Σεργιάνι

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΓυράδικο
ΔιεύθυνσηΕλευθερίας 33, Τριανδρία
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2310948596,6976579977 (Cosmote),6944062797 (Vodafone)
Διαδίκτυο
Ωράριο11:30-01:30
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Άνοιξε1994
ΙδιοκτησίαΚωνσταντίνος Αλεξανδρίδης

Η γνώμη μας

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ταβερνοαλάνι
Δοκίμασα 2-3 φορές Οκτώβριο 2014. Ευγενικοί όλοι στο τηλέφωνο. Ο κατάλογος με αρκετή ποικιλία. Ο γύρος είναι οκ χωρίς να είναι κάτι ιδιαίτερο, οι πατάτες μάλλον προκάτ αλλά νόστιμες, έχουν αρκετές δικές τους αλοιφές, τα burgers έτσι και έτσι αλλά πάνω από μέσο όρο γυράδικου, έχουν κάποιες χορτοφαγικές επιλογές, μία δύο σαλάτες που δοκίμασα καλές. Στο σύνολο αποδεκτό, θα ξανάπαιρνα.

Εικόνες (16)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Mix χορτοφαγικό (6,10 €)
[εικόνα]
Ψωμάκι με γύρο
[εικόνα]
Αραβική πίτα γιαουρτλού με γύρο χοιρινό
[εικόνα]
Κεφτεδάκια τηγανητά
[εικόνα]
Πίτα με γύρο
[εικόνα]
Πίτα με γύρο
[εικόνα]
Εξωτερικά (Οκτώβριος 2020)
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
Πικάντικη
[εικόνα]
Γύρος
[εικόνα]
Burger
[εικόνα]
Burger
[εικόνα]
Αλοιφή
[εικόνα]
Αλοιφές

Κατάλογος (12)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Κατάλογος Νοεμβρίου 2023: σελίδα 6/6
[εικόνα]
Κατάλογος Νοεμβρίου 2023: σελίδα 5/6
[εικόνα]
Κατάλογος Νοεμβρίου 2023: σελίδα 4/6
[εικόνα]
Κατάλογος Νοεμβρίου 2023: σελίδα 3/6
[εικόνα]
Κατάλογος Νοεμβρίου 2023: σελίδα 2/6
[εικόνα]
Κατάλογος Νοεμβρίου 2023: σελίδα 1/6
[εικόνα]
Κατάλογος Δεκεμβρίου 2010: σελίδα 6/6
[εικόνα]
Κατάλογος Δεκεμβρίου 2010: σελίδα 5/6
[εικόνα]
Κατάλογος Δεκεμβρίου 2010: σελίδα 4/6
[εικόνα]
Κατάλογος Δεκεμβρίου 2010: σελίδα 3/6
[εικόνα]
Κατάλογος Δεκεμβρίου 2010: σελίδα 2/6
[εικόνα]
Κατάλογος Δεκεμβρίου 2010: σελίδα 1/6

Σxόλια (23)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Θου-Βου
Το Σεργιάνι το έχω τιμήσει πολλές φορές φορές από τότε που άνοιξε, το 1994. Φτιάχνουν πολύ ωραία, αξιοπρεπή, χορταστικά και μπαμπάτσικα σάντουιτς. Πρόσφατα δοκιμάσαμε πίτες με γύρο χοιρινό (3,20 €), ψωμάκι με γύρο χοιρινό (3,20 €), αραβική πίτα γιαουρτλού με γύρο χοιρινό (3,90 €) και κεφτεδάκια τηγανητά* με πατατούλες* (5,00 €), βλ. φωτο. Το * σημαίνει κτψ.

