Νέα Διαγώνιος

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Ανήκει στην αλυσίδα Νέα Διαγώνιος. Υπάρχει 1 κατάστημα.
ΚατηγορίαΕστιατόριο
ΔιεύθυνσηΘεμιστοκλή Σοφούλη 64Α, Θεσσαλονίκη
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2310029085
Διαδίκτυο
Ωράριο12:30-00:00, Κυ 12:30-21:30, Δε κλειστά
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Άνοιξε14 Οκτωβρίου 2021
Το κατάστημα αυτό βρισκόταν στο παρελθόν σε άλλη τοποθεσία.
Πρόσθετες πληροφορίες:
Σπεσιαλιτέ: γύρος, σουτζουκάκια.

Εικόνες (32)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Best chef award 2024 Dubai εννοείται ΜΟΥΦΑ
[εικόνα]
Σαλάτα (καλή)
[εικόνα]
Σαλάτα (καλή)
[εικόνα]
Μπάο Μπαν
[εικόνα]
[εικόνα]
Μανιτάρια λουκουμάδες τυριού (πολύ καλοί)
[εικόνα]
Καταϊφάκια τυριού (αρκετά καλά)
[εικόνα]
Γύρος χοιρινός (καλός)
[εικόνα]
Σουτζουκάκια (αρκετά καλά)
[εικόνα]
Millefeuille (αρκετά καλό)
[εικόνα]
Γλυκό με κρέμα τζιαντούγια (αρκετά καλό)
[εικόνα]
Κέρασμα ηδύποτο
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
Γύρος (οκ)
[εικόνα]
Σουτζουκάκια (οκ)
[εικόνα]
Black Angus burger (οκ)
[εικόνα]
Η θέα μπροστά από το μαγαζί
[εικόνα]
[εικόνα]
Εξωτερικά (Νοέμβριος 2021)

Κατάλογος (8)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Κατάλογος Φεβρουαρίου 2025 5/5
[εικόνα]
Κατάλογος Φεβρουαρίου 2025 4/5
[εικόνα]
Κατάλογος Φεβρουαρίου 2025 3/5
[εικόνα]
Κατάλογος Φεβρουαρίου 2025 2/5
[εικόνα]
Κατάλογος Φεβρουαρίου 2025 1/5
[εικόνα]
Κατάλογος 2023
[εικόνα]
Κατάλογος Μαρτίου 2022: σελίδα 2/2
[εικόνα]
Κατάλογος Μαρτίου 2022: σελίδα 1/2

Σxόλια (13)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Connoisseur (πριν από 19 μέρες και 16 ώρες)
Από πρόσφατη επίσκεψη φίλου έμαθα ότι το μενού έχει μέσα τυπωμένο λογότυπο με το "The BEST CHEF WINNER" το οποίο έχει καλυφθεί με ημιδιάφανο αυτοκόλλητο. Διαβάζεται κανονικά δηλαδή.
peinaleontas
Επίσκεψη αρχές Σεπτεμβρίου στον εξωτερικό χώρο. Πήραμε από κυρίως γύρο, σουτζουκάκια και συκώτι. Τα δύο πρώτα πολύ καλά, άλλωστε είναι η σπεσιαλιτέ τους.
Πάμε τώρα στην παραφωνία, το συκώτι. Ήταν πολύ λεπτά κομμένο και ψήθηκε αρκετά. Ως αποτέλεσμα να έχει γίνει πολύ σκληρό και να μη μπορεί να καταναλωθεί.
Όταν μας επισκέφθηκε το άτομο που πήρε την παραγγελία και μας ρώτησε αν είναι όλα καλά του αποκρίθηκα ότι το συκώτι στέγνωσε και δεν τρώγεται. Η ανταπόκριση του ήταν "είναι όμως εύγευστο;". Του απάντησα όχι δεν τρώγεται και απλά έφυγε.
Όταν ήρθε ο σερβιτόρος να μας μαζέψει το τραπέζι ρώτησε και αυτός με τη σειρά του αν ήταν όλα καλά. Επίσης του ανέφερα το ίδιο και απλά εφυγε.
Αν πραγματικά σας ενδιαφέρει να πάρετε feedback τότε να είστε και σε θέση να το χειριστείτε. Προφανώς χρεώθηκε κανονικά ενώ δε φαγώθηκε και δεν κεραστηκε τίποτα.
Αυτό και μόνο είναι ο λόγος που δε θα επισκεφτώ ξανά το εν λόγω μαγαζί.
Mikey
Γέλασα πάρα πολύ με το σχόλιο του Nikos. Στο συγκεκριμένο μαγαζί έχω πάει μόνο μια φορά φέτος τον Φεβρουάριο και δεν νομίζω πως θα ξαναπήγαινα έτσι κι αλλιώς λόγω τιμών αλλά και κόσμου (πολύ υφάκι και "καλή κοινωνία") που δεν ταιριάζει στην αισθητική μου καθόλου.
Είναι κρίμα γιατί τα σουτζουκάκια και ο γύρος είναι πολύ νόστιμα και κάποια ορεκτικά πολύ ευφάνταστα (λουκουμαδάκια και αλμυρό κανταϊφι) αλλά σε καμία περίπτωση δεν αρκούν για να με ξαναφέρουν στο μαγαζί. Τώρα με τα καραγκιοζιλίκια που ταιριάζουν ακόμα περισσότερο στον κόσμο της Θεσσαλονίκης, ένας λόγος παραπάνω.
Nίκος©
Ήθελα καιρό να πάω και δεν βόλεψε. Τώρα απλά δεν θα περάσω ούτε απ έξω. Αυτοβραβευομαι λοιπόν κι εγώ ο μεγαλύτερος ταβερνοερωτιαρης του ταβερνοχωρου.
varethika ton prologo
δεν μπορω να καταλάβω την λογικη ενος ανθρωπου/επιχειρησης που δεν διαψεύδει αναλήθειες για τον εαυτο του ακομη και αν προκειται για «θετικες»…
γιατί θα μπορούσε να είχε γίνει η δημοσίευση ερήμην του.
Το άρθρο παντως δημοσιεύθηκε Παρασκευή 9/10
aethra
Ρεζιλι των σκυλιων...
varethika ton prologo
https://www.emakedonia.gr/i-nea-diagonios-elampse-sta-best-chef-awards-2025-sto-milano-778466
Με αφορμή την παραπάνω fake βράβευση της Νέας Διαγώνιου
Ο δημοσιογράφος Φώτης Βαλλάτος έγραψε το παρακάτω κείμενο

