Προφίλ του χρήστη aristerosideologos

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Μέλος από 22/08/2018
Περισσότερα στοιχεία προσεχώς :-)

Εικόνες (0)

Εμφάνιση όλων των εικόνων

Σχόλια (5)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
aristerosideologos
στο κατάστημα Ηρακλής [νεκροταφείο] Ψητοπωλείο, Πέτρου Συνδίκα 32, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
30χρονο ψητοπωλείο με σταθερότατη ποιότητα. Όλα χειροποίητα κ από δικούς του ανθρώπους ή από το χωριό του (κρέατα, πατάτες, σαλάτες, λαχανικά). Βιομηχανικά μόνο κέτσαπ, που συνήθως δε σε βάζει καθότι προτιμά τη δική του που φτιάχνει, κ μουστάρδα. Γευστικότατα όλα μέσα στη ζαπάτα (μόνο αυτό παρέχει) τους. Τιμές φυσιολογικοτατες έως φθηνές.
Στηρίζω και επικροτώ το σεβασμό που δείχνει στους πελάτες του ενάντια στις αλυσίδες / σαβούρες.
aristerosideologos
στο κατάστημα Μπακόλα Φούρνος-Ζαχαροπλαστείο, Χρυσοστόμου Σμύρνης 20, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Τιμημένος φούρνος του κέντρου. Όταν χαράζει είναι χαρά να τον επισκέφθεσαι. Χώρος όπως ήταν οι πρώτοι φούρνοι στις πόλεις. Μετά την σχετική ανακαίνιση πιστεύω ότι έπεσε κ λίγο η προσωπική ενασχόληση με τα προϊόντα του φούρνου. Πεϊνιρλί άπιαστο. Ονειρο. Πίτες λίγο βαριες (υποκειμενικό καθώς με πειράζουν όλα τα φύλλα). Ψωμοειδη κ κουλούρια καλά. Κρουασάν αρκετά καλά. Μέχρι πριν κάποια χρόνια έβλεπα κ ένα μεγάλο γλυκύτατο κύριο (ιδιοκτήτη) , ο οποίος με είχε πει την ιστορία της οικογένειας καθώς και του φούρνου (είχαν έρθει ως φούρνος από το Βόλο), ελπίζω να ναι καλά, που πια δεν είναι παρών στο μαγαζί. Τιμές φυσιολογικές.
Επικροτώ και προτείνω.
aristerosideologos
στο κατάστημα Σχινοκάψαλα Μεζεδοπωλείο, Δελφών 167, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Τίμιο αμιγώς κρητικό μεζεδοπωλείο με καθημερινά διαφορετικά μαγειρευτά. Λειτουργεί κ για λιανική αγορά (παντοπωλείο). Ποιότητα πρώτων υλών πάρα πολύ καλή και όλα βιολογικά και από τ' όμορφο νησί. Τα μαγειρευτά πρωτότυπα, εύγευστα και καλό μαγειρεμένα. Η ρακή καθαρή συνεπώς δε κάνει κεφάλι. Χώρος, παλαιότερα πολύ του στυλ μου, μετά την ανακαίνιση καλός και καθαρός. Στο σέρβις μια κοπέλα πολύ συμπαθητική ενώ ο ιδιοκτήτης "βαρύς" γιατί έτσι νομίζει ότι πρέπει να ναι οι Κρητικοί (αδιαφορώ). Τιμές τσιμπημένες έως ακριβές (χωρίς σκόντο) αλλά δικαιολογούνται αρκετά ελέω τήρησης των χαρακτηριστικών του (όλα βιολογικά κ όλα απ' την Κρήτη).
Εν συνόλω σοβαρή προσπάθεια με σεβασμό στους πελάτες του. Το τιμώ και το προτείνω πάρα την "ακρίβεια" του.
aristerosideologos
στο κατάστημα Σερραίος Μπουγατσατζίδικο-Τοστάδικο-Κρεπερί, Κωνσταντινουπόλεως 41, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Ανοιχτός από τις 4 το χάραμα. Μπουγάτσα με σχεδόν τραγανό φύλλο. Μ' αρέσει. Αρκετή γέμιση στο τυρί κ στον κιμά. Κρέμα δεν έχει δοκιμαστεί. Φτιάχνεται εντός κ παρακολουθείς τη διαδικασία από το διαχωριστικό τζάμι. Πολύ δυνατά μικρά κ μεγάλα σφολειατοειδη που δν είναι δικά του θαρρώ.
Κακάο Κουκάκη.
aristerosideologos
στο κατάστημα Tost Spesial Μπουγατσατζίδικο-Τοστάδικο-Κρεπερί, Λεωνίδα Παρασκευόπουλου 12, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Είμαι δεμένος συναισθηματικά με τούτο το τοστ. Εκπληκτική γεύση. Εκπληκτικά υλικά. Φρεσκοκομμένα. Υπάρχει δυνατότητα και άλλων εδεσμάτων σε μορφή πιατέλας ενώ πλείστες των φορών φίλοι του ιδιοκτήτη φέρνουν για ψήσιμο λογιών λογιών καλούδια. Περιβάλλον άλλης εποχής που προσωπικώς μ' αρέσει. Σαλονάκι για να κάτσεις να φας. Έχει αρκετά ποτά.
Επικροτώ.