Εικόνες (7)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Άποψη του χώρου εσωτερικά 2
Άποψη του χώρου εσωτερικά 1
"Namelaka pistacchio με τραγανό crumble και καραμελωμένο φιστίκι" (6,5€, μέτριο)
"Flap steak black angus με ζωμό au jus και πουρέ σεληνόριζας" (29€, δεν άξιζε καθόλου τα λεφτά και ήρθε πιο ψημένο)
"Tortelacci με ραγού μανιταριών, κρέμα παρμεζάνας, flakes και λάδι τρούφας" (12,9€, ωραίο)
"Ντοματίνια με γκερεμέζι, καπαρόφυλλα, παξιμάδια και κρεμμύδι" (10,9€, οκ όχι κάτι ιδιαίτερο)
"Focaccia με γαλοτύρι και λάδι καπνιστής πάπρικας" (1,8€/άτομο, αρκετά βαριά και λαδερή η focaccia με τυρί στη ζύμη, δεν άξιζε)
Δυστυχώς το φαγητό χωρίς κάποια δημιουργικό twist και από άποψη εκτέλεσης κατώτερο των προσδοκιών, περί τα 35€/άτομο με αστοχίες σε όλα τα πιάτα, το σέρβις επίσης όχι όσο τυπικό θα επέτασσε το ύφος του καταστήματος. Θα ξαναπήγαινα μόνο για το όμορφο περιβάλλον και αν ελάμβανα διαβεβαιώσεις για τη βελτίωση της καταστάσεως.