DONER.ΤΖΗ

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΓυράδικο, Ξένο
ΔιεύθυνσηΒιζυηνού 2-4, Νέα Σμύρνη
ΝομόςΑττικής
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2109310411
Διαδίκτυο
Ωράριο17:00-01:00, Κυ 13:30-22:30, Δε κλειστά
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Άνοιξε2015-2019
Πρόσθετες πληροφορίες:
Σπεσιαλιτέ ο γύρος (doner) στα κάρβουνα.

Στη θέση του υπήρχε το "Οίνος & Γεύσεις".

Εικόνες (12)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Γλυκό κερασμένο
[εικόνα]
Αρνίσιο φιλέτο (πολύ καλό)
[εικόνα]
Νεροπιτάκια (πολύ καλά)
[εικόνα]
Νεροπιτάκια (πολύ καλά)
[εικόνα]
Λαβάς (οκ)
[εικόνα]
Μεζεδάκος για την αναμονή κερασμένος
[εικόνα]
Άδανα κεμπάπ (υποτίθεται ότι ήταν καυτερό, αλλά δεν. Οκ από γεύση, τα συνοδευτικά μια χαρά)
[εικόνα]
Κοντινό στο ντονέρ
[εικόνα]
Ντονέρ με συνοδευτικό ρύζι και κρεμμύδι (το ντονέρ το περίμενα κάπως καλύτερο, το ρύζι λόγω βουτύρου ήταν νόστιμο)
[εικόνα]
Χουνκιάρ μπεγιεντί με φιλέτο αρνί (υπέροχο, πολύ καλός ο πουρές, πεντανόστιμο το αρνί)
[εικόνα]
Πίτες λαβάς (καλές)
[εικόνα]
Σαλάτα με τσι κιοφτέ και ντολμαδάκια (κέρασμα, τα ντολμαδάκια πολύ καλά)

Κατάλογος (2)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Κατάλογος Οκτωβρίου 2025 2/2
[εικόνα]
Κατάλογος Οκτωβρίου 2025 1/2

Σxόλια (5)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Piroski
Απογευματινή μοναχική επίσκεψη.

Το σέρβις πολύ φιλικό, ο χώρος αδιάφορος.

Πήγα ορεξατος για το ντονέρ αλλά το ντονέρ παίζει από τις 8μμ και μετά.
Συμβιβάστηκα με φιλέτο αρνί μπούτι (πολύ καλό με ωραίο ρυζι) και νεροπιτακια (σαν περίεργο σουφλέ μακαρονιών - πολύ καλό και κομφορτ).

Κέρασαν μεζεδάκο για την αναμονή και γλυκάκι στο τέλος.

Μαζί με μια μπύρα στα 28 ευρώ.

Μου άρεσε και θα ξαναπάω όταν βρω ευκαιρία για το ντονέρ.
Nic
Επίσκεψη αρχές Μαρτίου. Δυστυχώς δε βρήκαμε διαθέσιμο τραπέζι στον ευχάριστο εξωτερικό χώρο και καθίσαμε στον αδιάφορο εσωτερικό.
Εξυπηρέτηση λίγο στα χαμένα, αλλά δε με πείραξε. Δοκιμάσαμε :
Ντονέρ - χωρίς να είναι κακό, είχα μεγαλύτερες προσδοκίες. Το συνοδευτικό μπασμάτι είχε ενδιαφέρον
Άδανα κεμπάπ - Μια χαρά, το περίμενα καυτερό, αλλά ούτε καν. Συνοδευτικά λαχανικά επίσης μια χαρά
Χουνκιάρ μπεγιεντί με φιλέτο αρνί - καταπληκτικό!
Κέρασμα με τσι κιοφτέ και ντολμαδάκια - αμφότερα καλά
Πίτες λαβάς - καλές

Για τα παραπάνω συν μια μπύρα και κερασμένο γλυκό (μπακλαβάς με κρέμα - πολύ καλό), δώσαμε 53 ευρώ. Θα ξαναπήγαινα άνετα, μόνο και μόνο για να φάω αυτό το καταπληκτικό χουνκιάρ.
Sotos
Επίσκεψη Νοέμβριος 2023.

Πήραμε έζμε, μαντί, Ούρφα κεμπάπ, αρνίσια φιλετάκια και μας κέρασαν μια ποικιλία σαλατικών και γλυκό στο τέλος.

Το κεμπάπ ήταν υπέροχο. Επειδή ήμασταν δύο άτομα και πήραμε πολλά περίσσεψε ένα και το έφαγα την επόμενη μέρα. Εκεί φάνηκε και η ποιότητα του κρέατος, κορυφή! Τα αρνίσια φιλετάκια τα είχε μαρινάρει με κάτι πολύ ωραίο και ήταν πεντανόστιμα. Μαντί τίγκα στο βούτυρο αλλά καθόλου βαριά. Πιτάκια φρεσκοψημένα.

Τόσο ωραίο και γλυκό ντολμαδάκι γιαλαντζί δεν έχω ξαναφάει. Και το κέρασμα ήταν ένας μπακλαβάς σαν μπουρέκι με κρέμα και φυστίκι, υπέροχο.

2 άτομα με τα παραπάνω και μία μπύρα, σύνολο 45ευρώ. Εννοείται θα μπορούσαμε και ένα λιγότερο πιάτο και θα ήμασταν πλήρεις.

Μεγάλο πεζοδρόμιο, μεγάλη αίθουσα λίγο άχαρη αλλά δεν έχει καμία σημασία. Το εστιατόριο είναι κορυφαίο. Θα ξαναπάω σίγουρα και ελπίζω να είναι το ίδιο.
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
timos zisis
Επιτέλους το επισκέφτηκα χθες, και μπράβο στο ταβερνοαλάνι για την ανακάλυψη. Αδιάφορος χώρος, παρόλα αυτά λόγω ανοιχτωσιάς τα εξωτερικά τραπεζάκια είναι ευχάριστα. Το σέρβις πολύ ευγενικό και εξυπηρετικό. Πήραμε: ταμπουλέ, χούμους, μελιτζανοσαλάτα πολιτική, ένα κεμπάπ (δε θυμάμαι πως το έγραφε, ανάμεικτο μοσχάρι-αρνί), και ντονέρ στα κάρβουνα!!! Μας έφεραν κερασμένα νερόπιτα και τσι κιοφτε. Όλα ήταν εξαιρετικά, με αποθέωση το ντονέρ που ήταν, τι ήταν…δεν έχω λόγια. Δώσαμε γύρω στο 40ρι. Κερασμένο κιουνεφέ στο τέλος. Κατασκηνώνω.
ταβερνοαλάνι
Μαγαζί βγαλμένο από ονείρωξη. Doner στα κάρβουνα (κάθετα με μπαλκονάκια, όχι οριζόντια σούβλα), και όλα χειροποίητα. Τώρα στην καραντίνα το ανακάλυψα, με την πρώτη ευκαιρία πρέπει να ελεγχθεί....