Άνω Κάτω

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΨητοπωλείο
ΔιεύθυνσηΤζαβέλλα 2, Εύοσμος
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2314022003
Διαδίκτυο
ΩράριοΑπό τις 14:00 μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
ΆνοιξεΝοέμβριο ή Δεκέμβριο 2014
Πρόσθετες πληροφορίες:
Στη θέση του υπήρχαν με φθίνουσα χρονολογική σειρά το Κυραμάνα και το Μαγκάλι.

Σxόλια (9)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Rosstrobon
Ο ιδιοκτήτης είναι ανηψιός του Ζυγού, δούλευε κιολας εκεί κάποτε. Εξου και η παρόμοια φιλοσοφία. Έχω πολλά χρόνια να φάω και δεν θα το ξανακάνω για λόγους που δεν έχουν να κάνουν με το φαγητό του και αυτά που προσφέρει.
Mikey
Επίσκεψη προ 2 μηνών, Σάββατο βράδυ. Μας το πρότειναν σαν το πιο φημισμένο σουβλάκι της περιοχής και μόνη εναλλακτική εκεί κοντά για κρεατοφαγία μετά από βραδινό ποτό.
Όπως τα λέει ο Γαργαντούας (π)ανω κάτω. Λαϊκό προσκύνημα, τιμές πολύ καλές και αν έχεις λίγη υπομονή θα φας σχετικά γρήγορα. Στα του φαγητού δοκιμάστηκε σουβλάκι χοιρινό τεμάχια και πανσέτα σε ψωμάκι με τρομακτικοαπίθανο αριθμό συνοδευτικών πατατών και στις δυο περιπτώσεις. Γευστικά πολύ καλύτερη η πανσέτα του από το σουβλάκι το οποίο αν και τρυφερό ήταν άνοστο. Το ψωμάκι καντινίσιο/διαδικαστικό αλλά όχι κακό.
Αν είσαστε στην περιοχή αξίζει μια δοκιμή αλλά δεν θα κάνω χιλιόμετρα για να ξαναφάω.
Γαργαντούας
Πέρασμα για δοκιμή, μιας και βρέθηκα στην περιοχή. Κρέατα πάνω από το μέσο όρο αλλά χωρίς συγκινήσεις. Σελφ σέρβις, είναι φάση Ζυγού κλπ το κονσεπτ θεωρώ. Πολύς κόσμος αλλά γρήγορη εξυπηρέτηση.

Φθηνά 3,2-3,5 τα σάντουιτς (μπαγκέτα, πίτα) με αλοιφες και 2πλα τεμάχια.. Πολύ φθηνά στην εποχή μας. Τα κρέατα οκ κάποια καλά, κάποια δυνατά κάποια μετριοκακά. Σουβλάκι κοτόπουλο από στήθος νόστιμο στεγνό όμως, σουβλάκι χοιρινο πολύ νόστιμο είχε λίγο λιπάκι, πανσετα οκ πιο λιπαρή, μπιφτέκι αρκετά κακό, θα το απέφευγα, το σουτζουκάκι μου φάνηκε ωραίο αλλά δε δοκίμασα, πατάτες προκάτ, αλοιφες ετοιματζιδικες αρκετή ποικιλία. Τα τεμάχια είχαν νορμάλ καλές τιμές αλλά όχι τόσο φθηνά όσο τα σάντουιτς. Απόδειξη κανονικά. Γενικά θα το πρότεινα άμα βρεθείς στην περιοχή για αυτά που ανέφερα
ThomasDim
Επαναλειτουργεί.
ThomasDim
Κάηκε στις 1/7/21 και έκτοτε τελεί υπό ανακαίνιση.
https://www.protothema.gr/greece/article/1138932/thessaloniki-fotia-se-psitopoleio-ston-euosmo-deite-video/
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
Ουαλός
Είχα πεθυμήσει όλον αυτό τον καιρό ένα σάντουιτς "τύπου Ζυγού", οπότε προχθές που βρέθηκα στον Εύοσμο δεν έχασα την ευκαιρία. Σουβλάκι δεν υπήρχε εκείνη τη στιγμή, η παρέα προτίμησε μπιφτέκι (δεν ενθουσίασε κατά τα λεγόμενα), η παντσέτα που πήρα εγώ πάντως μια χαρά. Επίσης σημαντικό: Αλάτι με μέτρο (μια και δεν είμαι φαν του αλατιού, με εκνευρίζει το στυλ "λούζω τα πάντα με αλάτι χωρίς να ρωτήσω"). Στην επόμενη ευκαιρία θα δοκιμάσω και το σουβλάκι του.
Nikolas
Το κάποτε καλό (φορές καλύτερο και από τον παλιό Ζυγό) σουβλάκι και σουτζουκάκι, έχουν πάρει πλέον την κάτω βόλτα.Κρέας άνοστο και στεγνό-παραψημένο, πατάτα έτσι για να γεμίσει η πίτα, δε βλέπω γιατί να ξαναδοκιμάσω...
chr04
Καλό μπιφτέκι, συμπαθητικό σουβλάκι. Ξημερώματα γίνεται κυριολεκτικά χαμός από ξενύχτηδες.
Πατάτα δεν μοιάζει για κατεψυγμένη.
Η σαλάτα στα σάντουιτς ειναι δωρεάν.
Rosstrobon
Άλλη μια κόπια του "Ζυγός"

Καλό σάντουιτς.Αξίζει μια δοκιμή.