Είμαι ο καλύτερος σεφ στην Ευρώπη
(αρκεί να βγω φωτογραφία μια φορά μπροστά από το logo των The Best Chef awards)

Είναι πραγματικά απορίας άξιον πώς μεγάλες και σοβαρές εφημερίδες, όπως η Εφημερίδα Μακεδονία δημοσιεύουν τόσο εντελώς αναληθή θέματα, τα οποία πλήττουν την αξιοπιστία τους, ενώ παράλληλα είναι προσβλητικά για τον χώρο της εγχώριας εστίασης και για μια μεγάλη μερίδα σεφ και μαγείρων που δουλεύουν σκληρά τόσο οι ίδιοι όσο και οι ομάδες τους για να διακριθούν και να αποκτήσουν διεθνή αναγνώριση (την οποία, σε πολλές περιπτώσεις, αξίζουν απολύτως).

Η Μακεδονία με σημερινό της δημοσίευμα, παίζει όχι μόνο με τη νοημοσύνη μας αλλά και με την ίδια την πραγματικότητα, δημοσιεύοντας θέμα με τίτλο:
«Η ‘Νέα Διαγώνιος’ έλαμψε στα Best Chef Awards 2025 στο Μιλάνο»,
αναφερόμενη στη δήθεν βράβευση του εστιατορίου Νέα Διαγώνιοςτης Θεσσαλονίκης και του σεφ Ιωάννη Χαντάκη ανάμεσα στους κορυφαίους του κόσμου (sic).

Τυχαίνει να έχω παρευρεθεί στα Best Chef Awards 2025 στο Μιλάνο, όπως και το 2024 στο Ντουμπάι, το 2023 στη Μέριδα και το 2022 στη Μαδρίτη, και να γνωρίζω προσωπικά τους ανθρώπους που διοργανώνουν τον θεσμό (τον Cristian και τη Joanna). Σας διαβεβαιώνω αν και είναι εξαιρετικά εύκολο να το διαπιστώσει ο οποιοσδήποτε με ένα απλό τσεκ στη σελίδα των Best Chef Awards ότι η «Νέα Διαγώνιος» και ο σεφ Χαντάκης ουδέποτε έχουν βραβευθεί.

Ούτε ως «Καλύτερος Σεφ στην Ευρώπη» το 2020, όπως ψευδώς αναφέρεται στο site του εστιατορίου,
ούτε ως «Rising Star Chef» το 2022,
ούτε φυσικά με τον τίτλο «Best Creativity» το 2024.

(Τώρα, πώς γίνεται κάποιος να βραβευθεί το 2020 ως καλύτερος σεφ και δύο χρόνια αργότερα ως ανερχόμενο αστέρι, μόνο ο Μπέντζαμιν Μπάτον μπορεί να το εξηγήσει.)

