στο κατάστημα Μπάρμπα Αλέξης
Ταβέρνα, Λεωφόρος Φλέμινγκ 48, Άγιος Ιωάννης Ρέντης, Ν. Αττικής
Επίσκεψη Φλεβάρη 2024 (αν και έχω κάτσει αρκετες φορές στο παρελθόν)
3 άτομα πήραμε:
Τυροκαυτερή πολύ καλή
Φαλαφέλ καλά
3 μερίδες κεμπάπ (γιαουρτλού, σις & άδανα) - πολυ καλές αν και το άδανα δεν ήταν τόσο καυτερό
1 λίτρο χύμα κρασί
κερασμένο καζαν ντιπι
στα 51 € - τίμιο στις γεύσεις του και στις τιμές του ...(πήρε το μάτι σουβλατζίδικο στο Χαλάνδρι που χρεώνει μερίδα γύρο στα 15€ και δεν έχει καν να κάτσεις ... που βαδίζουμε κύριοι???)
στο κατάστημα Alio
Εστιατόριο, Λεωφόρος Βασιλέως Γεωργίου Β' 34, Χαλάνδρι, Ν. Αττικής
Το ιταλικό εστιατόριο του Γιάννη Λουκάκου (που έχει και το Ψωμί & Αλάτι στην πλατεία Χαλανδρίου)
Τεσσερα άτομα πήραμε:
- Φοκάτσια (καμια σχέση με την ιταλική - σχήμα τετράγωνου ψωμίου) - πολύ καλή
- Arancini - κροκέτες ρυζιού με μανιτάρια - παρα πολύ καλά
- Πίτσα SALSICCIA - πολύ καλή ζύμη αλλά αδιαφορη γευστικά
- SPAGHETTI NERI - οπτικά ιδιαίτερο (μαύρα σπαγγέτι γαρ) αλλά γευστικά τίποτα το ιδιαίτερο
- TWISTED CARBONARA - οκ
- PASTA AL FUNGHI - εξαιρετικό πιάτο, το καλύτερο με διαφορά
- Κρασί λευκό δικό τους (εμφιαλωμένο) - πολύ καλό
Περιβάλλον ωραίο (στεγάζεται σε μονοκατοικία), σερβις επαγγελματικό αλλά οι γεύσεις ήταν κατώτερες των προσδοκιών και της τιμολογιακής πολιτικής (~30€/κεφάλι).
στο κατάστημα Παλιά Καρδαμύλη
Ταβέρνα, Καρδαμύλη, Ν. Μεσσηνίας
Έκατσα Οκτώβρη 2023.
Καινούργιο μαγαζί που ξεκίνησε φέτος - δίπλα στο κάστρο οπότε μαζεύει κόσμο που πάει να δει το αξιοθεάτο.
Πολύ καλό φαγητό οπότε έπαιξε επανάληψη την τελευταία μέρα πριν φύγουμε.
- Ντομάτα με άρμη Πυλίας (πιάτο ασσύληπτης νοστιμιάς αν και πολύ απλό, ντομάτα με τύρι από πάνω...) - το πήραμε και την 2η φορά
- Κρεατόπιτα (πιτάκια με κιμά - καλά)
- Κολοκυθοκορφάδες με φέτα και τραβηχτή πίτα (πολύ καλό)
- Λουκανικό χωριατικό ( το μονό αδιάφορο έως κακό σε σχέση με τα υπόλοιπα πιάτα)
- Ριγανάδα (καψαλισμένο ψωμί με ντομάτα και φέτα - στιλ μπρουσκέτας, πολύ καλό)
- Μπιφτέκια σχάρας πολύ καλά με χεράτες πατάτες
- Παπουτσάκια πολύ καλά
- Αυγά με σπαράγγια πολύ καλά
- Τυροκαυτερή παρά πολύ καλή.
Λογαριασμός 20€/άτομο.
Μόνο εξωτερικά τραπέζια κάτω από ελιές/μουριές με θέα θάλασσα.
στο κατάστημα Βερσαλλίες
Μαγειρείο, Ευαγγελίστριας 46, Καλαμάτα, Ν. Μεσσηνίας
Οκτώβρη 2023.
Μαγαζί αποκάλυψη.
