Εικόνες (14)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Bistecca Fiorentina (την ζητήσαμε medium αλλά ήρθε ανομοιόμορφα ψημένη. Άλλα κομμάτια ήταν well done, άλλα medium και κάποια rare)
Bistecca Fiorentina (καλούτσικη, την ζητήσαμε medium αλλά ήρθε ανομοιόμορφα ψημένη)
Μπιφτέκι μοσχαρίσιο (πολύ καλό, παρέα με σάλτσα με σιναπόσπορο δυνατή)
Πατάτες τηγανητές (χεράτες, καλές)
Χωριάτικη και τζατζίκι (καλά και τα 2, το τζατζίκι απλόχερη μερίδα)
Ψωμί και καλωσόρισμα (ψωμί φρέσκο, ζεστό, ωραίο, σάλτσα από πιπεριές φλωρίνης πολύ νόστιμη, γιαουρτοσάλτσα με κάτι, μέτρια)
Μπιφτέκι μοσχαρίσιο (ωραίο)
Σουτζουκάκια σχάρας (νόστιμα)
Πατάτες τηγανιτές (πολυ καλές)
Παρέα 3 ατόμων.
Χώρος μεγάλος μέσα έξω, σύγχρονος, άνετος, νεογιάπικος θα έλεγα, αν και μαζεύει διάφορες ηλικίες. Εξυπηρέτηση ευγενικότατη από νέα παλικάρια που σου γεμίζουν το ποτήρι.
Ψωμί και καλωσόρισμα σάλτσα από πιπεριές φλωρίνης (πολύ καλή) και γιαουρτοσάλτσα με κάτι (μέτριο).
Παραγγείλαμε:
Πατάτες τηγανητές. Χεράτες και πολύ καλές.
Τζατζίκι. Ωραίο και απλόχερη μερίδα.
Χωριάτικη. Καλή και μεγαλούτσικη. Είχε και αυγό μέσα, ντάκο και πιπεριές.
Μπιφτέκι μοσχαρίσιο. Πολύ νόστιμο και πολύ καλή η συνοδευτική σάλτσα που είχε μέσα σιναπόσπορο.
Και η σπεσιαλιτέ του μαγαζιού απ' ότι καταλάβαμε, Bistecca Fiorentina.
Οι φίλοι γουστάρουν medium φάση (αυτό παραγγείλαμε), εγώ είμαι πιο πατροπαράδoτος Ελληνάρας και μου αρέσει well done.
60 ευρώ το κιλό και στην ερώτηση πόσο βάρος βγαίνει περίπου η μπριζόλα, μας απάντησαν γύρω στα 1,
Η μπριζόλα δεν μπορούμε να πούμε ότι ήταν κακή, απλά ήταν ανομοιόμορφα ψημένη.
Σε κάποια σημεία ήταν medium, σε κάποια rare και σε κάποια well done. Όσο πιο άψητο ήταν το κομμάτι, τόσο πιο σκληρό ήταν και σε ταλαιπωρούσε, στα πιο ψημένα ήταν μια χαρά.
Καταλήξαμε ότι σε μια ενδεχόμενη επόμενη φορά, να την ζητήσουμε well done.
Σαν γεύση ήταν καλή, απλά περίμενες το κάτι παραπάνω.
Σε ερώτηση του σερβιτόρου πως μας φάνηκε η μπριζόλα, του ανέφερα την ανομοιομορφία στο ψήσιμο. Και μου απάντησε ότι είναι χοντρό κομμάτι κρέατος με τις δυσκολίες του, αλλά και ότι θα πρέπει να πειραματιστούν με τις θερμοκρασίες παραπάνω. Τίμια απάντηση.
Μαζί με 3 νερά και 4 μισόλιτρα κρασιά Τζούλια Γεωργιάδη, μας βγήκε 154 ευρώ, για 3 άτομα.
Συμπέρασμα. Κάτι ανάμεσα σε "
Ωραίες γεύσεις ψησταριάς στο κάρβουνο και κοντοσούβλια χωρίς τους περιττούς νεωτερισμούς και φανφάρες
Σουτζουκάκια,
Το σέρβις αν και πιεσμένο δεν είχε κανένα θέμα
Πολύ καλές οι τιμές και στα φαγητά και στο αλκοόλ πχ APLA Μαλαγουζιά στα 20 ευρώ
Περίπου 35/ατομο για αρκετό φαγητό και ποτό μου φάνηκε μια χαρά
Θα είναι μια καλή επιλογή για την περιοχή