Έχουν κατάλογο με πολύ μεγάλη ποικιλία και πάρα πολύ λογικές τιμές (βλ. κατάλογο). Έχουν συνεχώς πολλή κίνηση (κάθε Δευτέρα κλειστά). Κάνουν και ντελίβερι, έχουν δικό τους πακετά, δεν χρειάζεται να μπαίνεις σε πλατφόρμες. Είναι ευγενικοί, γρήγοροι και πάνω απ' όλα τίμιοι, καμία σχέση με άλλους που τελευταία αισχροκερδούν ασύστολα. Με τα ίδια χρήματα που αλλού θα φας δύο σάντουιτς, εδώ τρως τρία. Το μόνο ίσως αρνητικό είναι ότι την ταμειακή τους μηχανή την χρησιμοποιούν στη χάση και στη φέξη... Ωστόσο, είμαστε ικανοποιημένοι και θα συνεχίσουμε να το τιμούμε.
Thanasis
Βιάστηκα πολύ να σχολιάσω. Έγινε δεύτερη παραγγελία και οι εντυπώσεις πολύ διαφορετικές. Αυτά για την 90λια που είπα παραμένουν, αλλά αυτή τη φορά ο γύρος ήταν κρύος, με μία υφή και γεύση σαν κομματιασμένο κακό λουκάνικο που έχει κρυώσει και ξαναζεσταθεί. Κοινώς χάλια. Σοβαρές εντερικές διαταραχές και massive επισκέψεις στην τουαλέτα. Δεν θα ξαναπάρω.
Thanasis
Δοκίμασα πρώτη φορά μέσω παραγγελίας. Παρ΄όλο που είχα ακούσει καλά λόγια, λόγω της ύπαρξης του Τάκη για χρόνια στην περιοχή δεν είχε τύχει να το δοκιμάσω. Λοιπόν το πιτόγυρο ήταν νοσταλγικό. Η γεύση του γύρου ήταν η default γεύση που είχε ο γύρος την δεκαετία του '90 στη Θεσσαλονίκη (η οποία ήδη από τις αρχές του 2000 άρχισε να αλλάζει προς το χειρότερο), και το νοσταλγικό τριπ εμπλουτιζόταν από την ultra λαδερή πίτα που έσταζε από παντού. Εκτός από γύρο δοκίμασα και πανσέτα που ήταν καλή. Δεν μιλάμε για ποιότητα που θα σου αλλάξει την κοσμοθεωρία, αλλά αν σου αρέσει αυτό το concept, είναι ότι πρέπει. Προσωπικά γούσταρα και θα ξαναπάρω.
Μασαμπούκας
Λοιπόν, από ότι είδα έκανα ένα σχόλιο το 2020, και είμαι εδώ για να αναιρέσω ότι είπα τότε.
Το σεργιάνι, είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ που κράτησε/κρατάει χαρακτήρα απέναντι στον πελάτη. Τόσα χρόνια μετά, και μετά από τόσες απανωτές αυξήσεις που επιβάρυναν κατά πολύ την τσέπη του απλού κοσμάκη το Σεργιάνι, ΣΤΑΘΕΡΟ στα 2.90 το πιτόγυρο!!

Ακόμα και η ποιότητά του διαφορετική (προς το πολύ καλύτερο), και η ποσότητα τίμια. Ταχύτατο, και το προσωπικό κάτι παραπάνω από ευγενικό. Απίστευτη πίτα, τρομερό κρεμμύδι και γευστικότατη ντομάτα. Για τον γύρο, ούτε λόγος.

Προσωπικά, θέλω να πω ένα τεράστιο μπράβο σε αυτή τους τη πράξη, κρατώντας την τιμή σταθερή τόσα χρόνια και σε τόσο δύσκολες εποχές, όταν το 99.9% των υπόλοιπων γυράδικων της πόλης είναι στα 3.70€+.
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
Μασαμπούκας
Δεν γνωρίζω τι συμβαίνει σε εκείνο το οικοδομικό τετράγωνο, αλλά και η διπλανή πιτσαρία και το Σεργιάνι, σου προσφέρουν λίγη ποσότητα σε μεγάλες τιμές. Όσο για την ποιότητα του γύρου (σε γεύση), δεν είναι και το κάτι τοπ. Ένα υπερβολικά μέτριο γευστικά και μικρό ποσοτικά πιτόγυρο που έχει υπερβολική αξία άνευ λόγου.
paikspawn
Μέτριος πιτόγυρος και ψιλοακριβούτσικα. Δεν βρίσκω λόγο για να ξαναπάω.
Mikey
Δοκίμασα μόνο αλοιφές τζατζίκι και τυροκαυτερή. Μπορώ να πω πως δε μου φάνηκαν καθόλου "δικές τους" και πως ίσως είναι από τις χειρότερες που έχω φάει.
τρελος
χρόνος παράδωσης: 1ώρα
σάντουιτσ μικρό
τιμές ακριβές για ποσότητα
αλοιφές πολύ καλές και ψιλοπρωτότυπες
πατάτα προκάτ
χοντογκ με λάχανο και τα ρέστα πολύ καλό
σνιτσελάκι ωραίο
στη παραγγελία ξέχασε το ένα απο τα πέντε πιτόγυρα έτσι ο γυρος και η μπαρμπεκιου σως δεν δοκιμλαστηκε ποτέ

