Εικόνες (8)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Ανάμικτη κιμά και τυρί (το τυρί είχε μια βουτυρώδη γεύση. Κιμάς καλύτερος, έντονα γλυκός χαρακτήρας)
Πίτα σπανάκι τυρί (μέτριο, δυσανάλογα πολλή ζύμη)
Πίτα σπανάκι τυρί (μέτριο, δυσανάλογα πολλή ζύμη)
Μπουγάτσα κρέμα (πολύ καλή)
Μπουρέκι ζαμπόν-τυρί (μέτρια)
Μπουρέκι ζαμπόν-τυρί (μέτρια)
Αυτό που τη διαφοροποιεί από τις περισσότερες είναι το σχετικά χοντρό και τραγανό φύλλο, ενώ και η γέμιση είναι εξαιρετικής γεύσης και υφης.
Προτείνεται.