Ιδιοκτήτες είναι οι Χρήστος Δρακάκης, Μαρία Πλακίδα-Δρακάκη και Δημοσθένης Γκολδήμος. Αυτοχαρακτηρίζεται "
ελληνική δημιουργική κουζίνα".
Σημείωση: σύμφωνα με
δημοσίευμα στην Εφημερίδα Μακεδονία άνοιξε Μάιο 2008.
Στη θέση του υπήρχε το
Casa Mantovani. Στη θέση του άνοιξαν με αύξουσα χρονολογική σειρά το
The Loco Bus, το
Brothers in Law και το
Sushaki.
[υστερόγραφο:
θα ξαναπάω σίγουρα.
Υπολογιστε περιπου 18-20 ευρω το ατομο με πολυ φαγητο και λιγο αλκοολ για μεγαλες παρεες.
Ο φωτισμός σε αντίθεση με αυτά που έγραψε ο Aris, μου φάνηκε αρκετά "
Η μουσική ήταν εντελώς άκυρη. Άκουσα από Βανδή μέχρι 80s και διάφορα άσχετα pop/χριστουγεννιάτικα/οτιδήποτε τραγούδια.
Η εξυπηρέτηση πολύ καλή, ευγενείς, γρήγοροι, προσεκτικοί.
Ξηρό χαλούμι για χαλούμι σχάρας -πολύ αρμυρό αλλά καλή ποσότητα και γεύση, σερβιρισμένο με ελαιόλαδο και ρίγανη.
Το λιβανέζικο burger αποστειρωμένο, χωρίς καθόλου μπαχαρικά και μικρής ποσότητας με πάρα πολλή πράσινη σαλάτα στο πιάτο.
Το βουβάλι 4 πιπέρια καλομαγειρεμένο, προσεγμένο, ωραία σερβιρισμένο.
Τηγανητές πατάτες σε σπορέλαιο αλλά μυρίζουν όμορφα και είναι κομμένες στο χέρι, δεν τηγανίζονται σε χιλιοχρησιμοποιημένο λάδι.
Ωραίο κόκκινο κρασί Βοριά.
Το σουφλέ σοκολάτας θα μπορούσε να είναι καλύτερο (ζεστό αλλά μάλλον άγλυκο και κάπως... χαμηλωμένο).
Η τιμή λίγο τσιμπημένη. Αλλά το κρέας το βουβαλίσιο άξιζε.
Όχι σάντουιτς - burgers, δεν τα προτείνω εκτός αν πάτε για ελαφρύ γεύμα.
:)
Στα αρνητικά ο μάλλον άδειος χώρος η άσχετη μουσική (από ημισκούμπρια μέχρι last xmass)
οχι κατι σπεσιαλ αλλα ενα φιλετo κοτοπουλο
μια ιταλικη καρμποναρα με παντσετα και μια ωραια πρασινη σαλατα
που πηραμε ηταν μια χαρα
μαζι με ενα κιλο χυμα κρασι(εχουν και χυμα)
ωραιος χωρος και καθεσαι με ανεση χωρις να ειναι ο κοσμος παστωμενος