Pulled

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαFast food
ΔιεύθυνσηΑλκαμένους 1-3, Θεσσαλονίκη
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2310351550
Διαδίκτυο
Ωράριο12:00-00:00. Την περίοδο του Δεκαπενταύγουστου κλειστά.
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Άνοιξε22 Ιουνίου 2021
ΙδιοκτησίαPulled Meet - Παροχές Εστίασης Ο.Ε.
Πρόσθετες πληροφορίες:
Με υπότιτλο "Meat Factory".

Chef ο Μανώλης Κότσικας.

Στη θέση του υπήρχαν με φθίνουσα χρονολογική σειρά το Καταφύγιο, το Μπαρμπεκιού και το Beer Temple.

Η γνώμη μας

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ταβερνοαλάνι
Έκατσα Οκτώβριο 2021. Συνοικιακό φαστφουντάδικο, με ribs, burgers, pulled pork και άλλα street food. Ότι δοκίμασα αποδεκτό αν μένεις στη γειτονιά αλλά χωρίς συγκινήσεις, στο μέσο όρο της κατηγορίας. Μπιφτέκι οκ, ψωμάκι έτσι και έτσι, πατάτες προκάτ, σάλτσες εμπορίου όχι premium, θα το ανέβαζε επίπεδο με τέτοιο μενού αν έκαναν τις δικές τους σάλτσες.

Εικόνες (6)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Μερίδα ribs (δεν τρελάθηκα)
[εικόνα]
Μερίδα brisket με τρεις σως και μια πατάτα ψητή (αποδεκτό)
[εικόνα]
Grand Bun με βουβαλίσιο λουκάνικο
[εικόνα]
Συσκευασία
[εικόνα]
Συσκευασία πακέτου
[εικόνα]
Μενού μέσα στο μαγαζί

Κατάλογος (6)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Κατάλογος Οκτωβρίου 2021: σελίδα 6/6
[εικόνα]
Κατάλογος Οκτωβρίου 2021: σελίδα 5/6
[εικόνα]
Κατάλογος Οκτωβρίου 2021: σελίδα 4/6
[εικόνα]
Κατάλογος Οκτωβρίου 2021: σελίδα 3/6
[εικόνα]
Κατάλογος Οκτωβρίου 2021: σελίδα 2/6
[εικόνα]
Κατάλογος Οκτωβρίου 2021: σελίδα 1/6

Σxόλια (3)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
stefos
Δοκιμασα σήμερα. Να πω εδω οτι και εγω εχοντας ψαχτει με αμερικανικο bbq και έχοντας κάνει αρκετα καπνισματα με μια ψησταριά της Weber , ισως ειμαι αυστηρος κριτης. Το brisket δεν μου φανηκε καπνιστο αλλα ηταν γενικα νόστιμο και μαλακο. Καμια σχέση στην οψη με αμερικανικο bbq. Ενας στην παρεα ειπε οτι του θυμησε μοσχαροκεφαλη.

Τα ribs χωρις ένταση , έντονη η bbq σως χωρις το αντίστοιχο καραμελωμα δυστυχως. Μεριδα brisket ακριβή για την ποσοτητα αν και αντιλαμβάνομαι οτι για να βγει καλο αποτέλεσματα πας σε κρεατα ποιοτητας black angus.

Εν κατακλείδι σαν πρωτη επαφη για καποιον ειναι αξιοπρεπης η προσπάθεια. Θα ηθελα λιγη παραπανω ποσοτητα στις μερίδες.Εαν καποιος ψαχνει αμερικανικο brisket ας κανει μια βόλτα προς Κουμαριά Ημαθιας στο Οπως Παλια.
zaknafein
Το ΒΒQ, το αμερικάνικο εννοώ BBQ, είναι κάτι που λατρεύω, προσπαθώ όσο μπορώ να το κάνω μόνος μου σπίτι και το κυνηγάω όπου το βρώ. Η Θεσσαλονίκη δεν έχει πολλές τέτοιες επιλογές, οπότε μόλις εντόπισα το μαγαζί, αποφάσισα να το δοκιμάσω αμέσως. Μόνος μου με τον γιό μου ήμουν, δεν μπορούσα να κάνω και τρελή παραγγελία, οπότε δοκίμασα τα βασικά του BBQ, pork ribs και Brisket. Το ribs ήταν καλά, όχι κάτι super wow, αλλά αρκετά καλά. Το Brisket όμως ήταν πάρα πολύ καλό. Δεν θυμάμαι να έχω φάει τόσο καλό στη Θεσσαλονίκη. Δεν είναι τόσο smokey, όσο θα έβρισκες σε πραγματικό αμερικάνικο, αλλά αυτό ίσως να μην είναι κακό για τον Θεσσαλονικιώτικο ουρανίσκο. Πολύ τριφερό, λιπαρό όπως είναι το brisket και με δυνατή beefy γεύση. Θα ξαναδοκίμαζα άνετα το brisket και την επόμενη φορά εκτός από αυτό, θα ήθελα να δοκιμάσω beef ribs και pulled pork (στο pulled pork έχω βέβαια μια ένσταση, καθώς αναφέρει πως είναι από μπούτι, ενώ το original είναι από ωμοπλάτη συνήθως). Από τις συνοδευτικές σάλτσες η ΒΒQ είναι πολύ καλή και spicy, η gravy οκ, η άλλη με το γιαούρτι δεν μου ταιριάζει σε BBQ.
tenx232
Ένα πολύ ενδιαφέρον μαγαζί και concept, σε λάθος όμως σημείο (Χαρίλαου). Όπως μου είπε ο υπεύθυνος, όλα σχεδόν τα τα φτιάχνουν στο μαγαζί και όντως είχες μια αίσθηση ποιότητας.
Όμως οι τιμές είναι εξαιρετικά ψηλές (ακόμα και για αυτή την ποιότητα)
Δοκίμασα την μπαγκέτα με το βουβαλισιο λουκάνικο, που συνοδευόταν από πατάτες country (οι οποίες ήταν λύσσα αλμυρές).