Κούκος

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Ανήκει στην αλυσίδα Κούκος. Υπάρχουν 3 καταστήματα.
ΚατηγορίαΦούρνος-Ζαχαροπλαστείο
ΔιεύθυνσηΒογατσικού 10, Θεσσαλονίκη
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2310242403
Διαδίκτυο
Ωράριο07:00-22:00, ΣΚ 08:00-22:00
Λέξεις κλειδιά
ΆνοιξεΙούνιο 2016
Πρόσθετες πληροφορίες:
Δεν σχετίζεται με το ομώνυμο μαγαζί της Περαίας.

Στη θέση του υπήρχε το The Green Bottle.

Εικόνες (2)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Βιτρίνα σφολιατοειδών
[εικόνα]
Εξωτερικά (Οκτώβριος 2020)

Κατάλογος (7)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Κατάλογος Φεβρουαρίου 2021: σελίδα 1/7
[εικόνα]
Κατάλογος Φεβρουαρίου 2021: σελίδα 2/7
[εικόνα]
Κατάλογος Φεβρουαρίου 2021: σελίδα 3/7
[εικόνα]
Κατάλογος Φεβρουαρίου 2021: σελίδα 4/7
[εικόνα]
Κατάλογος Φεβρουαρίου 2021: σελίδα 5/7
[εικόνα]
Κατάλογος Φεβρουαρίου 2021: σελίδα 6/7
[εικόνα]
Κατάλογος Φεβρουαρίου 2021: σελίδα 7/7

Σxόλια (8)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Βικτωρ Τ.
Σαντουιτσακι με αυγό καλό.
tsimp
Αν κάτι αξίζει να δοκιμάσεις από τον Κούκο, αυτό είναι το τυροπιτάκι κουρού. Σαν σύννεφο ανάλαφρο, ζύμη πολύ διαφορετική απ' τη συνηθισμένη κουρού, που προσωπικά δε συμπαθώ. Εξαιρετικό και, θα έλεγα, εθιστικό!
Stephan
Πήρα πολλές φορές κουλούρι Θεσσαλονίκης , που ήταν σαφώς πάνω από το μέσο όρο, χωρίς όμως να ενθουσιάζει.
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
Catoire
Ξαναδοκίμασα: εκτός από τα κάτω του μετρίου τυροπιτάκια αυτή τη φορά πήρα και λουκανοπιτάκια σφολιάτα τα οποία είχαν μια δυσοσμία και,κυριολεκτικά, δεν τρώγονταν. Είναι ντροπή για οποιοδήποτε κατάστημα να εμπορεύεται τέτοια προϊόντα διότι εκτός των άλλων παίζει με την υγεία των καταναλωτών...
Catoire
Δοκίμασα, προσφάτως, τα τυροπιτάκια του. Συμβατική γεύση, τίποτε το ιδιαίτερο.
klitemnistra
κουλουρι πολυ δυνατο (λεπτο σωμα, τραγανη κορα), τυροπιτακι σφολιατα τυπικοτατο, υποθετω περασαν μπολικα χιλιομετρα απο τοτε που ξεπηδησε η φημη του
crazywaters
Είχα ακούσει καλά σχόλια για το τυροπιτάκι του κούκου. Δοκίμασα σήμερα τυροπιτάκια σφολιάτας. Δεν ξέρω αν είναι έτσι και της περαίας, η μόνο σε αυτό το μαγαζί αλλά απογοητεύτηκα. Εντάξει καλή ζύμη είχαν αλλά η γέμιση σχεδόν ανύπαρκτη. Μια μικρή ποσότητα σε μέγεθος μύτης κουταλιόυ του γλυκού ακριβώς στο κέντρο. Αν το φας κανονικά δεν θα καταλάβεις ότι τρως τυροπιτάκι αλλά σκέτη ζύμη. Για να δω τι γεύση έχει η γέμιση αναγκάστηκα να φάω το γύρω γύρω πρώτα και να αφήσω το μικρό κομματάκι στο κέντρο για το τέλος. Το δείγμα από τυροπιτάκι λοιπόν είχε καλή γεύση... αλλά τι να το κάνεις; Προφανώς δεν αξίζει γιατί με την τσιγκουνιά τους ένοιωσα πως με κοροιδεύουν...
loukoulos
Τα καλούδια του είναι καλά κ ορισμένα όπως το κουλούρι- το κλασικό κουλούρι Θεσσαλονίκης- εξαιρετικά. Επίσης αρκετά καλό είναι κ το 'λουκούρι' το οποίο είναι μια συντμηση,υποθέτω, των λέξεων λουκουμάς κ κουλούρι κ πρόκειται για ένα προιόν σε μέγεθος κ ζύμη λουκουμά, με μέλι κ σουσάμι ή σοκολάτα.
Το τυροπιτάκι του είναι το κλασικό τυροπιτάκι του Κούκου- απο την Περαία κ παλιότερα το Ασβεστοχώρι, ο ένας μάλιστα απο τους δύο συνεταίρους είναι ο γιος του Κούκου που έχει το κατάστημα στην Περαία.
Η εντελώς αντιεπαγγελματική στάση του έτερου συνιδιοκτήτη όμως, δε μου δίνει τη δυνατότητα να το τιμώ πιο συχνά, παρα μόνο όταν η κόρη μου, ζητάει εκείνο το κουλούρι. ΄Σπάνια στην επαγγελματική μου δραστηριότητα έχω βιώσει παρόμοια εμπειρία αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς κ απαξίωσης.

Δε βαριέσαι, για όσους δεν επιθυμείτε επαγγελματικές συναλλαγές μαζί τους, μια χαρά είναι, κ μερικά προιόντα πάνω απο το μέσο όρο αντίστοιχων, σε ένα άκρως ανταγωνιστικό κλάδο.