Δεύτερη επίσκεψη κατά την παραμονή μας, να συμπληρώσω ότι ο γαύρος ο τηγανιτός (τορωναίου) ήταν πεντανόστιμος!! Πήραμε και τηγανιτές πιπεριές, απλώς Οκ. Ξανά επίσης σκορπίνα γούνα πολύ καλή. Γενικώς ας πουμε ότι τα διάφορα σαλατικά, ορεκτικά κ.λπ. είναι ΟΚ χωρίς να είναι ούτε λάθος, ούτε κατι ιδιαίτερο αλλά τα ψάρια και τα θαλασσινά μας άρεσαν πολυ.
Επίσκεψη Ιούλιο 2021 (έχω έρθει και παλαιότερα χρόνια, από 2014-2017, πάνω από 10 φορές συνολικά).
Σταθερά καλή ποιότητα θα έλεγα, όλα αυτά τα χρόνια. Σέρβις ευγενικό, τιμές μια χαρά, δεν έχω φάει κάτι κακό ποτέ.
Χτεσινή επίσκεψη: χωριάτικη νορμάλ, μεγάλη - τηγανιτά κολοκυθάκια μελιτζάνες ανάμικτα (τα ζητήσαμε έτσι) με τζατίζικι, λίγο λαδερές παραπάνω οι μελιτζάνες - μυδοπίλαφο μια χαρά ελαφρύ με πολλά μύδια με κέλυφος - καλαμαράκι τηγανιτό οκ σωστό - θράψαλο τορωναίου τηγανιτό νόστιμο, σκληρό, αλλά με δυνατή γεύση - σκορπίνα ψητή εξαιρετική και πολύ ωραία ψημένη. Αυτά με 1 τσίπουρο Μπαμπατζίμ, νερό και μισό λίτρο λευκό (κερασμένο) και κερασμένο γλυκό (moelleux με παγωτό, ρεβανί και πορτοκαλόπιτα) στα 84 ευρώ.
Εξαιρετική ψαροφαγία.
Και στα μικρά και στα μεγάλα και στο τηγάνι και στο ψήσιμο.
Ελάχιστες φορές μου συνέβη να πετύχει μαγαζί το 100% όσων παραγγείλαμε.
Αξιοσημείωτος δε ο συγχρονισμός ορεκτικών και κυρίως πιάτων
Μετά τον Τζίτζικα και το Δελφίνι φέτος ήταν η σειρά του Ψαρά για δοκιμή! Στοχευμένη επίσκεψη λοιπόν αργά το απόγευμα οπού μου αρέσει να επισκέπτομαι το χωριό. Τοποθεσία πολύ όμορφη μπροστά στο λιμανάκι του χωριού. Στα του φαγητού δοκιμάστηκε ροφός 1100γρ, σαλάτα ρόκα παρμεζάνα, χόρτα, κρίταμο, μελιτζάνα ψητή, σκουμπρί καπνιστό, όλα καλά και νόστιμα όλα αυτά μαζί με δύο τσίπουρα μας βγήκε 100 ευρώ. Έμεινα ικανοποιημένος θα μπορούσα να ξαναπάω.
Επίσκεψη μια Κυριακή μεσημέρι, νομίζω με τον καύσωνα. Να τονίσω απ την αρχή ότι το μαγαζί το βράδυ μου τη δίνει, γιατί έχει τα ασπρο-μπλε φώτα φθορισμού του χειρουργείου (και του σφαγείου) και δεν τα αντέχω.
Μεσημέρι λοιπόν για ψαρικά και ψιλό ψάρι μεγαλούτσικη παρέα. Ρωτήσαμε και για τσιπούρα ιχθυοτροφείου και μας είπανε 35 το κιλό, οπότε το αφήσαμε.. Πήραμε διάφορα και ήταν σχεδόν όλα καλά. Μεγαλούτσικες μερίδες, καθαρές γεύσεις. Ο γαύρος σαγανάκι ήταν με ντοματούλα και μαϊντανό και είχε ένα εξαιρετικό μίγμα μπαχαρικών που τον απογείωνε! Θα σταθώ όμως σε κάτι που χουν θίξει κι άλλοι ταβερνοχωρίτες: ΓΙΑΤΙ το χταπόδι να κάνει 12 ευρά?? Πάντως θα παραδεχτώ ότι ήταν καλό.
Σε κάθε περίπτωση όλα καλά και θα ήθελα να ξαναπάω. Φίλος της παρέας που έχει γυρίσει όλες τις ταβέρνες του Κουφού διατείνεται ότι ο Ψαράς είναι ο καλύτερος. Εγώ θα θελα λίγο πιο πολύ στατιστικό δείγμα..
Ξεκινήσαμε για τον Τζίτζικα αλλά ο κράχτης του που μας καλούσε ενώ ήμασταν ακόμα μέσα στο αμάξι εν τέλει μας έδιωξε.
Κάτσαμε στον Ψαρά και πήραμε Στήρα 800 γραμμαριών (ή και Στέιρα) στα 50 ευρώ το κιλό. Μια χαρά ψημένο, γεμάτο πιάτο η σαλάτα και τα κολοκυθάκια, κερασμένο το τσίπουρο, το σέρβις φιλικό και πολύ καλό.
Μας άρεσε.
υ.γ.Το τοπίο είναι μαγευτικό σε όλο το πόρτο κουφό.
Αχιλλέας
Κάτσαμε φέτος τον Ιούλιο, αλλά ερχόμαστε χρόνια στο ίδιο μαγαζί. Κάθε χρόνο από ότι γνωρίζω αλλάζει χέρια καθώς είναι τρεις συνέταιροι και το δουλεύουν εναλλάξ κάθε χρονιά. Η φετινή επίσκεψή μας ήταν μία από τις χειρότερες. Μέτριο το φαγητό και μεγάλο πρόβλημα με την συμπεριφορά του προσωπικού. ένας γκριζομάλλης κύριος, που μάλλον είναι ο υπεύθυνος για φέτος, εξαιρετικά αγενής και αντιεπαγγελματίας. Καλό θα ήταν να αποσυρθεί.
Κρίμα γιατί το μαγαζί υπό άλλες διευθύνσεις είναι εξαιρετικό, τόσο σε ποιότητα και γεύση, όσο και σε εξυπηρέτηση.
Μίνα
Το ετήσιο τσεκάρισμα στον ψαρά τον κατατάσσει και φέτος στα καλύτερα της περιοχής.Φρεσκότατο ψάρι χαμογελαστό και γρήγορο σέρβις καθαριότητα καλές γεύσεις.Κερασμένο γλυκό στο τέλος και το σημαντικότερο ευγένεια και επαγγελματισμός.
το ψαρι(το φαγκρι ας πουμε) το χρεωνουν 65 ευρω και το ψηνουν καλα τα αλλα ολα μετρια
ωραια θεα στο λιμανι και στο τελος παγωτο
...ξερω γω στις διακοπες ολα ωραια ειναι
μαλαγουζια συμεωνιδη χρεωση 18 ευρω αγορα γυρω στα 9
πηραμε ενα και μετα μαλαματινες
Μίνα
Τρώμε στον Ψαρά τα καλοκαίρια εδώ και οκτώ χρόνια.Το μαγαζί μας το σύστησε φίλος και συνάδελφος ερασιτέχνης ψαράς (γειά σου Ηρακλή)και δεν το αλλάζω με τίποτα όσο κι αν φαίνεται υπερβολικό αυτό.Έχουμε "φάει" μποτιλιάρισμα για μπάνιο στην Τριστινίκα και φαγητό στον Ψαρά αυθημερόν από Θεσσαλονίκη.
Έχω ένα θέμα με τις ψαροταβέρνες στη Χαλκιδική ίσως γι΄αυτό τον ξεχωρίζω γιατί μέχρι σήμερα δεν με έχει απογοητεύσει ποτέ και σε κανένα επίπεδο.
Αν και τα 3 στη σειρά μου φαίνονται το ίδιο, έτυχε να πάω στον Ψαρά...
