Εικόνες (10)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Σπασμένο.... θεατρική παρουσίαση
Γλυκό "κάρβουνο" με ξηρό πάγο, κραμπλ
Ανατολίτικο γλυκό με λιβανέζικες επιρροές
Αρνί, με πέστο από μυρώνια (εξαιρετικό)
Αγκινάρες Ιερουσαλήμ αλά πολίτα (εξαιρετικό)
Ταρτάρ, σε κανόλι από φύλλο μπρικ και νόρι
Σxόλια (3)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν αφορούν ένα κατάστημα που έχει κλείσει.
Σχόλια (3)
tavern_comments#69971#0#0
Προστασία, κυκλώματα, πολεοδομίες νησιών, φήμες ....
Μια η ουσία, ότι αλήτες ελέω και της ανυπαρξίας της αστυνομίας - το μαγαζί καμένο.
Συνημμένα φωτό.
Είναι πολύ ψυχρό.
Ελπίζω να ξανανοίξουν σύντομα.
Θα προτείνεται και τότε σφόδρα.
Δυστυχώς
To όνομα του εστιατορίου ξενίζει.
Αγιορείτης καλόγερος με μούσι που να κολλάει ….
Λοιπόν το όνομα μάλλον προέκυψε από την θητεία του chef δίπλα στον Pierre White.
To Monk’s Beard στα Αγγλικά είναι ένα χόρτο που χρησιμοποιείται στην μεσογειακή Ιταλική κουζίνα το Agretti και φυτρώνει στις παραλίες. Μοιάζει σε γεύση με τα κρίταμα.
Κουκλίστικο, μικρό με μπαλκόνι για το καλοκαίρι, όμορφη διακόσμηση και έπιπλα, εξαιρετικά πιάτα που κατασκευάζει η σύζυγος του σεφ η οποία και εκτελεί χρέη chef de salle – σε απλά Ελληνικά - αρχόντισσας του μαγαζιού.
Νέοι, ωραίοι, ευγενικοί επαγγελματίες - το μέλλον τους ανήκει.
Ανοιχτές φωτιές και πρώτη ύλη κρέας, προβατίνα, γίδα, αρνί, δικά τους αλλαντικά, τυριά όπως κοπανιστή και μοτσαρέλα !
Ψωμί δικό τους με προζύμι 60 ετών ! Το πήρε λέει από μια γιαγιά από την Κρήτη.
Δικό τους νεγκρόνι, και δικό τους τζιν, με βάση το κάρδαμο φτιαγμένα από τον σεφ !
Εξαιρετική λίστα κρασιών με την υπογραφή του Άρη Σκλαβενίτη (Oinoscent) ψηφίζεται καλύτερος Έλληνας οινοχόος τα τελευταία χρόνια. Πάνω από τα Châteauneuf du pape και τα Rioja στο τέλος μια Αντιγόνη προς 350 ευρώ. Οικονομική «τραγωδία» το μάλλον πιο ακριβό Ελληνικό κόκκινο κρασί.
Πολύ σοβαρή λίστα με πολλές επιλογές για όλα τα βαλάντια. Μοντέρνες επιλογές αλλά και βαριά ονόματα.
Φαγητό εξαιρετικό 8-9/10 σε όλα.
Τιμές ανάλογες του επιπέδου.
Προτείνεται σφόδρα.