Προφίλ του χρήστη Alxks

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Μέλος από 10/06/2013
Έγινε μέλος με πρόσκληση από τον χρήστη ταβερνοαλάνι
Περισσότερα στοιχεία προσεχώς :-)

Εικόνες (3)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]

Σχόλια (7)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
Alxks
στο κατάστημα Piccolo Pizza [νεκροταφείο] Πιτσαρία, Συγγρού 28, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Πιτσαρία με νοσταλγία από pizza στα 90s. Έχω φάει πολλές φορές. Έχει χαμηλές τιμές (το οποίο δεν είναι το καλύτερο κριτήριο στο φαΐ, αλλά οφείλω να το αναφέρω). Το κομμάτι στη βιτρίνα είναι πάντα φρέσκο (τα αλλάζουν ακόμα κι αν δε φύγουν) με 1euro και γενικώς παίζει καθαριότητα.
Alxks
στο κατάστημα Λαϊκόν Ψητοπωλείο, Πολυτεχνείου 24, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Το μπιφτέκι του είναι σκέτος κιμάς. Δηλαδή δεν είναι "κεφτέκι" ζυμωμένο με αυγά μαϊντανούς κρεμμύδια κλπ. Οπότε, ενώ μπορεί να είναι βαρετό σαν μερίδα, σε ψωμάκι αποτελεί μια καλή επιλογή για τους λάτρεις του σωστού 100% μοσχαρίσιου burger που είναι αρκετά καταπιεσμένη κάστα στη Θεσσαλονίκη. Παίζει και καλή συλλογή από bbq και λοιπά ζουμιά. Οι πατάτες τους είναι λίγο κακές. Ενώ είναι δικές τους και στο χέρι, είναι πολύ χοντρά κομμένες με αποτέλεσμα να βράζουν στο λάδι αντί να τηγανίζονται.
Alxks
στο κατάστημα Ο Γύρος της Αριστοτέλους Γυράδικο, Αριστοτέλους 24, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Ενδιαφέρουσα η λαγάνα αλλά πάρα πολύ αλμυρός γύρος. Έκανα το λάθος να φάω καλοκαίρι. Οι τιμές είναι ανεβασμένες αλλά είναι πιστεύω αναμενόμενο για γυράδικο στην Αριστοτέλους.
Alxks
στο κατάστημα Napoleon Φούρνος-Ζαχαροπλαστείο, Φράγκων 13, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Εξαιρετική πρασόπιτα (την έχω φάει μόνο φρέσκια οπότε δεν ξέρω πως θα είναι κρύα).
Alxks
στο κατάστημα Il Gusto [νεκροταφείο] Μπουγατσατζίδικο-Τοστάδικο-Κρεπερί, Αγίου Δημητρίου 101, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Διαθέτει με 1.60 την περίφημη τετράγωνη πίτσα Θεσσαλονίκης με γλυκιά ντομάτα. Δεν ξέρω κατά πόσο την προμηθεύεται από το Σάκη αλλά μου φαίνεται ίδια και είναι ευχάριστη έκπληξη για ένα κατά τα άλλα αδιάφορο μαγαζί. Επίσης με ανοχή στα σιτεμένα υλικά μπορεί να προτιμηθεί από τους λάτρεις της σχετικά ξεροψημένης κρέπας.
Alxks
στο κατάστημα Στέλιος [νεκροταφείο] Μπουγατσατζίδικο-Τοστάδικο-Κρεπερί, Αγίου Δημητρίου 142, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Η πίτσα του πρέπει να περνάει τρομερά διαστήματα περιμένοντας στο ταψί. Αυτό φαίνεται στο ότι το τυρί είναι μονίμως θολό αντί για το γυαλιστερό τυρί της φρέσκιας πίτσας, καθώς και από το ότι ο πάτος του ψωμιού έχει σκληρότητα μπισκότου.
Alxks
στο κατάστημα Τα γουρουνάκια [νεκροταφείο] Ψητοπωλείο, Ιουστινιανού 8, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Τρώω που και που από τον Φεβρουάριο 2013. Αρκετά έντιμα κρέατα, όχι βιομηχανοποιημένα, καθώς και μια περίεργη ψιλοκομμένη κόκκινη πιπεριά με μαϊντανό, πέρα από τα γνωστά αλοιφοειδή, πολύ δυνατή για συνοδευτικό. Κλείνει σχετικά νωρίς και συνήθως του τελειώνουν και τα πάντα μέχρι το βράδυ.