Οι Σούβλες του Μερακλή

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΤαβέρνα
ΔιεύθυνσηΔιαγόρα 71, Θεσσαλονίκη
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2311245414
Διαδίκτυο
Ωράριο
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
ΆνοιξεΔεκέμβριο 2022
Πρόσθετες πληροφορίες:
Στη θέση του υπήρχαν με φθίνουσα χρονολογική σειρά το στου Ξακουστού, η Ίσαλος γραμμή, το feta & meli, το Bizim και το Μπερεκέτι.
Προστέθηκε από: Ακάλυπτος

Εικόνες (3)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Κεμπάπ πρόβειο
[εικόνα]
Κεμπάπ χοιρινό
[εικόνα]
Κεμπάπ κοτόπουλο

Κατάλογος (1)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Κατάλογος Φεβρουαρίου 2024

Σxόλια (3)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Thanasis
Όταν άνοιξε μου φάνηκε πολύ συμπαθητικό, τόσο το μαγαζί σαν χώρος, όσο και το προσωπικό. Δοκιμάσα μερικές φορές παϊδάκι ζυγούρι, και πρόβειο κεμπάπ, τα οποία δυστυχώς ήταν πάρα πολύ κακά. Δεν έχω δοκιμάσει τα χοιρινά του. Έχει delivery μέσω wolt.
Θου-Βου
Παραγγελία ντελίβερι Ιούνιος 2023. Πήραμε τρεις μερίδες κεμπάπ (ή κοντοσούβλι): 1 κεμπάπ κοτόπουλο, 1 κεμπάπ χοιρινό και 1 κεμπάπ πρόβειο (με κόκκαλο). Όλα τα κοντοσούβλια έχουν φρέσκιες τηγανητές πατατούλες, κρεμμύδι και μία πιτούλα (βλ. φωτο). Η κάθε μερίδα κοστίζει 8,90 €.

Το μαγαζί δεν κάνει ντελίβερι, μπορείς όμως να περάσεις και να πάρεις σε πακέτο. Κατ' εξαίρεση, λόγω του ότι ο Χριστόφορος είναι γνωστός μου, μου τα έφερε ο ίδιος στο σπίτι. Όλες οι σούβλες του είναι πολύ καλές. Το κοτόπουλο είναι πιο στεγνό και πιο άπαχο, το χοιρινό είναι πιο ζουμερό και το πρόβειο είναι για τους μερακλήδες. Σάββατο βράδυ βάζει και κοκορέτσι.
fisher
Ενημερώθηκα τηλεφωνικά ότι βάζουν πρόβειο κεμπάπ από Τετάρτη έως Κυριακή.