Πήραμε:
- Ταραμα με τσιπ κρεμμυδιου - καταπληκτικό
- Κολοκυθοανθοι γεμιστοί με τσορίθο - πεντανόστιμο, δεν υπάρχουν λόγια
- Μουσακά (στα τοπ 2 που έχουμε φάει)
- Παστιτσίο (το καλύτερο που έχουμε φάει)
- Καλαμαρακια στη σχάρα με συνοδευτικό βλήτα και ταραμα - παρα πολύ καλό
Μαζί με μια κοκα-κολα και μια ΝΕΜΑ (τοπική μπύρα) δώσαμε 59€.
Μόνο "Βερσαλλίες" δεν είναι... μικρό ισόγειο που χωράει μόνο την κουζίνα και την προθήκη με τα μαγειρευτά, έχει λίγα τραπέζια σε σκεπαστό χώρο και δίπλα ανοιχτό χώρο στρωμένο με χαλίκι και δίχτυ ηλιοπροστασίας από πανω.
Αποτελεί σοβαρό λόγο για να μπω στο αμάξι (από Αθήνα) και να πάω για ΣΚ στην Καλαμάτα να δοκιμάσω και τα υπόλοιπα πιάτα (έχω ανεβάσει τον κατάλογο - τα πιάτα αλλάζουν συχνά)
στο κατάστημα Το Μεράκι
Ταβέρνα, Μικροχώρι, Ν. Αττικής
Έχω κάτσει αρκετές φορές, με οιογένεια, φίλους, κλπ..
'Ολα τα πιάτα είναι από καλά μέχρι πολύ καλά, με εξαίρεση το πρόβειο φιλέτο που όντως είναι το κάτι άλλο και είναι ο λόγος που επισκέπτομαι το μαγαζί ξανά και ξανά.
Η καντίνα ανοίγει στις 20:00, φτάνω 5 λεπτά νωρίτερα και έχει ήδη ξεκινήσει. Παραγγέλνω τα 2 burger (classic και hush) που έχει και μου λένε σε 15 λεπτά. Όταν πάω να τα πάρω στις 20:10 η αναμονή έχει φτάσει στα 40 λεπτά!!!
στο κατάστημα Guarantee
Fast food, Βεΐκου 41, Κουκάκι, Αθήνα, Ν. Αττικής
Πρώτη φορά δοκιμή το σωτήριο έτος 1998. Όπως σχολιάζει και ο biscuter πολλά χρόνια μπροστά απ' την εποχή του - τα καινούργια "ψαγμένα" μαγαζια ακομα να φτάσουν την ποικιλια υλικών που έχει.
Τελευταία δοκιμή πριν 6 μήνες. Ίσως το καλύτερο σαντσουιτσάδικο της Αθήνας λαμβάνοντας υπόψη και την μεγάλη ποικιλια που προσφέρει.
στο κατάστημα Perdikiotika
Λοιπά, Αφαίας 38, Αίγινα, Ν. Αττικής
Στεγάζεται σε ένα πολύ ωραίο (μικρό εσωτερικά) μαγαζί- η πρώτη τράπεζα της Ελλάδας επί Καποδίστρια. Στην πίσω πλευρά υπάρχει αυλή - βασικά είναι bar και κουζίνα έχει μόνο το καλοκαίρι και είναι καλή (π.χ. το καλύτερο burger του νησιού)
στο κατάστημα Ο Σκοτάδης
Μεζεδοπωλείο, Λεωφόρος Δημοκρατίας 46, Αίγινα, Ν. Αττικής
Το φαγητό είναι γενικά καλό. Έχει τύχει να πάρω πιάτο ημέρας αχνιστό κολιό που μου έχει μείνει αξέχαστο. Τώρα τελευταία δουλεύει πιο πειραγμένα/ψαγμένα πιάτα (π.χ. καρπάτσιο, σεβίτσε που είναι μέτρια) καθώς απευθύνεται στους σκαφάτους που πιάνουν εκεί, οπότε και η τιμολογιακή πολιτική είναι ανάλογη (ακριβό).
στο κατάστημα το Δέκα
Ψαροταβέρνα, Πέρδικα, Αίγινα, Ν. Αττικής
Το παλιότερο μαγαζί στο λιμανάκι της Πέρδικας - ξεκίνησε σαν καφενείο πριν 60 χρόνια για τους τοπικούς ψαραδες και εδώ και 20+ χρόνια δουλεύει σαν ψαροτάβερνα.
Τυπική ψαροτάβερνα με καλή πρώτη ύλη και καλό τηγάνι/ψήσιμο. Έχω κάτσει 7-8 φορές και έμεινα ικανοποιημένος.
