Πέρασμα σε στάση Θεσσαλονίκη-Αθήνα, μεσημέρι καθημερινής, σχεδόν στα τυφλά, τέλη Οκτωβρίου.
Το μαγαζί είναι μπροστά στη θάλασσα, εκεί που σκάει το κύμα. Παρόλα αυτά πρέπει να έχει δυνατές σούβλες το καλοκαίρι (που υπάρχει κόσμος). Δουλεύει όλο το έτος, είναι απ τα λίγα μαγαζιά που μένει ανοιχτό.
Ο ιδιοκτήτης πρότεινε διάφορα, για να πουλήσει την πραμάτεια του. Πήραμε μπιφτέκια, καλά ως πολύ καλά, αφράτα, απλώς κάπως άσπρα, δεν κατάλαβα γιατί. Μέσα στα πολλά μάς έσπρωξε μισό κοτόπουλο σούβλας (16ε), που ήταν πολύ τελικά και το πήραμε πακέτο. Επίσης μάς κέρασε μισή μεγαλούτσικη μερίδα Κοκορέτσι (οκ), και μάς έπεισε και πήραμε μια μερίδα Παϊδάκια αρνίσια, που ήταν πολύ καλά, ψαχνά, τροφαντά (14ε η μερίδα). Όλα μαζί με σαλάτες και αναψυκτικά βγήκε 57ε (3 ενηλ. 4 παιδιά, που όμως ψευτοφάγανε τα παιδιά). Για αυτό που ψάχναμε ήταν οκ τελικά.
Θα ξαναερχόμουνα σε καλή εποχή για φουλ σούβλες (καλοκαίρι και μάλλον βράδυ). Για στάση στο ταξίδι, θα έβλεπα κι αλλού.
Το μαγαζί είναι μπροστά στη θάλασσα, εκεί που σκάει το κύμα. Παρόλα αυτά πρέπει να έχει δυνατές σούβλες το καλοκαίρι (που υπάρχει κόσμος). Δουλεύει όλο το έτος, είναι απ τα λίγα μαγαζιά που μένει ανοιχτό.
Ο ιδιοκτήτης πρότεινε διάφορα, για να πουλήσει την πραμάτεια του. Πήραμε μπιφτέκια, καλά ως πολύ καλά, αφράτα, απλώς κάπως άσπρα, δεν κατάλαβα γιατί. Μέσα στα πολλά μάς έσπρωξε μισό κοτόπουλο σούβλας (16ε), που ήταν πολύ τελικά και το πήραμε πακέτο. Επίσης μάς κέρασε μισή μεγαλούτσικη μερίδα Κοκορέτσι (οκ), και μάς έπεισε και πήραμε μια μερίδα Παϊδάκια αρνίσια, που ήταν πολύ καλά, ψαχνά, τροφαντά (14ε η μερίδα). Όλα μαζί με σαλάτες και αναψυκτικά βγήκε 57ε (3 ενηλ. 4 παιδιά, που όμως ψευτοφάγανε τα παιδιά). Για αυτό που ψάχναμε ήταν οκ τελικά.
Θα ξαναερχόμουνα σε καλή εποχή για φουλ σούβλες (καλοκαίρι και μάλλον βράδυ). Για στάση στο ταξίδι, θα έβλεπα κι αλλού.