Προφίλ του χρήστη MaryJane

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Μέλος από 07/11/2015
Έγινε μέλος με πρόσκληση από τον χρήστη ταβερνοαλάνι
Περισσότερα στοιχεία προσεχώς :-)

Εικόνες (0)

Εμφάνιση όλων των εικόνων

Σχόλια (7)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
MaryJane
στο κατάστημα Κρόνος παρά θιν' αλός Ταβέρνα, Θεμιστοκλή Σοφούλη 77, Καλαμαριά, Ν. Θεσσαλονίκης
Έχω φάει εδώ δύο φορές και της δύο πολύ ευχαριστημένη. Το σουτζουκάκι είναι πεντανόστιμο, η σαλάτα κρόνος με ρόδι πολύ καλή, οι αλοιφές επίσης καλές. Το τέλος φέρνουν παγωτό καιμάκι με σάλτσα φράουλα και μοσχάτο Λήμνου εκπληκτικό. Θα μπορούσα να πάω και μόνο για το κέρασμα στο τέλος. Οι τιμές αναμενόμενες για την περιοχή. Τη δεύτερη φορά πήγαμε παρέα 11 ατόμων και πληρώσαμε 12ευρώ το άτομο και αφήσαμε και αρκετό φαγητό.
MaryJane
στο κατάστημα Espaniol [νεκροταφείο] Πιτσαρία, Κωνσταντίνου Αρμενοπούλου 19 & Μανωλάκη Κυριακού 2, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Μου αρέσει περισσότερο από του Chris και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχει το 1/10 του κόσμου. Είναι και πιο μεγάλη. Συνήθως παίρνω την αλα κρεμ, αλλά όσες έχω δοκιμάσει είναι νόστιμες.
MaryJane
στο κατάστημα Liratti Ψητοπωλείο, Χαλκιδικής 34, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Πραγματικά πολύ ωραίο κοτόπουλο. Παίρνω μισό κοτόπουλο στα 4 ευρώ και φτάνει για δύο άτομα άνετα. Η κυρία στο τηλέφωνο ευγενέστατη.
MaryJane
στο κατάστημα μπουκιά μπουκιά Ταβέρνα, Ηλία Οπλοποιού 1, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Πήγαμε με την παρέα μου ένα Σάββατο βράδυ τυχαία, αφου όλα τα υπόλοιπα ήταν γεμάτα. Ήρθε ο σερβιτόρος να παραγγείλουμε. Περισσότερο θέλαμε να πιούμε γι αυτό παραγγείλαμε μια ποικιλιά την οποία είχε σε φωτογραφία έξω από το μαγαζί. Ο φίλος μου ρωτάει αν η ποικιλία έχει πατάτες όπως φαίνεται στην φωτογραφία. Ο σερβιτόρος τον ειρωνεύτηκε(!) και απο τα λεγόμενά του καταλάβαμε ότι έχει πατάτες και δεν παραγγείλαμε έξτρα. Μετά μια φίλη μου ζητάει γύρο σε σάντουιτς. Ο σερβιτόρος την ειρωνεύτηκε και αυτή. Τελικά παρήγγειλε μια μερίδα γύρο. Εν τέλη η ποικιλία ήταν χωρίς πατάτες. Ο ιδιος σερβιτόρος εν τω μεταξύ όταν μας έφερνε την παραγγελία μας έκανε όλο χαζά αστειάκια και κάποια φάση καθόταν και τραγουδούσε δίπλα μας! Κάποια στιγμή με αποκάλεσε 'καλέ' σε ένα από τα ειρωνικά του σχόλια. Το φαγητό ούτε που θυμάμαι πως ήταν μετά από την εμπειρία με τον σερβιτόρο. Θα πήγαινα ξανα μόνο αν ήμουν σίγουρη ότι δε θα πετύχω αυτόν.
MaryJane
στο κατάστημα το Ψητοποιείον Ψητοπωλείο, Ιωαννίνων 10, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Έχω φάει δύο φορές μπιφτέκι σάντουιτς από εδώ και ήταν πολύ καλό. Πέρασα και το πήρα από εκεί και το μαγαζί ήταν πολύ καθαρό και όλοι δουλεύουν με γάντια. Το μόνο μου πρόβλημα ότι ενώ ήμουν take away και είχα μόνο ένα σάντουιτς με βάζανε κανονικά στη σειρά της "παραγωγής". Ετοίμαζαν δηλαδή τις delivery παραγγελίες και μετά εμένα. Τη δεύτερη φορά περίμενα 15 λεπτά. Οπότε ακόμα και αν μένετε κοντά μόνο delivery.
MaryJane
στο κατάστημα Trocadero [νεκροταφείο] Μπουγατσατζίδικο-Τοστάδικο-Κρεπερί, Αλεξάνδρου Παπαναστασίου 3, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Πολύ καλή κρέπα και η αλμυρή και η γλυκιά. Δυστύχως όμως η τιμές είναι αρκετά αυξημένες σε σχέση με άλλες κρεπερί εκεί κοντά, αλλιώς θα το τιμούσα συχνότερα. Το club καλό. To burger που φαίνεται έχει μια περίεργη γεύση. Μπορεί απλά να μη ταιριάζει στη γεύση μου.
MaryJane
στο κατάστημα Pepper [νεκροταφείο] Γυράδικο, Κωνσταντινουπόλεως 37, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Παραγγέλνουμε πολύ συχνά με την παρέα μου burger από το Pepper και αρέσει σε όλους. Τα έχει σε καλές τιμές θεωρώ για την ποιότητα και την ποσότητα (περίπου 3 ευρώ με πατάτες). Έχω δοκιμάσει και club γύρο(καλούτσικο), club κοτόπουλο(αρκετά καλό) και πολίτικο(πολύ μέτριο). Το προσωπικό ευγενέστατο.