Με μια απλή επίσκεψη στο site των Best Chef Awards, μπορεί κανείς να δει ξεκάθαρα ότι:
• Καλύτερος σεφ στον κόσμο (και κατ’ επέκταση και στην Ευρώπη) το 2020 ανακηρύχθηκε ο René Redzepi,
• το Rising Star 2022 απονεμήθηκε στην Jessica Rosval του Al Gatto Verde, και
• το Best Creativity 2024 στον Paco Méndez από το Come της Βαρκελώνης.

Ο κ. Χαντάκης δεν έχει βραβευθεί ποτέ από τον εν λόγω θεσμό ούτε με κάποιο ειδικό βραβείο, ούτε με το γνωστό «μαχαίρι» που συνοδεύει τις διακρίσεις των Best Chef Awards (από πέρυσι κιόλας).

Και, σαν να μην έφτανε αυτό, στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι «το εστιατόριο έχει ήδη αποσπάσει σειρά διεθνών διακρίσεων, μεταξύ των οποίων Best Mediterranean Cuisine, Best Restaurant View in Europe και Best Sommelier in Europe»!

Και το έπος συνεχίζεται:

«Η πρόσφατη βράβευση του Ιωάννη Χαντάκη στο Μιλάνο δεν αποτελεί μόνο προσωπικό θρίαμβο, αλλά και επιβεβαίωση ότι η ελληνική κουζίνα έχει φωνή που ακούγεται διεθνώς. Η επιτυχία αυτή έχει ήδη θετικό αντίκτυπο και για τη Θεσσαλονίκη. Η πόλη, με τη βαθιά γαστρονομική της παράδοση, βλέπει μέσα από τη ‘Νέα Διαγώνιο’ ένα εστιατόριο που την εκπροσωπεί επάξια στο παγκόσμιο γαστρονομικό στερέωμα».
Βαθιά υπόκλιση. Ευχαριστούμε
Theomd57
Πολύ καλή παραθαλάσσια τοποθεσία.
Λόγω έντονης ηλιοφάνειας , χρήζει άμεσης τοποθέτησης ομπρελών στον εξωτερικό χώρο !
Πολύ εύγευστο menu , ευγενέστατο προσωπικό
Panik
Πάρα πολύ καλό φαγητό.
Έχουμε καθήσει οικιγενειακώς πολλές φορές.

Δυνατά χαρτιά: σουτζουκάκια και γύρος χειροποίητα

Πολύ ευγενικό και εξυπηρετικό προσωπικό.

Ιδανική ώρα μετά τις 16:00 όπου θα έχει λιγότερο κόσμο και θα απολαύσετε το φαγητό σας με ηρεμία και θέα θάλασσα.
Kostas. Me.
12 ευρω για μια μεριδουλα σουτζουκακια (περιπου 200γρ κρεας). Να τα φατε μονοι σας κυριοι
sandy
Εξαιρετικό φαγητό σε μια πολυ καλή περιοχή με εκπληκτική θέα.
Ξεκινήσαμε με μια σαλάτα σπανάκι και αλμυρά λουκουμαδακια που ήταν τελεία!!!!!
Σιγουρακι ο γύρος και τα σουτζουκάκια τους άλλα και το φιλέτο μοσχαρίσιο με κρεμά μανιταριών.
Το προφιτερολ στο τέλος μαγικό.
Σέρβις ευγενικό και γρήγορο τιμές πολύ καλές για την ποιότητα και την περιοχή 25 ευρώ το άτομο.
Life is beautiful
Απαραδεκτα μικρες μεριδες σε τιμες γκουρμε εστιατοριου. Υπαρχουν πολλα μαγαζια οχι κατ' αναγκην γυραδικα που σερβιρουν την ιδια και ανωτερη ποιοτητα κρεατος στη μιση τιμη.
Αγενες προσωπικο και η γενικοτερη εικονα ειναι αρνητικη για ενα ψητοπωλειο που θελει να πουλαει γυρο και σουτζουκακια σε "γκουρμε" περιτυλιγμα.
Επισης απαραδεκτο το κλεισιμο του πεζοδρομιου μπροστα στο μαγαζι με την προφαση του ιδιωτικου χωρου . Εχει αναρτησει τις αδειες στον τοιχο του μαγαζιου , αλλα οντας δεκα μετρα απο τον αιγιαλο, το μαγαζι οτι αδεια και να εχει παρει ,πρεπει να δειχνει τον δεοντα σεβασμο στους περιοικους και οχι να κλεινει προχειρα με καρεκλες και συρματα σαν οδοφραγματα το πεζοδρομιο . Δημιουργει ετσι μια εικονα καταπατησης με το γαντι και επειδη οτι ειναι νομιμο δεν ειναι και ηθικο, θα επρεπε να δειξει μια πιο ελαστικη συμπεριφορα απο τα οδοφραγματα.