ίσως, αλλα δεν δυσκολευόμουνα να το ξαναεπιχειρήσω.
Panos
Μια ακομη επισκεψη στο καποτε δοξασμενο σεργιανι.. Ηταν ολα κλειστα σημερα το βραδυ στην γειτονια, λογω αργιας. Ολα εκτος απ το σεργιανι.
Ο γυρος κοτοπουλο μου φανηκε απ εξω πολυ λιμπιστικος. Ξεροψημενος και λαχταριστος, οπως γυρνουσε και ψηνοταν!
Παρηγγειλα εναν σε κυπριακη πιτα και αγγουρομαγιονεζα. 3.5€ Το πρωτο ξενερωμα ειναι οτι δεν εκοψε φρεσκο γυρο, και ειχε ηδη στο κατσαρολι κομμενο, και γω δεν ξερω απο ποτε.
Οι πατατες ηταν οι πιο αθλιες βιομηχανικες προκατ που εχω φαει ποτε. Και αθλιες, ΚΑΙ κρυες.
Ο γυρος ηταν πιο κρυος απ τις πατατες, αν ειναι ποτε δυνατον. Επισης η γευση του δεν θυμιζε απολυτως τιποτε απο κοτοπουλο, ουτε καν κρεας, περα απ την υφη του. Αφηνε μια περιεργη ξινο-αλμυρη γευση, σαν να τηγανιστηκε σε λαδι, που πρωτα ειχες τηγανισει καποιο ψαρι.
Δεν ξερω, και δεν θυμαμαι ποτε και αν το χω ξανακανει ποτε. Αλλα μετα απο 3-4 μπουκιες (πεινουσα για αυτο εφαγα τοσο πολυ..) πεταξα το υπολοιπο, ελπιζοντας να το φαει κανα γατι η κανα σκυλι πεινασμενο.
Δεν ξερω για τα αλλα του κρεατικα, δεν με ενδιαφερει ποσο καθαρο και προσεγμενο φαινεται το μαγαζι. Εγω ουτε απ εξω δεν προκειται να ξαναπατησω.
Και αποδειξη ενοειται πως δεν παιζει.. Κριμα ρε σεργιανι.
Panos
Τρωω μερικες φορες απο εκει λογω αναγκης διοτι δεν υπαρχει και τιποτε αλλο αξιο λογου στην Τριανδρια.
Καποτε ηταν Τοπ. Πλεον εχει πεσει αρκετα. Τιποτα το ιδιαιτερο και με αρκετα τσιμπημενες τιμες. Στα + του ειναι οτι φαινεται αρκετα καθαρο και συγχρονο.
Επισης δεν δινει και αποδειξεις. Ελεος ρε παιδια..
Εργαζόμενος στο Σεργιάνι
Μου αρέσει το φαγητό γι΄αυτό ασχολούμαι επαγγελματικά. Ο κάθε ένας από εμάς έχει γευστική άποψη και καλά κάνει. ΄Αλλο όμως αυτό και άλλο οι αυθαίρετες δηλώσεις σχετικά με την παρασκευή των προιόντων. 'Οταν 17 συνεχή χρόνια ένας επαγγελματίας προετοιμάζει τα κρέατα για τον γύρο τις παντσέτες τα σουβλάκια με καθημερινό προσωπικό έλεγχο, δικές του ξηρές και υγρές μαρινάδες και μετά στήνει τον αδικούν δηλώσεις βιομηχανοποίησης των βασικών προιόντων του καταστήματος.Επειδή υπάρχει φασόν φαγητό στη αγορά δεν θα το λουστούμε όλοι. Προσκαλώ τον κ.Κώστα να έρθει στο μαγαζί(δεν είμαστε υποχρεωμένοι αλλά το θέλουμε) να παρακολουθήσει την προετοιμασία κρεάτων και σαλατών επειδή είναι ο μόνος πρακτικός τρόπος απόδειξης των λόγων μου.Το μαγαζί στηρίζει εκτός από τον ιδιοκτήτη και τους εργαζομένους για αυτό ως είμαστε προσεκτικοί στις δηλώσεις. 'Αλλο να πούμε δεν μου αρέσει η γεύση -δικαίωμα του καθενός μας- και άλλο οι αναληθείς δηλώσεις για το στήσιμο ενός μαγαζιού.
