Φλισκούνι

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΜεζεδοπωλείο
ΔιεύθυνσηΑλεξάνδρου Παπαναστασίου 63, Θεσσαλονίκη
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2310934557
Διαδίκτυο
Ωράριο
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Άνοιξε26 Οκτωβρίου 2023
Πρόσθετες πληροφορίες:
Chef patron ο Χάρης Λιούβας.

Στη θέση του υπήρχαν με φθίνουσα χρονολογική σειρά το ερεικούσα και το Café Bistrot 151.
Προστέθηκε από: Θου-Βου

Εικόνες (7)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Κεμπαπάκια με πίτες (όχι κάτι ιδιαίτερο)
[εικόνα]
Τηγανιά με πιπεριές και ... (όχι κάτι ιδιαίτερο)
[εικόνα]
Τραχανότο με μανιτάρια και λάδι τρούφας (καλούτσικο ζεστό, μέτριο όταν άρχισε να κρυώνει)
[εικόνα]
Πατάτες τηγανητές με κεφαλοτύρι (χεράτες και νόστιμες)
[εικόνα]
Πιπεριές φλωρίνης γεμιστές με τυρί και βαλσάμικο (το βαλσάμικο τις κατέστρεψε, έδωσε άκυρη γλυκάδα)
[εικόνα]
Πίτες (νόστιμες)
[εικόνα]
Χτυπητή και τζατζίκι (χειροποίητα, το τζατζίκι καλό, η χτυπητή εντελώς άνοστη)

Κατάλογος (10)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Κατάλογος Νοεμβρίου 2023: σελίδα 10/10
[εικόνα]
Κατάλογος Νοεμβρίου 2023: σελίδα 9/10
[εικόνα]
Κατάλογος Νοεμβρίου 2023: σελίδα 8/10
[εικόνα]
Κατάλογος Νοεμβρίου 2023: σελίδα 7/10
[εικόνα]
Κατάλογος Νοεμβρίου 2023: σελίδα 6/10
[εικόνα]
Κατάλογος Νοεμβρίου 2023: σελίδα 5/10
[εικόνα]
Κατάλογος Νοεμβρίου 2023: σελίδα 4/10
[εικόνα]
Κατάλογος Νοεμβρίου 2023: σελίδα 3/10
[εικόνα]
Κατάλογος Νοεμβρίου 2023: σελίδα 2/10
[εικόνα]
Κατάλογος Νοεμβρίου 2023: σελίδα 1/10

Σxόλια (2)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Jimador
Αυτή η "ΑΚΥΡΗ ΓΛΥΚΑΔΑ" που λέει ο Μάριος παρακάτω θα μπορούσε να είναι ο ειλικρινής τίτλος των μισών πιάτων στις ελληνικές νεοταβέρνες, για να μην πω ολόκληρων την μαγαζιών. Καλά στα μουράτα εστιατόρια είναι λες και ο σεφ θέλει σιγά-σιγά να πάρει και την θέση του pastry chef.
Μάριος
Πήγα με φιλαράκι πριν 1 εβδομάδα και θα τολμήσω να παραδεχτώ πως, δεν έγραψα κριτική κατευθείαν γιατί δεν μου αρέσει να γράφω μέτριες ή κακές κριτικές σε μαγαζιά που είναι καινούρια και ψάχνουν τα πατήματά τους. Νιώθω ότι πρέπει όμως, για να αναμένουμε την βελτίωση.

Copy/paste από τις φωτό που ανέβασα, για ευκολία ανάγνωσης.
Χτυπητή και τζατζίκι, χειροποίητα, το τζατζίκι καλό, η χτυπητή εντελώς άνοστη.
Πίτες νόστιμες.
Πιπεριές φλωρίνης γεμιστές με τυρί και βαλσάμικο, το βαλσάμικο τις κατέστρεψε, έδωσε άκυρη γλυκάδα.
Πατάτες τηγανητές με κεφαλοτύρι, χεράτες και νόστιμες.
Τραχανότο με μανιτάρια και λάδι τρούφας, καλούτσικο ζεστό, μέτριο όταν άρχισε να κρυώνει. Σπεσιαλιτέ σύμφωνα με το TikTok, μας άφησε ψιλοαπογοητευμένους.
Τηγανιά με πιπεριές και ... (δεν θυμάμαι). Όχι κάτι ιδιαίτερο.
Κεμπαπάκια με πίτες, όχι κάτι ιδιαίτερο.

Σύνολο μας βγήκε γύρω στα 30+ ανά άτομο.

Είχα επισκευτεί και είχα γράψει παρόμομοια σχόλια για την Ερεικούσα, με την προηγούμενη ιδιοκτησία.
Πολύ ιδιαίτερος, όμορφος και ήσυχος χώρος για την πόλη, αλλά μέτριο φαγητό.
Και πλέον από ένα ιδιοκτήτη και σεφ που απ' ότι διαβάζω πέρασε και ένα φεγγάρι από το Masterchef. Που πολύ μπορεί να καροϊδέψουν, αλλά εγώ το βάζω στα συν.
Συν στο ότι, ο σερβιτόρος ερχόταν κάθε λίγο και λιγάκι και κοιτούσε επίμονα πάνω από το τραπέζι μας και ρωτούσε αν όλα είναι καλά.
Καταλαβαίνω ότι το έκανε για καλό, αλλά καταντούσε εκνευριστικό.

Λυπάμαι που το λέω, προσωπικά δεν το ευχαριστήθηκα, αλλά πραγματικά ελπίζω να βρουν τα πατήματά τους και ο χώρος να αποκτήσει την αναγνωρισιμότητα που του αξίζει.