:00
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
ΆνοιξεΟκτώβριο 2020
ΙδιοκτησίαΑ. Γεωργιάδου & Σία Ε.Ε.
Πρόσθετες πληροφορίες:
Στη θέση του υπήρχαν με φθίνουσα χρονολογική σειρά το Σπιτικό Μενού, ο Μεζές, ο Πόλις, ο Πόλυς, το Κλέφτικο και το Αγιόκλημα της γεύσης.

Σxόλια (3)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
JohnJohn
Ικανοποιητικό για αυτό που προσφέρει. Πήραμε πακέτο σαλάτα πράσινη με βαλσάμικο, παντζάρια, τσιπούρα σχάρας και μπακαλιάρο. Βγήκαν περίπου 23€ και οι εντυπώσεις ήταν μετριοκαλές.
aethra
Σημερινή επίσκεψη μετά από πρόταση φίλης που το επισκέφθηκε και της άρεσε πολύ. Όντως ότι φάγαμε ήταν πολύ καλό. Γαύρος μαρινάτος δικός τους πολύ καλός, άιβαρ δικό τους καλό, όχι σαν το σέρβικο αλλά καλό, βάζουν και φέτα μέσα, καλαμάρι σχάρας πολύ καλό και μεγάλη μερίδα με συνοδευτικό αγιολί, γαρίδες σαχανακι νόστιμες με φινόκιο και ζουμάκι για βούτες επίσης μεγάλη μερίδα, σαλάτες βραστές, χόρτα και πατζάρι πολύ καλές, καυτερή που έκαιγε και κάτι περίεργες πεντανόστιμες πατάτες τηγανιτές πρωτα βρασμένες λίγο και μετά τηγανι συνοδευμένες με μια σως σαν ταρταρ.. Είδα μεγάλη ποικιλία από μαγειρευτά, το κατάστημα δουλεύει και με ντελιβερι. Επίσης η φίλη μου μου είπε ότι και τα κρεατικά τους είναι πολυ καλά, θα ξαναπάω για να δοκιμάσω. Ρακή πολύ καλή, χαμηλά γράδα, γλυκόπιοτη..
fisher
Επίσκεψη οικογενειακή λόγω απόφασης της τελευταίας στιγμής.
Δοκιμάσαμε ψαρικά.
Γαύρος τηγάνι, ωραίο τηγάνισμα και φρέσκος.
Σαρδέλα παντρεμένη, 5 διπλά τεμάχια, μου φάνηκε μικρή μερίδα αλλά νόστιμη.
Χταπόδι στην σχάρα ψιλοαποτυχία, λίγο σκληρό και πολύ λίγη ποσότητα.
Κριθαράκι με θαλασσινά μια χαρά, άρεσε στα παιδιά και αυτός ηταν ο σκοπός του.
Σαλάτες κλασικές, παντζάρι, χωριάτικη, κοπανιστή όλα μια χαρά.
Πληρωμή με POS, χωρίς απόδειξη.
Κέρασμα γλυκό και ο σερβιτόρος λαϊκός και χύμα, μια χαρά. Προσφέρθηκε να κεράσει και 3ο τσίπουρο αλλά αρνηθήκαμε ίσως γιατί κάποια πιάτα άργησαν λίγο(το σχολιάζω περισσότερο γιατί πίναμε εμφιαλωμένο).
Για γρήγορο τσίπουρο στη γειτονιά, μια χαρά και ελεγχόμενος ο χώρος για μικρά παιδιά. Για μεγαλύτερα είναι και το γήπεδο μπάσκετ δίπλα απλά δεν εχει οπτική επαφή λόγω φυτών.
Την επομενη φορά θα δοκιμάσω κρέατα.