Mnēmes

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΕστιατόριο
ΔιεύθυνσηΠευκοχώρι
ΝομόςΧαλκιδικής
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2374062004
Διαδίκτυο
Ωράριο
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Άνοιξε1 Ιουλίου 2022
Πρόσθετες πληροφορίες:
Σχετίζεται με το Μαμαλούκα.

Chef ο Νίκος Τζούμας.

Εικόνες (14)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
Αυτός στην μέση θα γινόταν λουκούμι στο φούρνο!
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
Αρνί αντικριστό
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
Κοτόπουλο σούβλα (εξαιρετικό)
[εικόνα]
Αντικριστό πρόβατο

Κατάλογος (4)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Κατάλογος Ιουλίου 2022: κρασιά 2/2
[εικόνα]
Κατάλογος Ιουλίου 2022: σελίδα 2/2
[εικόνα]
Κατάλογος Ιουλίου 2022: σελίδα 1/2
[εικόνα]
Κατάλογος Ιουλίου 2022: κρασιά 1/2

Σxόλια (5)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Rat Pack
Η κουζίνα του έχει βελτιωθεί σημαντικά.

Εξαιρετικά κεμπαμπάκια, σαλάτα φασολάκια, κοντοσούβλια.

Μόνιμα γεμάτο με πολυπληθές σέρβις που εξυπηρετεί άμεσα.

Προτείνεται.
zaknafein
Φοβερή τοποθεσία το μαγαζί, δεν νομίζω να υπάρχει κάτι ανάλογο στη Χαλκιδική. Στο φαγητό όσα δοκιμάσαμε ήταν πολύ καλά. Ιδανικά θα ήθελα να ήμασταν περισσότερα άτομα, γιατί κάτι μοσχαρίσια πλευρά στο ξυλόφουρνο τα είχα βάλει στο μάτι, αλλά με μικρότερη ποσότητα το 1,2kg δύσκολο να τα φάμε. Τιμές λίγο τσιμπημένες, γλυκά μου φάνηκαν μέτρια. Επίσης παίζει παρκαδόρος με το που μπείτε μέσα.
varethika ton prologo
Στην φετινή επίσκεψη ανάμεικτα συναισθήματα
Εξαιρετικό μαγαζί ,μαγική τοποθεσία ,δροσιά φυτά πολύ καλό ,σέρβις κάτι πρωτόγνωρο για Χαλκιδική θα έλεγα
Στα του φαγητού τα πρώτα ήταν παρά πολύ μέτρια …σαλάτες με άγουρες ντομάτες και αστεία ποσότητα χωριάτικης για τα 11 ευρώ που είχε …τα κυρίως κοντοσουβλια κλπ ήταν μια χαρά αλλά χωρίς συνοδευτικά ,μπιφτέκι συνοδείας 3 πατάτες φούρνου
Τιμές στα κρασια ακριβές …όποτε 40-50 ατομο για φαγητό ταβέρνας είναι για μένα overrated
Ps Το μαγαζί είναι γεμάτο συνεχώς
Rat Pack
Ωραία τοποθεσία, όμορφη διακόσμηση, γραφικό χωριάτικο ρουστίκ θέμα, ένα οικογενειακό εστιατόριο που λειτουργεί από το μεσημέρι.

Το farm or barn to table concept είναι απλά μέρος της διακόσμησης, δεν δέχτηκαν να σφάξουν και να κάνουν γεμιστή μια πάπια που με στραβοκοίταξε όταν μπήκα στο εστιατόριο.

Το επισκέφθηκα τις πρώτες μέρες που άνοιξε οπότε θα είμαι επιεικής στα του φαγητού. Μέτριο προς καλό ότι δοκιμάστηκε, θέλει χρόνο προσαρμογής. Το αντικριστό αρνί ήταν πολύ στεγνό, τα μοσχαρίσια μάγουλα άλλη εκτέλεση από ότι περιέγραφε ο κατάλογος.

Λίστα κρασιών ... κλασική χωρίς αρχή και τέλος. Αρκετές επιλογές από τις ίδιες ποικιλίες ... χωρίς ποικιλία στις ποικιλίες.
Μπύρες δεν είχε ούτe μια weiss.

Από ότι πληροφορήθηκα υπεύθυνος Σεφ είναι ο Νίκος Τζούμας του Μαμαλούκα και παλιά του Ανάσσα.
Προτείνεται.
varethika ton prologo
Ενδιαφέρουσα προσθήκη στην Χαλκιδική
κύριο και μοναδικό λόγο στο μενού έχουν ο ξυλοφουρνος, οι σουβλες, τα αντικριστά κρέατα (με την αυστηρή Κρητικη τεχνική), και τα φαγητά απευθείας σε ανοιχτή φωτιά, τα προζυμενια ψωμιά και αλλά) και ειναι ένα ουσιαστικά from farm to table εστιατοριο (γιατί έχουμε φάει και πολύ παπά όλα αυτα τα χρόνια με τον όρο from farm to table) όπου τα κηπευτικα και τα μποστάνια δεν είναι διακοσμητικά…. αλλά συμμετέχουν στη διαδικασία του εστιατορίου ως προϊόντα
Υπήρχαν 4 μαγειρευτά από τον ξυλόφουρνο και όλα τα άλλα σούβλες και αντικρυστα
Παρά πολύ ωραίος ο χώρος έξω, άνετος για παιδιά κλπ
Από μένα είναι ένα ναι …αν και πήγα με πολλές επιφυλάξεις (η ιδιοκτησία σχετίζεται με το Μαμαλουκα αλλα ευτυχώς δεν είχε Ρέμο, πυροτεχνήματα και λοιπά πανηγυρτζιδικα εφέ)