Αρχικά λεγόταν σκέτο "Από Πείρα", μετά άρχισε να χρησιμοποιεί ταυτόχρονα και την ονομασία "Open Lab", και περίπου από το 2020 παρέμεινε μόνο το "Open Lab".
Η γνώμη μας
Εμφάνιση όλων των εικόνων
txreview#10347#0
ταβερνοαλάνι
Πέρασα Μάιο 2023 για δοκιμή. Ευγενική η κυρία στην εξυπηρέτηση. Μου αρέσει που έχουν ποικιλία μπουγατσών με διάφορες ασυνήθιστες γεμίσεις. Αυτά που δοκίμασα μια χαρά, εκτός από την "μπουγατσόπιτσα" που καλό το μάρκετινγκ, αλλά είναι μέτρια. Επίσης στα θετικά το γεγονός ότι είναι λιγότερο λαδερές από το μέσο όρο.
Εικόνες (9)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Μπουγάτσα κρέμα (ΟΚ)
Ρυζόγαλο (καλό)
Ρυζόγαλο (καλό)
"Πίτα με γλυκόξινα λαχανικά" (απλώς οκ)
Μπουγατσόπιτσα (μέτριο, ζαμπόν-τυρί-μανιτάρι, χωρίς σάλτσα ντομάτας και αρκετά λαδερό)
Δοκιμάστηκε Μάιο του 2025 μέσω massive παραγγελίας. Αναλυτικά:
- Μπουγάτσα πίτσα, αδιάφορη/άγευστη
- Μπουγάτσα reggato, το ίδιο
- Μπουγάτσα σοκολάτα, μάπα
- Μπουγάτσα κρέμα, καλούτσικη αλλά λίγο άνευρη
- Μπουγάτσα κιμά, καλή
Γενικά οι γεμίσεις του είναι άνευρες. Το φύλλο πολύ ελαφρύ, αλά Φυλλαδόρος, αλλά στεγνό, σκληρό και άγευστο χωρίς να νιώθεις το βούτυρο. Αν προτιμά κάποιος τις πολύ ελαφριές μπουγάτσες είναι οκ επιλογή. Προσωπικά δεν μου άρεσε και δεν θα ξαναπάρω.
Πέρασμα για δοκιμή μπουγάτσα κρέμα στα 2,50 ευρώ.
Το φύλλο οκ, λίγο προς το σκληρό ίσως, και η κρέμα λίγο το έχανε στην υφή.
Στο σύνολο ΟΚ αποτέλεσμα πάντως.
Σε επόμενη επίσκεψη θα δοκίμαζα κάποια άλλη γέμιση που μου γυάλισε, όπως μήλο ή μπουγιουρντί.
Εξαιρετική μπουγάτσα / ισως ειναι το μοναδικό ανοιχτο εργαστήριο μπουγατσας / Ανοιγει φύλο ο ιδιοκτητης / αξιζει να παρεις μπουγατσες και να τις ψησεις σπιτι / εχω παντα στη καταψυξη κατι δικο τους. Προσωπικά προτιμώ τη κρέμα τον κιμά και την μπουγατσόπιτσα (ναι πιτσα μπουγάτσα)
- Μπουγάτσα πίτσα, αδιάφορη/άγευστη
- Μπουγάτσα reggato, το ίδιο
- Μπουγάτσα σοκολάτα, μάπα
- Μπουγάτσα κρέμα, καλούτσικη αλλά λίγο άνευρη
- Μπουγάτσα κιμά, καλή
Γενικά οι γεμίσεις του είναι άνευρες. Το φύλλο πολύ ελαφρύ, αλά Φυλλαδόρος, αλλά στεγνό, σκληρό και άγευστο χωρίς να νιώθεις το βούτυρο. Αν προτιμά κάποιος τις πολύ ελαφριές μπουγάτσες είναι οκ επιλογή. Προσωπικά δεν μου άρεσε και δεν θα ξαναπάρω.
Το φύλλο οκ, λίγο προς το σκληρό ίσως, και η κρέμα λίγο το έχανε στην υφή.
Στο σύνολο ΟΚ αποτέλεσμα πάντως.
Σε επόμενη επίσκεψη θα δοκίμαζα κάποια άλλη γέμιση που μου γυάλισε, όπως μήλο ή μπουγιουρντί.