Προφίλ του χρήστη dimmis

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Μέλος από 19/06/2014
Έγινε μέλος με πρόσκληση από τον χρήστη ταβερνοαλάνι
Περισσότερα στοιχεία προσεχώς :-)

Εικόνες (0)

Εμφάνιση όλων των εικόνων

Σχόλια (2)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
dimmis
στο κατάστημα Tapas bar [νεκροταφείο] Bar-Restaurant, Κατούνη 4, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Μετά από χρόνια που πηγαίνουμε εκεί, το Tapas κατάφερε να μας χάσει από πελάτες. Μία γενικά τραγική εμπειρία που δεν μπορώ να την δικαιολογήσω λόγω κάποιου παράγοντα τύπου κόσμος, κακή μέρα κλπ. Μας πήραν παραγγελία μετά από 30-40 λεπτά, ξέχασαν να μας φέρουν ποτά και μαχαιρόπουνα οπότε περιμέναμε με τα φαγητά μπροστά μας που ήρθαν γύρω στην 1 ώρα.

Τελικά τα φαγητά ήταν λειψά και κρύα (ειδικά για τα θαλασσινά που παραγγείλαμε αυτό ήταν τραγικό). Στην πορεία συνειδητοποιήσαμε ότι είχαν ξεχάσει να φέρουν και δύο πιάτα από την παραγγελία μας.

Κερασάκι στην τούρτα και εκεί που τους κόστισε τελικά η κατάσταση ήταν η αγένεια της μίας σερβιτόρας που μας έριξε και βλέμμα περίεργο όταν της είπαμε ότι ξέχασε να φέρει τα μαχαιροπίρουνα και το γεγονός ότι ενώ ειδοποιήσαμε τον υπεύθυνο για την κατάσταση, ο ίδιος δεν ήρθε να ζητήσει συγγνώμη ούτε αφότου πληρώσαμε στο επί τόπου και σηκωθήκαμε να φύγουμε.

Σε αυτό το σημείο να πω ότι πάλι καλά ένας άλλος σερβιτόρος προσπάθησε λίγο να σώσει την κατάσταση απλώς δεν τον βοήθησε το υπόλοιπο μαγαζί καθώς συνεχίζονταν οι γκάφες!
dimmis
στο κατάστημα Brothers (in law) [νεκροταφείο] Fast food, Χανιώτη, Ν. Χαλκιδικής
Το λοιπόν. Δεν μπορώ να πω ότι έμεινα ευχαριστημένος και εξηγούμαι. Το μπέργκερ καλό όπως ακριβώς στην Θεσσαλονίκη. Γεμάτη γεύση αλλά λίγο βαρύ. Γενικά όμως οκ.

Το πρόβλημα και ο λόγος που δεν μπορώ να πω ότι το συνιστώ για το καλοκαίρι. Η εξυπηρέτηση του ήταν επιοικώς απαράδεκτη. Πήγαμε μεγάλη παρέα και ο καθένας πήρε το μπεργκερ του. Το ένα παρ' όλα αυτά το ξέχασαν τελείως από την παραγγελία. Αλλά και πάλι οκ λάθη γίνονται. Αφότου λοιπόν λέμε τι έγινε, περιμένουμε να μας φέρουν αυτό που ξέχασαν. 40 λεπτά μετά καταλήγουμε όλοι να έχουν φάει κι εγώ μόνος μου με ένα άδειο πιάτο. Στο μεταξύ έχουν βγει άλλα 20 μπέργκερ και δεν έχουν κοιτάξει καθόλου να διορθώσουν το λάθος τους απλώς εξυπηρετούν κανονικά. Σε σημείο που ακύρωσα την παραγγελία και έφυγα, όπου και θυμήθηκαν να με φιλέψουν κάτι που αρνήθηκα... Να σημειώσω ότι σε όλη αυτή την φάση ήταν παρών ο ιδιοκτήτης που δεν ήρθε να ζητήσει καμία συγγνώμη, παρά μόνο έβαλε την σερβιτόρα να έρθει να μου πει ότι ήταν δικό της προσωπικό λάθος. (επαγγελματισμός!)

Για να μην φλυαρώ αξίζει μόνο αν θέλετε κάτι στο χέρι και δεν τους πετύχετε στο τουπέ τους, από κει και πέρα μαγαζί που δεν ξέρει να φερθεί σωστά και να αντιμετωπίσει συγκεκριμένες καταστάσεις επαγγελματικά, δεν αξίζει για το καλοκαιράκι που θέλεις να είσαι σε ένα φιλόξενο κλίμα και να χαλαρώσεις...