Προφίλ του χρήστη dikembe

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Μέλος από 18/11/2010
Έγινε μέλος με πρόσκληση από τον χρήστη ταβερνοαλάνι
Περισσότερα στοιχεία προσεχώς :-)

Εικόνες (0)

Εμφάνιση όλων των εικόνων

Σχόλια (7)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
dikembe
στο κατάστημα [Χωρίς Όνομα] [νεκροταφείο] Βρώμικο, Μιχαλακοπούλου ?, Αθήνα, Ν. Αττικής
Καντίνα, αντίστοιχη της Μαβίλη με παρόμοιες παροχές. Δεν έχει καλαμάκι όμως αλλά μόνο λουκάνικο βραστό και ψητό, σουτζουκάκι και κοτομπουκιές.
Όλα είναι στα αναμενόμενα επίπεδα (εκτός απ' το σουτζούκι που δεν τόλμησα ακόμα να δοκιμάσω..), ό,τι πρέπει για μετά το μεθύσι αλλά με τίποτα για πάνω από μία φορά το μήνα.
Πανάκριβο γι' αυτό που προσφέρει αλλά το ίδιο ισχύει για όλες τις καντίνες όπου τα 4-5 ευρώ ανά σάντουιτς είναι ψιλοστανταράκι.
Το λαϊκό προσκύνημα τις μεγάλες ώρες μπορεί επίσης να ξενερώσει τους βιαστικούς.
dikembe
στο κατάστημα Άραξε Φούρνος-Ζαχαροπλαστείο, Χώρα, Φολέγανδρος, Ν. Κυκλάδων
Μεγάλο καφενείο-ζαχαροπλαστείο. Άνετα περνάς όλη τη μέρα εκεί. Αυγά μάτια με μπέικον για πρωινό πολύ σωστά (βέβαια θέλει τέχνη για να μην τα πετύχεις). Πορτοκαλόπιτα κ άλλο ένα γλυκάκι με σοκολάτα επίσης δυνατά. Αλλά το γαλακτομπούρεκο...σσσσσσσσσσσςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
dikembe
στο κατάστημα [Χωρίς Όνομα] Ψαροταβέρνα, Άγιος Νικόλαος, Φολέγανδρος, Ν. Κυκλάδων
Δεν έχω σχόλια για το φαί γιατί δεν προλάβαμε να φάμε αφού ο κοτσιδάτος σερβιτόρος αντιμετώπισε την ερώτησή μας αν μπορούμε να πάρουμε κάτι (έτοιμη σπανακόπιτα) στο χέρι χωρίς να περιμένουμε σε τραπέζι για παραγγελία, με υφάκι κ ατάκες τύπου "εδώ που ήρθατε οι ρυθμοί είναι χαλαροί" (ως εδώ οκ) συνεχίζοντάς το όμως λέγοντας "και μην είστε αγενείς δεν είναι σωστό για τους άλλους, να μάθετε να φέρεστε κ τέτοια". Λίγο θέλαμε να αρπαχτούμε
dikembe
στο κατάστημα Φοιτητική Λέσχη Λοιπά, Πανεπιστήμιο "Α.Π.Θ.", Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Λεσχάρα for ever κ ξερό ψωμί. Από τους καλύτερους θεσμούς που παίζουν στην πόλη. Ένα μέρος που ταίζει χιλιάδες ανθρώπους αξιοπρεπώς κ δωρεάν. Κ ας είναι ότι θέλουν όχι μόνο φοιτητές. Κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να γίνει άλλη μία για να χωράει κ άλλους, ώστε να μπορεί να πηγαίνει όποιος έχει ανάγκη. Το κόστος σε σχέση με το έργο που προσφέρει νομίζω αξίζει.
Από υλικά και συνθήκες υγιεινής αρχικά σκέφτεσαι ότι είναι το ίδιο με κάθε τί που τρως απ'έξω. Απλά δε ξέρεις. Όμως όπως μου είχε πει κ ο κυρ Λευτέρης ένας από τους μάγειρες κάποτε στο Ποσείδι (που τον ήξερα κ λογικά δεν κορόιδευε) είναι αρκετά προσεγμένα τα υλικά κ οι συνθήκες λόγω μεγάλης ευθύνης. Σε φάση ότι αν γίνει μαλακία θα την πάθουν καμιά 500αριά άτομα κ θα γίνει μεγάλο θέμα.
Από γεύση είχε κ αδιάφορα έως κακά (μακαρονάδες με 1,5 μανιτάρι) αλλά κ μερικά πολύ δυνατά (ομελέτα με πατάτες, τυρί, λουκάνικο, πιπεριά ή κάποια από τα κρέατα)
Όλα αυτά μέχρι πριν 2 χρόνια που ήμουν εκεί. Τώρα δε ξέρω τί παίζει.
Λεσχάρα ρε μόνο
dikembe
στο κατάστημα Το Φίνο [νεκροταφείο] Γυράδικο, Εγνατία 114 & Στέφανου Τάττη 12, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Ναι ΟΚ, καλό το ελλασωνίτικο όταν το τρως σε πίτα/ψωμί (a.k.a. δε βλέπω τί τρώω). Μια φορά όμως είπα να το φάω ανοιχτό με πιρούνι... Κατάλαβα γιατί είναι τόσο μαλακό και γαμάτο. Φουλ λίπος. 1/3 μπουκιές ψαχνό κ άμα..
Μπορεί να έτυχε δε λέω αλλά γενικά το να φας Φίνο είναι σκέτη κατάχρηση. Δηλαδή έχει τη γλύκα του..
dikembe
στο κατάστημα Stasi Μπουγατσατζίδικο-Τοστάδικο-Κρεπερί, Λεωφόρος Στρατού 7, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Από φαί-τιμές κλασσικό (=μια χαρά τοστάκια) καλό (=τα 3-4 ευρώ θα τα δώσεις) τοστάδικο. Όμως από τα πιο καθαρά μαγαζιά του είδους. Δε ξέρω τί κάνουν όταν δεν τους βλέπεις, αλλά ότι βλέπεις σε προδιαθέτει θετικά. Κ εννοώ ότι σε αρκετά άλλα μαγαζιά είναι βρώμικοι εκεί χύμα μπροστά σου, οπότε φαντάζεσαι τι θα κάνουν όταν είναι μόνοι...
Respect μαγαζάκι, αξίζει και μόνο τη δοκιμή αν κατεβαίνεις Ευζώνων...
dikembe
στο κατάστημα Dallas Γυράδικο, 23ης Οκτωβρίου 52, Λάρισα, Ν. Λάρισας
Σχέση που ξεκίνησε απ΄την παιδική μου ηλικία με τετράγωνο τοστ ζαμπόν-κασέρι, όταν ακόμα δεν είχα πέσει στα σκληρά (γύρους, μπιφτέκια κλπ). Συνεχίστηκε με τον ανώμαλο συνδυασμό που αναφέρει ο κροκοτόμ (και μάλιστα διεκδικώ την πατρότητά του). Αν και μένω πλέον αλλού, όποτε με φέρει ο δρόμος χτυπάω 2 γυρόνια. Μαγαζί για εραστές της ποιότητας.

ΥΓ: Έχει πάρει το respect κι από νεότερους κατοίκους της γειτονιάς.