Κώστας
Στα αρνητικά του καταστήματος ότι παρότι αύξησε τις τιμές λόγω αύξησης του ΦΠΑ (2,70 ο γύρος από 2,50 € αν θυμάμαι καλά δεν εκδίδει αποδείξεις!! Οπότε γιατί κύριε ιδιοκτήτη του Σεργιάνι αύξησες τις τιμές; Με την αύξηση του ΦΠΑ βρήκε ευκαιρία να κλέψει παραπάνω το κράτος και τον μισθωτό φορολογούμενο που δεν μπορεί να κρύψει τίποτα. Φταίνε όμως όσοι δεν ζητάνε απόδειξη.
Αντώνης
Γεύση αδιάφορη. Μάγκες όλα ειναι βιομηχανικά, απο γύρο μέχρι πανσέτα και οι σαλάτες ετοιματζίδικες για τον φιλο π ενέφερε οτι τις κανει μονος του. Γενικά προτιμήστε κάτι άλλο.
Λακης Αναληψη
Οποτε φαω μεσημερι ενα γυρο μετα ολη μερα ειμαι ****. Τρωω μονο σε περιπτωση αναγκης , ποτε θα ανοιξει αλλο γυραδικο στην περιοχη ?
χάρης
χειροποίητα κρέατα (όχι μόνο ο γύρος)-πρώτης ποιότητας υλικά(φαίνεται την άλλη μέρα από το στομάχι σου)καταπληκτικές δικές τους σάλτσες.τρως χωρίς να σε μπουκώνει.οι αράβικές πραγματικά φοβερές. κυπριακή χαλούμι δοκιμάστε -οι άνθρωποι ξέρουν από καλό φαγητό και σέβονται τον πελάτη καθαρό--καθαρό--καθαρό
Takiss
Πήρα σήμερα στο σπίτι. Ένα γύρο και ένα σουτζουκάκι τίποτα ιδιαίτερο-μάλλον μέτρια. Ειδικά το σουτζουκάκι που αναφέρανε οι προηγούμενοι δε με συγκίνησε. Δε θα το ξαναπροτιμήσω (το μαγαζί).
Θου-Βου
Παιδιά και στο γύρο και στο σουτζουκάκι υπερέχει στα σημεία ο Τάκης.Είναι χειροποίητα,είναι στα κάρβουνα,χωρίς πολλά λίπη κλπ.κλπ.Το Σεργιάνι υπερέχει στο service,στην ταχύτητα εξυπηρέτησης,στην οργάνωση.
Nikolas
Τσεκαραμε την προηγουμενη βδομαδα με τον κουμπαρο μου.Για να μην το κουραζουμε με τα ιδια και τα ιδια , θα πω μονο αυτο:οι μπυρες του ειναι πραγματι κρυες!..
stefos
καθαρό μαγαζί και γευστικός γύρος χοιρινό/κοτόπουλο
κροκοτομ
για πολλά χρόνια το καλύτερο σουτζουκάκι στην περιοχή. εξακολουθεί να είναι πολύ καλό αν και χάλασε λίγο.
kalofagas
Καλός γύρος αν και προσωπικά προτιμώ τις προτάσεις του για τις αραβικές πίτες (με ή χωρίς τον γύρο) ...
Βασίλης
Ωραίος ο γύρος και εξαιρετικός για φαΐ μετά από ματς της ηρακλαρας..
Κώστας
Γενικά καλό φαγητό χωρίς να είναι κάτι το ιδιαίτερο. Είναι πάντως το καλύτερο στην περιοχή και έχει καλύτερο γύρο από αυτά στην Λαμπράκη.