Πέρασμα τέλη Σεπτεμβρίου, πουρνό πουρνό μπας και πετύχω ζεστά τα κουλούρια με philadelphia ή τα σταφιδοκούλουρα. Αντ'αυτού πέτυχα ένα πρόχειρο χαρτί στην είσοδο "Ανοίγουμε ξανά 8/10/2025". Κρίμα λέω, προφανώς κάποιος σοβαρός λόγος θα υπάρχει για να κρατάνε κλειστό το μαγαζί. Περνάω ξανά σήμερα το πρωί, με γουργουρητό στην κοιλιά και τρελή επιθυμία για ζεστό κουλουράκι..Guess what.."Ανοίγουμε στις 6/11/2025".
Ειλικρινά εύχομαι να είναι καλά οι άνθρωποι..κατα τ'άλλα, αν κάποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω, καλοδεχούμενη η ενημέρωση!
Πέρασμα για πίτα πριν τις 12, ειχε μόνο σπανάκι και σπανάκι-τυρι.
Γενικά τελειώνουν νωρίς είπε.
Δεν είναι δικές τους, τις παίρνουν απο εργαστήριο. "Όποιος λέει ότι τις κάνει αυτός, λέει ψέματα".
Το συγκεκριμένο εργαστήριο πάντως επιλέχθηκε μετά από δοκιμή διαφόρων, λέει.
Γενικά οκ η πίτα, καλή γέμιση και σωστό φύλλο. Έλειπε η σπιρτάδα από τη φέτα απλώς.
Πολλές πρωινές επισκέψεις για το εθιστικό ζεστό κουλούρι με philadelphia..ειδικά αν τα πετύχω, μόλις έχουν βγεί, τα τρώω επιτόπου έξω απ'το μαγαζί. Από ψωμιά έτσι κι έτσι..Την επόμενη μέρα είναι λάστιχο..0,60 το γεμιστό κουλούρι και γενικά χαμηλές τιμές
Πολυπρωινή επίσκεψη, Απρίλιος '24.
Δοκιμάστηκαν πίτες, που όπως αναφέρουν είναι δικές τους, και δεν έχω λόγο να μην τους πιστέψω.
Η πίτα με κολοκύθι και πιπεριά μια χαρά.
Η κρεατόπιτα (ως τέτοια αναφέρεται, αλλά πρόκειται για κιμαδόπιτα) οκ, αλλά λίγο πιο στεγνή από,τι μου αρέσει. Η γέμιση περιείχε πιπεριά και δεν ήταν ιδιαίτερα καρυκευμένη.
Η τυρόπιτα ήταν πολύ καλή —το τυρί γευστικά ξεχώριζε σημαντικά.
Το φύλλο όλων ήταν τραγανό, αλλά όχι εύθρυπτο. Στα λάδια τόσο όσο. Με αρκετές διαστρωματώσεις, που συνολικά τις ανέβαζε. Πολύ καλό.
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
κατά την γνώμη μου έχει τα καλύτερα κουλούρια και συνήθως αν πας πρωί είναι ζεστά (καυτά). Το αρνητικό είναι ότι όπως τα έχει σε λαμαρίνες, ο καθένας τα παίρνει μόνος του και δυστυχώς κάποιοι τα διαλέγουν. Μια φορά τα κουλούρια μου μύριζαν κολόνια.Το κορυφαίο όμως είναι η ζυμωτή κουλούρα του.Διατηρείται για μέρες, γίνεται τρομερή φρυγανιά και γενικά θυμίζει παλιό χωριάτικο ψωμί, φτιαγμένο από την "γιαγιά". Αξίζει μια επίσκεψη!
Ειλικρινά εύχομαι να είναι καλά οι άνθρωποι..
Γενικά τελειώνουν νωρίς είπε.
Δεν είναι δικές τους, τις παίρνουν απο εργαστήριο. "
Το συγκεκριμένο εργαστήριο πάντως επιλέχθηκε μετά από δοκιμή διαφόρων, λέει.
Γενικά οκ η πίτα, καλή γέμιση και σωστό φύλλο. Έλειπε η σπιρτάδα από τη φέτα απλώς.
Στο 1,
Δοκιμάστηκαν πίτες, που όπως αναφέρουν είναι δικές τους, και δεν έχω λόγο να μην τους πιστέψω.
Η πίτα με κολοκύθι και πιπεριά μια χαρά.
Η κρεατόπιτα (ως τέτοια αναφέρεται, αλλά πρόκειται για κιμαδόπιτα) οκ, αλλά λίγο πιο στεγνή από,
Η τυρόπιτα ήταν πολύ καλή —το τυρί γευστικά ξεχώριζε σημαντικά.
Το φύλλο όλων ήταν τραγανό, αλλά όχι εύθρυπτο. Στα λάδια τόσο όσο. Με αρκετές διαστρωματώσεις, που συνολικά τις ανέβαζε. Πολύ καλό.