Open Lab

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Ανήκει στην αλυσίδα Από Πείρα. Υπάρχει 1 κατάστημα.
ΚατηγορίαΜπουγατσατζίδικο-Τοστάδικο-Κρεπερί
ΔιεύθυνσηΚωνσταντίνου Αρμενοπούλου 30, Θεσσαλονίκη
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2311295443
Διαδίκτυο
Ωράριο08:00-14:00
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Άνοιξεμέσα 2012
Πρόσθετες πληροφορίες:
Με υπότιτλο "Μπουγατσοποιείο".

Αναφέρει ότι υπάρχει από το 1977.

Αρχικά λεγόταν σκέτο "Από Πείρα", μετά άρχισε να χρησιμοποιεί ταυτόχρονα και την ονομασία "Open Lab", και περίπου από το 2020 παρέμεινε μόνο το "Open Lab".

Η γνώμη μας

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ταβερνοαλάνι
Πέρασα Μάιο 2023 για δοκιμή. Ευγενική η κυρία στην εξυπηρέτηση. Μου αρέσει που έχουν ποικιλία μπουγατσών με διάφορες ασυνήθιστες γεμίσεις. Αυτά που δοκίμασα μια χαρά, εκτός από την "μπουγατσόπιτσα" που καλό το μάρκετινγκ, αλλά είναι μέτρια. Επίσης στα θετικά το γεγονός ότι είναι λιγότερο λαδερές από το μέσο όρο.

Εικόνες (9)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Μπουγάτσα κρέμα (ΟΚ)
[εικόνα]
Ρυζόγαλο (καλό)
[εικόνα]
Ρυζόγαλο (καλό)
[εικόνα]
"Πίτα με γλυκόξινα λαχανικά" (απλώς οκ)
[εικόνα]
Μπουγατσόπιτσα (μέτριο, ζαμπόν-τυρί-μανιτάρι, χωρίς σάλτσα ντομάτας και αρκετά λαδερό)
[εικόνα]
Μπουγάτσα κρέμα (μια χαρά, όχι τοπ)
[εικόνα]
Μπουγάτσα σοκολάτα (μια χαρά)
[εικόνα]
Μπουγάτσα Regato (οκ)
[εικόνα]
Εξωτερικά (Μάρτιος 2020)

Σxόλια (3)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Thanasis (πριν από 17 μέρες)
Δοκιμάστηκε Μάιο του 2025 μέσω massive παραγγελίας. Αναλυτικά:

- Μπουγάτσα πίτσα, αδιάφορη/άγευστη
- Μπουγάτσα reggato, το ίδιο
- Μπουγάτσα σοκολάτα, μάπα
- Μπουγάτσα κρέμα, καλούτσικη αλλά λίγο άνευρη
- Μπουγάτσα κιμά, καλή

Γενικά οι γεμίσεις του είναι άνευρες. Το φύλλο πολύ ελαφρύ, αλά Φυλλαδόρος, αλλά στεγνό, σκληρό και άγευστο χωρίς να νιώθεις το βούτυρο. Αν προτιμά κάποιος τις πολύ ελαφριές μπουγάτσες είναι οκ επιλογή. Προσωπικά δεν μου άρεσε και δεν θα ξαναπάρω.
Piroski (πριν από 20 μέρες και 15 ώρες)
Πέρασμα για δοκιμή μπουγάτσα κρέμα στα 2,50 ευρώ.
Το φύλλο οκ, λίγο προς το σκληρό ίσως, και η κρέμα λίγο το έχανε στην υφή.
Στο σύνολο ΟΚ αποτέλεσμα πάντως.

Σε επόμενη επίσκεψη θα δοκίμαζα κάποια άλλη γέμιση που μου γυάλισε, όπως μήλο ή μπουγιουρντί.
Spiros Depo
Εξαιρετική μπουγάτσα / ισως ειναι το μοναδικό ανοιχτο εργαστήριο μπουγατσας / Ανοιγει φύλο ο ιδιοκτητης / αξιζει να παρεις μπουγατσες και να τις ψησεις σπιτι / εχω παντα στη καταψυξη κατι δικο τους. Προσωπικά προτιμώ τη κρέμα τον κιμά και την μπουγατσόπιτσα (ναι πιτσα μπουγάτσα)