Εικόνες (38)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
"Μανιάτικη μακαρονάδα calamarata με αυγοτάραχο Μεσολογγίου" (28€, τοπ)
"Σουπιές με σπανάκι" (17€, λουκούμι)
"Γιουβαρλάκια σφυρίδα tartare" (18€, πολύ ωραία!)
Στρείδια με σάλτσα πράσινης πιπεριάς (5€/τμχ)
"Αυγοτάραχο μελίχλωρο με λευκή σοκολάτα" (21€, ενδιαφέρον αν και θα προτιμούσα τη σοκολάτα σε ρευστή μορφή)
"Γιουβαρλάκια" σφυρίδας (εξαιρετικό, πολύ καλή υφή και γεύση που θύμιζε όντως γιουβαρλάκια)
Ουσύρα, Σύρος (απογοητευτικό, ίσως κάποιο στοιχείο καπνιστού στο βάθος, γεύση φλατ και άνευρη, η οποία δεν καλυτέρευσε με το πέρας της ώρας)
Rawditis, Δράμας (συμπαθητικό αφιλτράριστο λευκό κρασί, πολύ ωραίο χρώμα, χωρίς συγκινήσεις όμως)
Η "θάλασσα" του Ιωδίου: χειροποίητη γκρανόλα, αφρός τζίντζερ, παγωτό fior di latte και μπισκότο Μαντλέν με σιρόπι καραμέλα (ενδιαφέρον και άγλυκο, μεμονωμένα άξιζε ο αφρός και το παγωτό από κάτω, στην γκρανόλα υπερίσχυε η σταφίδα)
Καραβίδες στα κάρβουνα (νόστιμες, πάλι δεν κατάλαβα ψήσιμο στα κάρβουνα)
Μανιάτικη μακαρονάδα calamarata με αυγοτάραχο Μεσολογγίου (πολύ καλή, προσωπικά βρήκα τα ζυμαρικά περισσότερο al dente απ' ότι θα ήθελα)
Χταπόδι στα κάρβουνα με chimichurri σταμναγκάθι (η μοναδική παραφωνία από τα πιάτα που δοκιμάσαμε, έλειπαν εντάσεις, προσωπικά δεν κατάλαβα ψήσιμο στα κάρβουνα, στα θετικά η ποιότητα του ελαιολάδου)
Μπακαλιάρος σεφταλιά (καταπληκτικό, η λαδόκολλα ευχάριστη πινελιά)
Σουπιές με σπανάκι (πολύ καλές, η σάλτσα είχε στοιχεία τομάτας, η παρουσίαση χωράει βελτίωση)
Γαύρος nigiri (εξαιρετικό)
Ταραμάς και λαγάνα με ξύσμα παλαμίδας (ο ταραμάς πολύ καλός με εξαιρετική υφή, η λαγάνα αδιάφορη)
Παγωτό φυστίκι (πολύ καλό)
Αχινός με ζυμαρικά orecchiette (καλό)
Σουπιές με σπανάκι (πολύ δυνατό)
Σεφταλιά ψάρι (αδιανόητα καλό)
Γιουβαρλάκια ψάρι (καταπληκτικά)
Ψωμί, βούτυρο, bottarga, άσπρη σοκολάτα
Εσωτερικά Φεβρουάριος 2025
Κατάλογος (6)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Κατάλογος Ιουνίου 2025: σελίδα 4/4
Κατάλογος Ιουνίου 2025: σελίδα 3/4
Κατάλογος Ιουνίου 2025: σελίδα 2/4
Κατάλογος Ιουνίου 2025: σελίδα 1/4
Κατάλογος Φεβρουαρίου 2025: cocktails
Κατάλογος Φεβρουαρίου 2025: φαγητά
Στα του φαγητού, ήταν όλα σε πολύ υψηλό επίπεδο, αντάξιο όσων είχα ακούσει πριν πάω. Συμφωνώ με τον AG ότι η σεφταλιά μπακαλιάρου ήταν ίσως το καλύτερο που δοκιμάσαμε, και προσθέτω τα γιουβαρλάκια σφυρίδας και τον γαύρο νιγκίρι, κάτι που θα ήθελα να βλέπω περισσότερο σε ψαρο-εστιατόρια, δηλαδή να πειραματίζονται με φρέσκα ελληνικά ψάρια σε σούσι παρασκευές (νιγκίρι, σασίμι κτλ). Επίσης, οι τιμές ήταν καλές δεδομένου του ύφους, της ποιότητας και της τοποθεσίας του μαγαζιού.
Το προσωπικό, ενώ ήταν ευγενικό και εξυπηρετικό, ήταν κάπως αργό και νευρικό. Επίσης, θα περίμενα μεγαλύτερη εξυπηρετικότητα στην επιλογή κρασιού. Για παράδειγμα, όταν ρωτήσαμε τι εννοούν με το "
Εν κατακλείδι, πολύ καλή εμπειρία ψαροφαγίας προς το fine dining, σε όμορφη περιοχή, εύκολα προσβάσιμη με το μετρό. Θα επιδιώξω να ξαναπάω στο μέλλον και το συνιστώ.
Το φαγητό σε γενικές γραμμές ήταν πολύ καλο με κορυφαία την σεφταλιά ψαριού που ήταν καταπληκτική! Σερβις καλό, και ευγενικό. Λίγο κυριλέ παραπάνω σε σχέση με αντίστοιχα του είδους του (Μαύρη θάλασσα, τραβόλτα κτλ).
Βγήκε ενα 80ρι το άτομο χωρίς αλκοολ, επομένως υπολογίστε 100ρι με ποτό.