Ωραία τοποθεσία, όμορφη διακόσμηση, γραφικό χωριάτικο ρουστίκ θέμα, ένα οικογενειακό εστιατόριο που λειτουργεί από το μεσημέρι.
Το farm or barn to table concept είναι απλά μέρος της διακόσμησης, δεν δέχτηκαν να σφάξουν και να κάνουν γεμιστή μια πάπια που με στραβοκοίταξε όταν μπήκα στο εστιατόριο.
Το επισκέφθηκα τις πρώτες μέρες που άνοιξε οπότε θα είμαι επιεικής στα του φαγητού. Μέτριο προς καλό ότι δοκιμάστηκε, θέλει χρόνο προσαρμογής. Το αντικριστό αρνί ήταν πολύ στεγνό, τα μοσχαρίσια μάγουλα άλλη εκτέλεση από ότι περιέγραφε ο κατάλογος.
Λίστα κρασιών ... κλασική χωρίς αρχή και τέλος. Αρκετές επιλογές από τις ίδιες ποικιλίες ... χωρίς ποικιλία στις ποικιλίες.
Μπύρες δεν είχε ούτe μια weiss.
Από ότι πληροφορήθηκα υπεύθυνος Σεφ είναι ο Νίκος Τζούμας του Μαμαλούκα και παλιά του Ανάσσα.
Προτείνεται.
Ενδιαφέρουσα προσθήκη στην Χαλκιδική
κύριο και μοναδικό λόγο στο μενού έχουν ο ξυλοφουρνος, οι σουβλες, τα αντικριστά κρέατα (με την αυστηρή Κρητικη τεχνική), και τα φαγητά απευθείας σε ανοιχτή φωτιά, τα προζυμενια ψωμιά και αλλά) και ειναι ένα ουσιαστικά from farm to table εστιατοριο (γιατί έχουμε φάει και πολύ παπά όλα αυτα τα χρόνια με τον όρο from farm to table) όπου τα κηπευτικα και τα μποστάνια δεν είναι διακοσμητικά…. αλλά συμμετέχουν στη διαδικασία του εστιατορίου ως προϊόντα
Υπήρχαν 4 μαγειρευτά από τον ξυλόφουρνο και όλα τα άλλα σούβλες και αντικρυστα
Παρά πολύ ωραίος ο χώρος έξω, άνετος για παιδιά κλπ
Από μένα είναι ένα ναι …αν και πήγα με πολλές επιφυλάξεις (η ιδιοκτησία σχετίζεται με το Μαμαλουκα αλλα ευτυχώς δεν είχε Ρέμο, πυροτεχνήματα και λοιπά πανηγυρτζιδικα εφέ)
Το farm or barn to table concept είναι απλά μέρος της διακόσμησης, δεν δέχτηκαν να σφάξουν και να κάνουν γεμιστή μια πάπια που με στραβοκοίταξε όταν μπήκα στο εστιατόριο.
Το επισκέφθηκα τις πρώτες μέρες που άνοιξε οπότε θα είμαι επιεικής στα του φαγητού. Μέτριο προς καλό ότι δοκιμάστηκε, θέλει χρόνο προσαρμογής. Το αντικριστό αρνί ήταν πολύ στεγνό, τα μοσχαρίσια μάγουλα άλλη εκτέλεση από ότι περιέγραφε ο κατάλογος.
Λίστα κρασιών ... κλασική χωρίς αρχή και τέλος. Αρκετές επιλογές από τις ίδιες ποικιλίες ... χωρίς ποικιλία στις ποικιλίες.
Μπύρες δεν είχε ούτe μια weiss.
Από ότι πληροφορήθηκα υπεύθυνος Σεφ είναι ο Νίκος Τζούμας του Μαμαλούκα και παλιά του Ανάσσα.
Προτείνεται.
κύριο και μοναδικό λόγο στο μενού έχουν ο ξυλοφουρνος, οι σουβλες, τα αντικριστά κρέατα (με την αυστηρή Κρητικη τεχνική), και τα φαγητά απευθείας σε ανοιχτή φωτιά, τα προζυμενια ψωμιά και αλλά) και ειναι ένα ουσιαστικά from farm to table εστιατοριο (γιατί έχουμε φάει και πολύ παπά όλα αυτα τα χρόνια με τον όρο from farm to table) όπου τα κηπευτικα και τα μποστάνια δεν είναι διακοσμητικά…. αλλά συμμετέχουν στη διαδικασία του εστιατορίου ως προϊόντα
Υπήρχαν 4 μαγειρευτά από τον ξυλόφουρνο και όλα τα άλλα σούβλες και αντικρυστα
Παρά πολύ ωραίος ο χώρος έξω, άνετος για παιδιά κλπ
Από μένα είναι ένα ναι …αν και πήγα με πολλές επιφυλάξεις (η ιδιοκτησία σχετίζεται με το Μαμαλουκα αλλα ευτυχώς δεν είχε Ρέμο, πυροτεχνήματα και λοιπά πανηγυρτζιδικα εφέ)