στο κατάστημα Kavos
Εστιατόριο, Αιγινήτισσα, Αίγινα, Ν. Αττικής
Το εστιατόριο του ξενοδοχείου Lalibay Resort (το πιο πολυτελες συγκρότημα στο νησί που γενικά δεν έχει καταλύματα αυτού του είδους).
Θεωρητικά το μοναδικό που προσφέρει υψηλή γαστρονομία στο νησί. Προσφέρει 2 μενού degustation στα 60€ και 80€ και έχει και μικρό κατάλογο α λα κάρτ.
2 άτομα πήραμε
- Caesars με γαρίδα - παντελώς αδιάφορη (18€)
- Τυροκροκέτες - καλές (13€)
- Ριζότο με παντζάρι - ενδιαφέρον πιάτο με ιδιαίτερη γεύση (23€)
- Στήθος κοτοπουλο - παρα πολύ καλό (28€)
στο κατάστημα The Black Salami
Φούρνος-Ζαχαροπλαστείο, Ζωοδόχου Πηγής 71, Εξάρχεια, Αθήνα, Ν. Αττικής
Δοκίμασαμε Black pastrami (στα 10€) και Brisket (στα 8€) καθώς και 2 cinnamon roll. Το ψωμί καταπληκτικό - πολύ καλά και τα 2, μας άρεσε πιο πολύ το Brisket.
Συμφωνώ με τον timos - για λατρεις του ειδους και της λαικοτητας.
Έχω πάει αρκετές φορές, τιμία απλά πιάτα, μέτρια προς καλά, τιμές αστείες (όσπρια από 3€, σαρδέλα στα 5,5€, κλπ..)
Ξεκίνησε από μια τρύπα 25τμ και τώρα έχει επεκταθεί δεξιά και αριστερά παίρνοντας όποιο μαγαζί αδειάζει, τα περισσότερα τραπέζια είναι στο πεζοδρόμιο (σκεπαστό) και όταν πλακώνει κόσμος επεκτείνεται και στα απέναντι πεζοδρόμια.
Ανοίγει το πρωι καθώς δουλεύει με τον κόσμο της Βαρβακείου και κλείνει απόγευμα προς αργά (από 18:00 μέχρι 20:00 ανάλογα με τον κόσμο).
Το έχουν ανακαλύψει τα free press και περιλαμβάνεται πια και σε food tours για τουρίστες οπότε δεν ξέρω μέχρι ποτέ θα κρατήσει τον χαρακτήρα του και τις τιμές του/
στο κατάστημα Γιώτης
Μεζεδοπωλείο, Σωκράτους 42, Αθήνα, Ν. Αττικής
Επίσκεψη 4/5/2023
Λαικο μαγαζί μέσα σε στοά, μικρό (6 τραπέζια μέσα+ 5 στη στοά), που δουλεύει με κόσμο που δραστηριοποείται στην περιοχή. Από την πλευρά της Σωκράτους τα γωνιακά μαγαζιά είναι εγκατελειμένα και αναρωτιέσαι αν υπάρχει κάτι , το μαγαζί είναι το δεύτερο δεξιά, από την είσοδο της στοάς στην Π. Τσαλδαρή (πρώην Πειραιώς) τα πραγμάτα είναι καλύτερα.
Στο φαγητό τώρα μην περιμένετε πειραμάτα, απλές καθαρές γεύσεις. Πήραμε
- χωριατική (καλή φέτα, μπόλικες ελιές) γευστική ντομάτα, καλή ποσότητα στα 5€
- τυροκαυτερή (του εμπορίου, αδιάφορη)
- καλαμαράκια τηγανητά (κτψ) στα 7€ (παρά πολύ καλό)
- γαρίδες ψητές (κτψ) στα 7 € (πολύ καλό, 12 τεμ μετρίου μεγέθους)
Μαζί με τσίπουρο Τυρνάβου (ΟΚ) δώσαμε 24€, τρελό vfm.
