Πήγαμε προκατηλειμμένοι θετικά, γιατί μία φορά που είχαμε φάει από τα χεράκια της Ζερβακάκου τη θυμόμαστε ακόμα. Δυστυχώς, αντί να κάνει το δικό της surf & turf στυλ που ήταν απολύτως απολαυστικό, έπαθε "Παπουτσάκη" και, αντί να απογειώσει τα ντόπια υλικά της Μάνης και να δημιουργήσει κάτι συναρπαστικό με αυτά, εγκλωβίστηκε σε αρνάκια με βλήτα και κόκκορες με "φρέσκιες μυρωδιές". Τα πιο δημιουργικά πιάτα ήταν οι σαλάτες και το απαραίτητο πια σε όλα τα εστιατόρια σεβίτσε ("ελαφρώς μαριναρισμένο" το περιγράφει μπας και θεωρήσουμε ότι πάντα έτσι το τρώγαμε εδώ το ψάρι). Συμπερασματικά, σε αυτό το στυλ που διάλεξε, υπάρχουν και άλλες ταβέρνες στην περιοχή, το ίδιο καλές, στη μισή τιμή. Πολύ πολύ κρίμα…