Ο φίλος που σχολιάζει για θρησκευτικά σχόλια , πρώτον και κύριον αγνοεί ότι αυτά έγιναν πριν 9-10 χρόνια που σημαίνει ότι θα μπορούσαν να μην ισχύουν πλέον μιας και τα μαγαζιά συνηθως αλλάζουν ταυτότητα για διάφορους λογους. Δεύτερον, που δείχνει και την ελλειπή προσοχή στα προηγούμενα σχόλια : δεν είδα κανέναν να γράφει «θρησκευτικά διθυραμβικά» σχόλια για τον κιμά του καταστήματος , έστω και 10 χρόνια πριν. Κανονικά θα μιλουσα για αντίληψη κλπ αλλά δεν θα το κάνω για πολλούς λόγους. Παμπαρακατω.
Εξακολουθεί να είναι σε υψηλό επίπεδο η σφολιάτα του πολύ ανώτερη από τις έτοιμες-κατεψυγμενες που κυκλοφορούν. Το πεϊνιρλί λίγο αδιάφορο αλλά ίσως έτυχε.
Σε γενικές γραμμες θα έλεγα ότι αξίζει τα χρήματα που ζητάει. Γενικά μιλώντας, το μαγαζί είναι μονόδρομος αν δουλεύεις στην περιοχή και δεν θέλεις να κάνεις χιλιόμετρα για έναν καφέ και ένα αξιοπρεπές πρωινό γιατί δεν υπάρχει τίποτα άλλο τριγύρω. Είχα χρόνια να βρεθώ με υπαλλήλους μου στην περιοχή και το θυμηθήκαμε με λυτρωτική διάθεση!! Ίσως κάνουμε πάλι χρόνια να βρεθούμε εκεί αλλά θα είναι μέσα στις επιλογες μας σίγουρα. Αν βάλεις μπρος το αυτοκίνητο πάντως υπάρχουν καλύτερες επιλογές στο one Salonica (Παραδοσιακό).
Περνούσα το μεσημέρι από την ερωτική αυτή γειτονιά και μπήκα να δοκιμάσω τη μπουγάτσα τους. Το μόνο που είχε μείνει ήταν μια μερίδα μπουγάτσα κρέμα + κάτι παραπάνω που μου το έδωσε αφιλοκερδώς.
Δεν μπορώ να πω ότι ξετρελαθηκα. Η γέμιση ήταν παντελώς αγλυκη ενώ και το φύλλο ήταν μεν τραγανό αλλά όχι επαρκώς βουτυρενιο.
Παρά τα θρησκευτικά διθυραμβικά σχόλια, εγώ είδα απλά ένα συμπαθητικό μαγαζί με αρκετή κίνηση/ πελατεία, αλλά η μπουγάτσα κιμά ήταν με φύλλο σφολιάτας και γέμιση με πολτοποιημένο κιμά και κέτσαπ (γλυκιά, χωρίς άλλα υλικά, πχ. κρεμμύδι). Μού θύμισε το Time Out (Παπάφη) και την σωστή παρέμβαση του Θου-Βου. Απομακρύνεται πολύ από την μπουγάτσα αυτό και σίγουρα δεν είναι του γούστου μου.
Μπουγατσατζίδικο που δεν σου γεμίζει το μάτι και εξυπηρετεί τους εργαζόμενους της περιοχής.
Το επισκέπτομαι κατά το μεσημεράκι. Έχω πάρει άπειρες φορές κρύα σάντουιτς που φτιάχνουν φυσικά οι ίδιοι. Όλα πολύ νόστιμα με φρέσκια μπαγκέτα, αλλά το καλύτερο είναι αυτό με τις κοτομπουκιές που τηγανίζουν επί τόπου και την σπιτική τους μαγιονέζα που έχει υπέροχη γεύση.
Έχω δοκιμάσει και τα σφολιατοειδή τους και δεν απογοητεύτηκα ποτέ. Προχθές έμαθα από συνάδελφο ότι τα φτιάχνουν οι ίδιοι. Αδυνατώ λίγο να το πιστέψω, αλλά η αλήθεια είναι πως μία φορά που πέτυχα μπουγάτσα τυρί που βγήκε εκείνη την ώρα, ήταν η καλύτερη μπουγάτσα τυρί που έχω φάει στην ζωή μου! Τις υπόλοιπες φορές που βρήκα (μεσημεράκι), καθότανε προφανώς ώρα και η γεύση και η υφή ήταν η αναμενόμενη.
Θα ξαναδοκιμάσω άλλη φορά πρωί πρωί, γιατί έμαθα πως βγάζει και μπουγάτσες με σπανάκι και με κιμά.
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
δοκιμη μπουγατσα κρεμα:
λιγο τραγανο φυλλο στον πατο, γεμιση οκ, μεριδα μεγαλυτερη του συνηθισμενου, 1.80€, μαγαζι καθαρο με συγχρονη αισθητικη, αρκετος πρωινος κοσμος με καπνα δυστυχως απ' τα τσιγαρα
Η επωνυμία του μαγαζιού είναι "ΠΡΩΙΝΟ" και ιδιοκτήτης Παπακωνσταντίνου Κων/νος σύμφωνα με την απόδειξη .
Έχω πάρει τρεις φορές πρωινό απο εκεί σε βάθος διετίας κ έχω να παρατηρήσω τα εξής : Παρότι δεν το πιάνει το μάτι σου και σε αποθαρρύνει γενικά , ίσως και λόγω περιοχής , όλα τα πιτοειδή και το πεινιρλί του είναι πολύ νόστιμα και πολύ πιο ελαφριά απο τα τυποποιημένα που κυκλοφορούν. Δεν έχω δοκιμάσει την μπουγάτσα του .
Όλα είναι δικής του παραγωγής στο εργαστήριό του πίσω και φαίνεται πως κάνουν καλή δουλειά
Εξακολουθεί να είναι σε υψηλό επίπεδο η σφολιάτα του πολύ ανώτερη από τις έτοιμες-κατεψυγμενες που κυκλοφορούν. Το πεϊνιρλί λίγο αδιάφορο αλλά ίσως έτυχε.
Σε γενικές γραμμες θα έλεγα ότι αξίζει τα χρήματα που ζητάει. Γενικά μιλώντας, το μαγαζί είναι μονόδρομος αν δουλεύεις στην περιοχή και δεν θέλεις να κάνεις χιλιόμετρα για έναν καφέ και ένα αξιοπρεπές πρωινό γιατί δεν υπάρχει τίποτα άλλο τριγύρω. Είχα χρόνια να βρεθώ με υπαλλήλους μου στην περιοχή και το θυμηθήκαμε με λυτρωτική διάθεση!! Ίσως κάνουμε πάλι χρόνια να βρεθούμε εκεί αλλά θα είναι μέσα στις επιλογες μας σίγουρα. Αν βάλεις μπρος το αυτοκίνητο πάντως υπάρχουν καλύτερες επιλογές στο one Salonica (Παραδοσιακό).
Δεν μπορώ να πω ότι ξετρελαθηκα. Η γέμιση ήταν παντελώς αγλυκη ενώ και το φύλλο ήταν μεν τραγανό αλλά όχι επαρκώς βουτυρενιο.
2,
Το επισκέπτομαι κατά το μεσημεράκι. Έχω πάρει άπειρες φορές κρύα σάντουιτς που φτιάχνουν φυσικά οι ίδιοι. Όλα πολύ νόστιμα με φρέσκια μπαγκέτα, αλλά το καλύτερο είναι αυτό με τις κοτομπουκιές που τηγανίζουν επί τόπου και την σπιτική τους μαγιονέζα που έχει υπέροχη γεύση.
Έχω δοκιμάσει και τα σφολιατοειδή τους και δεν απογοητεύτηκα ποτέ. Προχθές έμαθα από συνάδελφο ότι τα φτιάχνουν οι ίδιοι. Αδυνατώ λίγο να το πιστέψω, αλλά η αλήθεια είναι πως μία φορά που πέτυχα μπουγάτσα τυρί που βγήκε εκείνη την ώρα, ήταν η καλύτερη μπουγάτσα τυρί που έχω φάει στην ζωή μου! Τις υπόλοιπες φορές που βρήκα (μεσημεράκι), καθότανε προφανώς ώρα και η γεύση και η υφή ήταν η αναμενόμενη.
Θα ξαναδοκιμάσω άλλη φορά πρωί πρωί, γιατί έμαθα πως βγάζει και μπουγάτσες με σπανάκι και με κιμά.
λιγο τραγανο φυλλο στον πατο, γεμιση οκ, μεριδα μεγαλυτερη του συνηθισμενου, 1.
Έχω πάρει τρεις φορές πρωινό απο εκεί σε βάθος διετίας κ έχω να παρατηρήσω τα εξής : Παρότι δεν το πιάνει το μάτι σου και σε αποθαρρύνει γενικά , ίσως και λόγω περιοχής , όλα τα πιτοειδή και το πεινιρλί του είναι πολύ νόστιμα και πολύ πιο ελαφριά απο τα τυποποιημένα που κυκλοφορούν. Δεν έχω δοκιμάσει την μπουγάτσα του .
Όλα είναι δικής του παραγωγής στο εργαστήριό του πίσω και φαίνεται πως κάνουν καλή δουλειά