Εικόνες (17)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Εσωτερικά (Νοέμβριος 2021)
Εσωτερικά (Νοέμβριος 2021)
Εσωτερικά (Νοέμβριος 2021)
Εσωτερικά (Νοέμβριος 2021)
Μιλφέιγ (ωραίο φύλλο, τραγανό, λίγη κρέμα)
Millefeuille (σταθερή αξία)
Millefeuille (συσκευασία)
Σοκολατόπιτα (καλή, αλλά όχι εξαιρετική)
Σοκολατίνα (πολύ καλή, σαφώς ανώτερη από τις τούρτες σοκολάτας που έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής στα κλασικά ζαχαροπλαστεία της Θεσσαλονίκης)
Εξωτερικά (Ιανουάριος 2013)
Κατάλογος (4)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Κατάλογος Μαρτίου 2020: σελίδα 2/4
Κατάλογος Μαρτίου 2020: σελίδα 3/4
Κατάλογος Μαρτίου 2020: σελίδα 4/4
Κατάλογος Μαρτίου 2020: σελίδα 1/4
Νουγκατινα και τιραμισου ατομικα πολυ μετρια.
Πολύ καλή και η κρέμα αλλά....
Για μ' ένα που είμαι πιο γλυκατζής την βρήκα λίγη
Έτρωγα φύλλο και σαντιγύ και έψαχνα κρέμα να γλυκαθώ
Τιμή? 3.
Στο μιλφέϊγ καλή η κρέμα του αλλά η σφολιάτα του δεν ήταν τραγανή και εύθρυπτη κάτι που δημιουργεί ανισορροπία στη γεύση.
Σε γενικές γραμμές όχι πλέον αυτό που προβάλλει η φήμη του συγκεκριμένου ζαχαροπλαστείου καθώς, με τα χρόνια, έχουν μειώσει την ποιότητα των γλυκών τους.
Πάντως το παγωτό του είναι το μοναδικό ίσως στην πόλη πλέον ( ή απο τα πολύ λίγα που απομένουν ) , με φυσικές γεύσεις και χωρίς οι μεγαλύτερες ποσότητες/μονάδα τελικού προιόντος να προέρχονται απο μπλε βαρέλια με αυτοκόλλητο τη νεκροκεφαλή και ακατανόητες λέξεις-μακρυνάρια που αντικαθιστούν ευγλωττα τα δαιμονοποιημένα '
1-Παγωτό καιμάκι . Εύγευστο με έντονη τη γεύση μαστίχης .
2-Παγωτό κρέμα από .... βουβαλίσιο γάλα . Επιεικώς αδιάφορο χωρίς τη γεύση και προσωπικότητα που θα ανέμενα από τόσο προβεβλημένη παραλλαγή κρέμας !
Συμπερασματικά και γιά ... 15 Ευρώ το κιλό , η συνολική εικόνα που απεκομίσθη , είναι μέτρια !!...
Επισης, δοκιμαστηκε το εκμεκ παγωτο καιμακι.. Απλα κολασμενο. Δεν το χορταινα. Φρεσκοτατο, γευστικοτατο, λαχταριστοτατο! Πολυ ισορροπημενη γευση. Προτιμηστε το με τριμμενο αμυγδαλακι! Ολα τα λεφτα.
Επίσης στα θετικά είναι πως μας το φτιάξαν εκείνη τη στιγμή
που το παραγγείλαμε και στα θετικά επίσης είναι πως βλέπεις
μέσα από ένα τζάμι στο παρασκευαστήριο να σου φτιάχνουν το γλυκό.
Πολύ ωραία κουλουράκια (αμυγδάλου, κανέλας έχω δοκιμάσει ) , οι πάστες -πλήν του μπισκότου που είναι πολύ νόστιμη - μέτριες , η lemon-pie αφρός , η σοκολατόπιτα τα σπάει , όπου ισχύει η πολύ καλή αναλογία κάνοντας την απολαυστική χωρίς να σε ΄΄λιγώνει΄΄ .
Παραδόξως εκεί που φαίνεται πως υστερούν είναι στα φρου-φρου μιλφεϊ,
γιατι μετα απο μια καντεντσα
τον ειδα να φοραει φορμα και βουρ
για το εργαστηριο γλυκων
Άλλά έχω κάποιο καιρό που δεν αγοράζω πλέον συνειδητά και αυτό έχει να κάνει με την τιμολογιακή του πολιτική. Αν θυμάμαι καλά το μιλφέιγ/κιλό το πουλάει γύρω στα 34 ευρώ. Δεν είμαι ζαχαροπλάστης αλλά για ένα γλυκό του οποίου τα υλικά παρασκευής (αυγά,
Τώρα για το ότι στην Ελλάδα του 2013 σε κατάστημα χωρίς τραπέζια για κατανάλωση εντός, περνάς το πεντάλεπτο αναμονής σου ακούγωντας Μπετόβεν ζωντανά από τον πιανίστα που παίζει, έχω να πω ότι είναι μία από τις πιο σουρεαλιστικές καταστάσεις που έχω ποτέ ζήσει.
Επειδή στην Ελλάδα το too much έχει πέραση, αν σου αρέσει κάτι τέτοιο θα σου αρέσει και του Κωνσταντινίδη.
δοκιμασα κατι σιροπιαστα που ειχε και δε μαρεσαν ομως: