Προφίλ του χρήστη Konstantinos S

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Μέλος από 03/01/2020
Περισσότερα στοιχεία προσεχώς :-)

Εικόνες (0)

Εμφάνιση όλων των εικόνων

Σχόλια (5)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Konstantinos S
στο κατάστημα Maraschino Φούρνος-Ζαχαροπλαστείο, Βασιλίσσης Όλγας 75, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Πέρασα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και αγόρασα μια βασιλόπιτα και ένα κιλό παστάκια διάφορα (σου, εκλέρ, προφιτερόλ). Άψογη η ποιότητα όλων. Συνεχίζει την όμορφη παράδοση που έχει δημιουργήσει τις τελευταίες δεκαετίες.
Konstantinos S
στο κατάστημα Κωνσταντινίδης Φούρνος-Ζαχαροπλαστείο, Παύλου Μελά 7 & Μητροπόλεως 117, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Αγόρασα Μιλφέϊγ του κιλού και θα έλεγα ότι ήταν αυτό που περίμενα από το συγκεκριμένο ζαχαροπλαστείο. Σταθερά ίδια ποιότητα και γεύση στο πέρασμα των χρόνων. Αν και έχω φάει καλύτερα μιλφέϊγ σε άλλα ζαχαροπλαστεία, το συγκεκριμένο έχει τα δικά του χαρακτηριστικά που προσωπικά με ικανοποιούν γευστικά. Σαφώς και θα ξαναπεράσω.
Konstantinos S
στο κατάστημα Ψήσου Γυράδικο, Παύλου Μελά 1, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Αδιάφορες γεύσεις, τα σάντουιτς τα γεμίζουν με τόση ποσότητα που δεν μπορείς να το κρατήσεις με το ένα χέρι. Πίτα εντελώς στεγνή και άψητη χωρίς καμμία γεύση, το ίδιο και αν παραγγείλεις με αραβική. Αγενής συμπεριφορά από την κοπέλα που ετοιμάζει τα σάντουιτς. Προφανώς και δεν πρόκειται να ξαναπεράσω.
Konstantinos S
στο κατάστημα Εστία Φούρνος-Ζαχαροπλαστείο, Παύλου Μελά 5 & Δημητρίου Γούναρη 8, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Επισκέφτηκα κατάστημα ΕΣΤΙΑ μετά από καιρό και πλήρης απογοήτευση. Πήρα 6 κορμούς διαφόρων είδών, παντελώς άγευστοι και άνοστοι. Οι 3 πετάχτηκαν στα σκουπίδια. Σπανακοπιτάκια και τυροπιτάκια πιθανόν μπαγιάτικα με πολύ άσχημη γεύση και υφή. Ιδία τύχη με τους 3 κορμούς. Τιμές ακριβές. Προσωπικά δεν πρόκειται να πάρω κάτι ξανά.
Konstantinos S
στο κατάστημα Σουρτούκω Μεζεδοπωλείο, Λυκούργου 3, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Πήγαμε παραμονή πρωτοχρονιάς 2020 επηρεασμένοι από τις θετικές κριτικές στο Google. Τελικά τίποτα το ιδιαίτερο τόσο στα κρέατα (γύρος και σουτζουκάκια), όσο και τα ψαρικά (γαρίδες σαγανάκι - μίνι μερίδα). Το δε περιβάλλον πολύ ψυχρό για μια τέτοια ημέρα όπου έξω στα λαδάδικα γινόταν ο χαμός και η πυκνότητα των τραπεζιών ιδιαίτερα μεγάλη. Σχεδόν τίποτα να μπορώ να θυμηθώ από αυτό το μαγαζί σε λίγο καιρό. Τιμές σχετικά φυσιολογικές.