στο κατάστημα Θεσσαλία
Ψητοπωλείο, Σκιάθου 104, Αθήνα, Ν. Αττικής
Κοντοσούβλι τυλιχτό επικό... τα υπόλοιπα δεν τα έχω δοκιμασει ποτέ και δεν πρόκειται όσο έχει τυλιχτό κοντοσούβλι
Μπαίνω στο αμάξι και κάνω 30 λεπτά για να φάω το τυλιχτό σε πίτα κοντοσούβλι του κ. Παναγιώτη. Το μαγαζί είναι χρονοκάψουλα από τα 80's, ο Παναγιώτης βάζει καθημαρινά 2-3 σούβλες κοντοσούβλι χοιρινό, ανοίγει το απόγευμα στις 18:00 και πάει μέχρι 12:30 ή μέχρι να ξεπουλήσει, Κυριακές κλειστό, delivery δεν παίζει. Γενικά πάρτε τηλέφωνο γιατί να δείτε αν δουλεύει π.χ το Πάσχα ήταν κλειστό για 2 βδομάδες
Ο Παναγιώτης κοντά στην σύνταξη οπότε άγνωστη η συνέχεια του μαγαζιού, οπότε όσοι πιστοί προσέλθετε...
3 άτομα πήραμε
- Ντάκος πολύ καλός με γενναία ποσοτήτα ξύγαλου
- Τυροκαυτερή πολυ καλή
- Κολοκυθοκεφτέδες οκ
- Λουκάνικο κοζανιτικο πολυ καλό
- Μοσχαρισια μπιφτέκια οκ
- Μπιφτεκια προβατίνας παρα πολυ καλα
- 1 λίτρο ημιγλυκο
στα 56€ - κερασμα γλυκάκι στο τέλος
Το μαγαζί δεν κάνει κρατήσεις, το σέρβις είναι γρήγορο και αποτελεσματικό, ιδανικό για παρεες, μουσική υπόκρουση παλιά λαικα, ρεμπετικά + λίγα έντεχνα
3 άτομα πήραμε:
Τυροκαυτερή πολύ καλή
Φαλαφέλ καλά
3 μερίδες κεμπάπ (γιαουρτλού, σις & άδανα) - πολυ καλές αν και το άδανα δεν ήταν τόσο καυτερό
1 λίτρο χύμα κρασί
κερασμένο καζαν ντιπι
στα 51 € - τίμιο στις γεύσεις του και στις τιμές του ...
Πέντε άτομα πήραμε:
- Ανάμεικτη σαλάτα - καλή
- Τυροκαυτερή - καλή
- Ταραμοσαλάτα - πολύ καλή
- Χταπόδι ψητό - καταπληκτικό
- Καλαμάρι φρέσκο τηγάνι - πολύ καλό
- Αθερίνα - πολύ καλή
- Γαριδάκι Αιγίνης (μεγαλύτερο από το συμιακό) - οκ
- Κριθαρότο θαλλασσινών - αναλάτο, κυριαρχούσε η γεύση του ούζου/γλυκάνισου, δεν ενθουσίασε
- 2 200αρακια ΗΔΟΝΙΚΟ
Μερίδες μεγάλες (θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει 1-2 πιάτα λιγότερα), τηγάνι πολύ καλό, από τις σταθερές αξίες στην περιοχή.
Όλα τα παραπάνω (+1 πιάτο που δεν θυμάμαι) στα 107€ - τιμή πολύ καλή για την ποσότητα/ποιότητα.
Τεσσερα άτομα πήραμε:
- Φοκάτσια (καμια σχέση με την ιταλική - σχήμα τετράγωνου ψωμίου) - πολύ καλή
- Arancini - κροκέτες ρυζιού με μανιτάρια - παρα πολύ καλά
- Πίτσα SALSICCIA - πολύ καλή ζύμη αλλά αδιαφορη γευστικά
- SPAGHETTI NERI - οπτικά ιδιαίτερο (μαύρα σπαγγέτι γαρ) αλλά γευστικά τίποτα το ιδιαίτερο
- TWISTED CARBONARA - οκ
- PASTA AL FUNGHI - εξαιρετικό πιάτο, το καλύτερο με διαφορά
- Κρασί λευκό δικό τους (εμφιαλωμένο) - πολύ καλό
Περιβάλλον ωραίο (στεγάζεται σε μονοκατοικία), σερβις επαγγελματικό αλλά οι γεύσεις ήταν κατώτερες των προσδοκιών και της τιμολογιακής πολιτικής (~30€/κεφάλι).
Καινούργιο μαγαζί που ξεκίνησε φέτος - δίπλα στο κάστρο οπότε μαζεύει κόσμο που πάει να δει το αξιοθεάτο.
Πολύ καλό φαγητό οπότε έπαιξε επανάληψη την τελευταία μέρα πριν φύγουμε.
