Παγωτά Θέμης

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΛοιπά
ΔιεύθυνσηΙωάννη Πασαλίδη 69, Καλαμαριά
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2310452792
Διαδίκτυο
ΩράριοΧειμώνα κλειστό.
Λέξεις κλειδιά
Άνοιξε1957

Εικόνες (3)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
Εξωτερικά (Ιούνιος 2019)

Σxόλια (12)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Rotke
Δυστυχώς έχει ρίξει την ποιότητα του! Πλέον δυσκολεύεσαι να διακρίνεις τις γεύσεις που τρως.
Την περίοδο 2000-2010 ήταν αντικειμενικά από τα κορυφαία, αν όχι το κορυφαίο παγωτατζίδικο της Θεσσαλονίκης. Από εκείνα τα χρόνια γιγαντώθηκε η φήμη του μαγαζιού πέρα από όρια της περιοχής, που το ακολουθεί μέχρι και σήμερα που συνεχίζουν να σχηματίζονται ουρές.
Μακάρι να αλλάξουν πολιτική ως προς την παρασκευή του παγωτού τους και την επιλογή α' υλών (ακόμα και αν αυτό σημαίνει αύξηση της τελικής τιμής), γιατί είναι μαγαζί τοπόσημο για την Καλαμαριά και αξίζει να διατηρήσει τη παράδοση που είχε φτιάξει!
Jørgen
Μετριότατο παγωτό, δεν έχω καταλάβει γιατί έχει τόσο καλή φήμη. Του έδωσα μια δεύτερη ευκαιρία μετά απο χρόνια, αλλά πέρα απο την καλή τιμή, παραμένει εντελώς βιομηχανοποιημένο/αδιάφορο/με γευστικές αστοχίες. Μόνο ενδιαφέρον οι πολλές γεύσεις που προσφέρουν.
Panos
Ναι! εχει οντως παγωτο μηχανης, κατι δυσευρετο πλεον!
Δοκιμαστηκε το αναμεικτο.
Καπως λιγωτικο για τα γουστα μου, και η γευση αρκετα artificial (που λεμε κ στο χωριο μου).
Ηταν καλο σε μεγεθος, αρκετα νοστιμο, αλλα δεν θα ξανατραβιομουν ως εκει για να το φαω..
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
pentzouli
Μου προτάθηκε από πολύ κόσμο, και ως νέα στη γειτονιά, πέρασα πολλές φορές από εκεί και είχε συνέχεια πολύ κόσμο για να περιμένω να πάρω ένα παγωτό. Τελικά την πέμπτη φορά που πέρασα από εκεί, πήρα χωνάκι παγωτό, και δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα. Πολύ βαρύ παγωτό, δυο μπάλες που σε άλλα παγωτατζίδικα είναι τόσο-όσο, για πρώτη φορά από εκεί μου περίσσεψε και... το πέταξα! Ναι, το παραδέχομαι... έκανα αυτή την ακατανόμαστη πράξη, και πέταξα παγωτό... Κρίμα, μόνο φήμη έχει τελικά. Έχει στην περιοχή πολύ καλύτερες επιλογές. Και τρως και όλο το παγωτό!
Nomnomer
Μακράν το καλύτερο παγωτατζίδικο της Θεσσαλονίκης. Πάντα φρέσκο και νόστιμο παγωτό με ωραία υφή και καλή εξυπηρέτηση. Το κατάστημα διατηρεί αυτή την ποιότητα τα τελευταία 20 χρόνια. Χωρίς να θέλω να γίνομαι γραφικός αλλά δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα ιταλικά gelato (από πρόσφατη εμπειρία στη Ρώμη).
επίκουρος
Το θυμάμαι από τη δεκαετία του 70 που παίρναμε γρανίτες ξυλάκι. Καλό παγωτό όλα αυτά τα χρόνια (αν και τα τελευταία 3-4 δεν παίρνω...).
Vag
Τσιζκεϊκ λεμόνι και αμαρενίτο πολύ καλά. Μπορούν να συνδυάσουν γεύσεις σε 1 μπάλα. Απόδειξη ούτε για δείγμα.
Marajohn
Πολύ καλό παγωτό, και καλό μέγεθος, Δοκιμάστε οπωσδήποτε Προφιτερόλ
Jørgen
Όχι τίποτα το ιδιαιτερο, δεν ξέρω γιατί έχει τόση φήμη.
Jim25
Πολύς κόσμος και φέτος όμως πολύ πεσμένη ποιότητα σε σχέση με άλλες χρονιές. Ειδικά φέτος που άνοιξε ανταγωνιστικό μαγαζί εκεί δίπλα με μεγάλη ποικιλία και υγιεινό(όσο είναι ακόμα κι αυτό) θα πρέπει να ξανά κοιτάξει τη ποιότητά του.
Γιαντράνκα
Κοσμοσυρροή πράγματι, καθότι έχει τη φήμη φοβερού παγωτού. Εγώ 2 φορές που δοκίμασα δεν ένιωσα. Ειδικά το λεμόνι έχει τόση ζάχαρη (κρυμμένη μέσα στην ελαφρά ξυνίλα του) που σε λιγώνει άπειρα. Θερμιδικά φαντάζομαι καλύπτει τις ενεργειακές ανάγκες ολόκληρης ημέρας.
AG
Παγωτάδικο εδώ και πολλά χρόνια στην Καλαμαριά (το θυμάμαι σίγουρα για πάνω από 15 χρόνια). Παλιά σαν μικρά παιδιά, περιμέναμε τα καλοκαίρια για να πάμε να φάμε από τον Θέμη παγωτό.

Όμως το Σάββατο 21/5/11 που μας έφεραν παγωτό σαν κέρασμα φίλοι στο σπίτι, μπορώ να πώ ότι ήταν από μέτριο έως αδιάφορο. Πολύ βιομηχανοποιημένη γέυση και υφή και κάτι περίεργες γεύσεις.

Το στηρίζουμε αραιά και πού....έτσι για την παράδοση:-)