butter up [έχει κλείσει]

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Το κατάστημα αυτό έχει κλείσει.
ΚατηγορίαΛοιπά
ΔιεύθυνσηΓρηγορίου Παλαμά 9, Θεσσαλονίκη
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Λέξεις κλειδιά
ΆνοιξεΑύγουστο 2022
ΈκλεισεΜάιο-Ιούλιο 2023
Πρόσθετες πληροφορίες:
Αυτοχαρακτηρίζεται "croissanterie".

Στη θέση του υπήρχε το Sugar Puppy.

Εικόνες (5)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Italiano (ρόκα προσούτο)
[εικόνα]
Mε κρέμα μπουγάτσα και σοκολάτα
[εικόνα]
Cheesecake
[εικόνα]
Πέστο, μοτσαρέλα, ντομάτα
[εικόνα]
Προσούτο ρόκα

Σxόλια (8)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν αφορούν ένα κατάστημα που έχει κλείσει.
loukoulos
Κολλημένο χαρτί απ' έξω "πωλείται η επιχείρηση"
Βικτωρ Τ.
Κρουασάν βουτύρου οκ στα 1,80 ευρώ.
Κοιλιόδουλος1
Έμαθα πως η πρώτη ύλη τους είναι έτοιμη-κατεψυγμένη. Είναι εμφανές πως η ποιότητα είναι χαμηλή.
Κοιλιόδουλος1
Δεν εντυπωσιάζει το προϊόν τους . Ωστόσο επειδή μονοπολεί στο κέντρο, ίσως και να στεριώσει. Συμφωνώ πως το σέρβις είναι αργό και πως αν κάποιος το επισκεφθεί με υψηλές προσδοκίες προερχόμενες από Overoll και KORA, θα απογοητευθεί.
Ίσως λίγο καλύτερο σε ποιότητα από τα ετοιματζίδικα κρουασάν που κυκλοφορούν.

Δοκιμή ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ : γέμιση κρέμα βανίλιας, οκ, δεν θύμιζε σε κάτι τη μπουγάτσα.
Δοκιμή ΠΡΑΛΙΝΑ : πραλίνα εμπορίου, μέτριο/αδιάφορο αποτέλεσμα.
zaknafein
Σε εμένα πάλι άρεσε πολύ. Δεν ξέρω για τα 2 μαγαζιά της Αθήνας που αναφέρονται, αλλά στην Θεσσαλονίκη δύσκολα να βρω καλύτερη επιλογή για κρουασάν. Είμασταν 3-4 άτομα και πήραμε διάφορα για να δοκιμάσουμε. Και τα κρουασάν και η γέμιση, τόσο στα αλμυρά, όσο και στα γλυκά μου φάνηκε καλή και ποιοτική. Προσωπικά μου άρεσε και θα ξαναπάω.
varethika ton prologo
@Γιατρανκα …Δεν νομίζω ότι κάνουν χειροποίητα κρουασάν,πιστεύω ότι τα αγοράζουν έτοιμα τα ψήνουν και τα γεμίζουν η βάζουν από πάνω τα τοπινγκς εξού και η τεράστια διαφορά με kora & overall
Γιαντράνκα
Θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα, έχοντας δοκιμάσει το"italiano" με προσούτο-ρόκα (στα 2,9€). Το κρουασάν θα έπρεπε να πετάει, ενώ δεν πετούσε. Είχα και εγώ προσδοκίες για κάτι τύπου "overoll" ή "kora", αλλά δεν ήταν έτσι. Νομίζω μάλιστα το le coq εδώ σε μας μου είχε αρέσει περισσότερο, αλλά είναι και υπό συζήτηση αυτό
Stephan
Πήρα κρουασάν σκέτο, με σοκολάτα και αλμυρό με προσιούτο. Σίγουρα πάνω από το μέσο όρο, όμως για μαγαζί που πουλάει μόνο ένα προιόν θα περίμενε κανείς κάτι το εξαιρετικό και σίγουρα τα κρουασάν τους δεν είναι εξαιρετικά. Δεν συνηθίζω να σχολιάζω τους εργαζόμενους που δουλεύουν στην εστίαση , όμως εδώ θα πώ ότι το προσωπικό είναι πάρα πολύ αργό στην εξυπηρέτηση. Ελπίζω να βελτιωθούν στην πορεία. Θα μπορούσα να ξαναπάω.