- Ντομάτα με άρμη Πυλίας (πιάτο ασσύληπτης νοστιμιάς αν και πολύ απλό, ντομάτα με τύρι από πάνω...) - το πήραμε και την 2η φορά
- Κρεατόπιτα (πιτάκια με κιμά - καλά)
- Κολοκυθοκορφάδες με φέτα και τραβηχτή πίτα (πολύ καλό)
- Λουκανικό χωριατικό ( το μονό αδιάφορο έως κακό σε σχέση με τα υπόλοιπα πιάτα)
- Ριγανάδα (καψαλισμένο ψωμί με ντομάτα και φέτα - στιλ μπρουσκέτας, πολύ καλό)
- Μπιφτέκια σχάρας πολύ καλά με χεράτες πατάτες
- Παπουτσάκια πολύ καλά
- Αυγά με σπαράγγια πολύ καλά
- Τυροκαυτερή παρά πολύ καλή.
Λογαριασμός 20€/άτομο.
Μόνο εξωτερικά τραπέζια κάτω από ελιές/μουριές με θέα θάλασσα.
Αξίζει.
Μαγαζί αποκάλυψη.
Πήραμε:
- Ταραμα με τσιπ κρεμμυδιου - καταπληκτικό
- Κολοκυθοανθοι γεμιστοί με τσορίθο - πεντανόστιμο, δεν υπάρχουν λόγια
- Μουσακά (στα τοπ 2 που έχουμε φάει)
- Παστιτσίο (το καλύτερο που έχουμε φάει)
- Καλαμαρακια στη σχάρα με συνοδευτικό βλήτα και ταραμα - παρα πολύ καλό
Μαζί με μια κοκα-κολα και μια ΝΕΜΑ (τοπική μπύρα) δώσαμε 59€.
Μόνο "
Αποτελεί σοβαρό λόγο για να μπω στο αμάξι (από Αθήνα) και να πάω για ΣΚ στην Καλαμάτα να δοκιμάσω και τα υπόλοιπα πιάτα (έχω ανεβάσει τον κατάλογο - τα πιάτα αλλάζουν συχνά)
Ανοιχτό μόνο μεσημέρι.
'
Λογική βολιώτικου τσιπουράδικου. Σε κάθε γύρα φέρνει 3 μεζέδες και χρεώνει 6€/άτομο. Τα ποτά είναι χωριά και ανεξάρτητα από το φαγητό.
Πήραμε 3 γύρες και μας έφεραν:
- Τυροκαυτερή (καλή)
- γαύρο μαρινάτο πάνω σε φασολάκια (πολύ καλό - ιδιαίτερα τα φασολάκια (δεν είμαι φαν))
- γαρίδες τηγανι (πολύ καλες)
- σκουμπρί καπνιστό (δυνατό)
- καλαμαράκια τηγανητά (πολύ καλά)
- γίγαντες φούρνου (καλοί)
- σαρδέλες ψητές με φέτες ντομάτες (πολυ καλές - ιδιαίτερα η ντομάτα)
- πατατοσαλάτα (καλή)
- μύδια αχνιστά (πολύ καλά με σάλτσα μουστάρδας, θα τα προτιμούσα με σκόρδο)
Είμασταν 2 άτομα και στην αρχή μας φανήκαν μικρά τα πιατάκια γι'
Ψωμί ψημένο στα κάρβουνα, νερό βρύσης σε κανάτα ++
Όλα τα παραπάνω 38€. Μακάρι να ήταν πιο κοντά θα πήγαινα τακτικά.
Η καντίνα ανοίγει στις 20:
Τα burger παρά πάρα πολύ καλά, στα 6€ έκαστο.
Προσοχή παίρνουν μόνο μετρητά, απόδειξη κανονικά.
Αξίζει με χίλια...
Τελευταία δοκιμή πριν 6 μήνες. Ίσως το καλύτερο σαντσουιτσάδικο της Αθήνας λαμβάνοντας υπόψη και την μεγάλη ποικιλια που προσφέρει.
Ανοικτό μέχρι 17:
Χωνάκι με 2 μπάλες στα 4€ - τιμή λογική πια σε σχέση με τι χρεώνουν οι υπόλοιποι.
Προσωπική αδυναμία λευκή σοκολάτα με γεύση λεμόνι
Δεν υπάρχουν επιλογές για να μπερδευτεις/σκεφτεις. Cheeseburger μόνο (με 1 ή 2 patty), μια μπύρα (δικιά του), νερό και Coca Cola.