Μέτριος προς το καλό (απ' όσο θυμάμαι)... Αυτό μόνο έχω να πω... Δεν μου έμεινε κάτι παραπάνω... Ούτε ζέστη ούτε κρύο...
Σταθερά καλή ποιότητα θα έλεγα, όλα αυτά τα χρόνια. Σέρβις ευγενικό, τιμές μια χαρά, δεν έχω φάει κάτι κακό ποτέ.
Χτεσινή επίσκεψη: χωριάτικη νορμάλ, μεγάλη - τηγανιτά κολοκυθάκια μελιτζάνες ανάμικτα (τα ζητήσαμε έτσι) με τζατίζικι, λίγο λαδερές παραπάνω οι μελιτζάνες - μυδοπίλαφο μια χαρά ελαφρύ με πολλά μύδια με κέλυφος - καλαμαράκι τηγανιτό οκ σωστό - θράψαλο τορωναίου τηγανιτό νόστιμο, σκληρό, αλλά με δυνατή γεύση - σκορπίνα ψητή εξαιρετική και πολύ ωραία ψημένη. Αυτά με 1 τσίπουρο Μπαμπατζίμ, νερό και μισό λίτρο λευκό (κερασμένο) και κερασμένο γλυκό (moelleux με παγωτό, ρεβανί και πορτοκαλόπιτα) στα 84 ευρώ.
Και στα μικρά και στα μεγάλα και στο τηγάνι και στο ψήσιμο.
Ελάχιστες φορές μου συνέβη να πετύχει μαγαζί το 100% όσων παραγγείλαμε.
Αξιοσημείωτος δε ο συγχρονισμός ορεκτικών και κυρίως πιάτων
Μεσημέρι λοιπόν για ψαρικά και ψιλό ψάρι μεγαλούτσικη παρέα. Ρωτήσαμε και για τσιπούρα ιχθυοτροφείου και μας είπανε 35 το κιλό, οπότε το αφήσαμε.. Πήραμε διάφορα και ήταν σχεδόν όλα καλά. Μεγαλούτσικες μερίδες, καθαρές γεύσεις. Ο γαύρος σαγανάκι ήταν με ντοματούλα και μαϊντανό και είχε ένα εξαιρετικό μίγμα μπαχαρικών που τον απογείωνε! Θα σταθώ όμως σε κάτι που χουν θίξει κι άλλοι ταβερνοχωρίτες: ΓΙΑΤΙ το χταπόδι να κάνει 12 ευρά?? Πάντως θα παραδεχτώ ότι ήταν καλό.
Σε κάθε περίπτωση όλα καλά και θα ήθελα να ξαναπάω. Φίλος της παρέας που έχει γυρίσει όλες τις ταβέρνες του Κουφού διατείνεται ότι ο Ψαράς είναι ο καλύτερος. Εγώ θα θελα λίγο πιο πολύ στατιστικό δείγμα..
Κάτσαμε στον Ψαρά και πήραμε Στήρα 800 γραμμαριών (ή και Στέιρα) στα 50 ευρώ το κιλό. Μια χαρά ψημένο, γεμάτο πιάτο η σαλάτα και τα κολοκυθάκια, κερασμένο το τσίπουρο, το σέρβις φιλικό και πολύ καλό.
Μας άρεσε.
υ.
Κρίμα γιατί το μαγαζί υπό άλλες διευθύνσεις είναι εξαιρετικό, τόσο σε ποιότητα και γεύση, όσο και σε εξυπηρέτηση.
ωραια θεα στο λιμανι και στο τελος παγωτο
...
μαλαγουζια συμεωνιδη χρεωση 18 ευρω αγορα γυρω στα 9
πηραμε ενα και μετα μαλαματινες
Έχω ένα θέμα με τις ψαροταβέρνες στη Χαλκιδική ίσως γι΄αυτό τον ξεχωρίζω γιατί μέχρι σήμερα δεν με έχει απογοητεύσει ποτέ και σε κανένα επίπεδο.
Μέτριος προς το καλό (απ' όσο θυμάμαι)... Αυτό μόνο έχω να πω... Δεν μου έμεινε κάτι παραπάνω... Ούτε ζέστη ούτε κρύο...