Αξίζει.
Τυπική ψαροτάβερνα με καλή πρώτη ύλη και καλό τηγάνι/ψήσιμο. Έχω κάτσει 7-8 φορές και έμεινα ικανοποιημένος.
Πήραμε ντάκο, κολοκυθάκια, τυροκαυτερή, χταπόδι, γαύρο μαρινάτο και φαγκρί (1 κιλό). Μαζι με 3 μπύρες 150€.
Τα πιάτα μέτρια προς καλά - δεν αξίζει.
Θεωρητικά το μοναδικό που προσφέρει υψηλή γαστρονομία στο νησί. Προσφέρει 2 μενού degustation στα 60€ και 80€ και έχει και μικρό κατάλογο α λα κάρτ.
2 άτομα πήραμε
- Caesars με γαρίδα - παντελώς αδιάφορη (18€)
- Τυροκροκέτες - καλές (13€)
- Ριζότο με παντζάρι - ενδιαφέρον πιάτο με ιδιαίτερη γεύση (23€)
- Στήθος κοτοπουλο - παρα πολύ καλό (28€)
Δυνατό σημείο η εσωτερική αυλή. Σέρβις γρήγορο και αποτελεσματικό. λογαριάστε ~ 20€/άτομο
Κυριακή μεσημέρι ουρά ~10 ατόμων (μισοι τουρίστες)
Τιμές τσιμπημένες αλλά το αξίζει.
Το μοσχαράκι Σανγκάης (Shangai beef) κορυφαίο - ομόφωνη άποψη 4 ατόμων με τελείως διαφορετικά γούστα.
Έχω πάει αρκετές φορές, τιμία απλά πιάτα, μέτρια προς καλά, τιμές αστείες (όσπρια από 3€, σαρδέλα στα 5,
Ξεκίνησε από μια τρύπα 25τμ και τώρα έχει επεκταθεί δεξιά και αριστερά παίρνοντας όποιο μαγαζί αδειάζει, τα περισσότερα τραπέζια είναι στο πεζοδρόμιο (σκεπαστό) και όταν πλακώνει κόσμος επεκτείνεται και στα απέναντι πεζοδρόμια.
Ανοίγει το πρωι καθώς δουλεύει με τον κόσμο της Βαρβακείου και κλείνει απόγευμα προς αργά (από 18:
Το έχουν ανακαλύψει τα free press και περιλαμβάνεται πια και σε food tours για τουρίστες οπότε δεν ξέρω μέχρι ποτέ θα κρατήσει τον χαρακτήρα του και τις τιμές του/
Λαικο μαγαζί μέσα σε στοά, μικρό (6 τραπέζια μέσα+ 5 στη στοά), που δουλεύει με κόσμο που δραστηριοποείται στην περιοχή. Από την πλευρά της Σωκράτους τα γωνιακά μαγαζιά είναι εγκατελειμένα και αναρωτιέσαι αν υπάρχει κάτι , το μαγαζί είναι το δεύτερο δεξιά, από την είσοδο της στοάς στην Π. Τσαλδαρή (πρώην Πειραιώς) τα πραγμάτα είναι καλύτερα.
Στο φαγητό τώρα μην περιμένετε πειραμάτα, απλές καθαρές γεύσεις. Πήραμε
- χωριατική (καλή φέτα, μπόλικες ελιές) γευστική ντομάτα, καλή ποσότητα στα 5€
- τυροκαυτερή (του εμπορίου, αδιάφορη)
- καλαμαράκια τηγανητά (κτψ) στα 7€ (παρά πολύ καλό)
- γαρίδες ψητές (κτψ) στα 7 € (πολύ καλό, 12 τεμ μετρίου μεγέθους)
Μαζί με τσίπουρο Τυρνάβου (ΟΚ) δώσαμε 24€, τρελό vfm.
Μπαίνω στο αμάξι και κάνω 30 λεπτά για να φάω το τυλιχτό σε πίτα κοντοσούβλι του κ. Παναγιώτη. Το μαγαζί είναι χρονοκάψουλα από τα 80'
Ο Παναγιώτης κοντά στην σύνταξη οπότε άγνωστη η συνέχεια του μαγαζιού, οπότε όσοι πιστοί προσέλθετε...
Τιμή στα 3€ τώρα (ξεκίνησε με 2,