Πίτσα Μπύρα

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Ανήκει στην αλυσίδα Πίτσα Μπύρα. Υπάρχουν 3 καταστήματα.
ΚατηγορίαΠιτσαρία
ΔιεύθυνσηΓεωργίου Παπανδρέου 20, Θεσσαλονίκη
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2310845800
Διαδίκτυο
Ωράριο
Ώρες παραγγελίας12:00-04:00
Ελάχ. χρέωση5€
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Άνοιξε2 Νοεμβρίου 2018
Πρόσθετες πληροφορίες:
Το 3ο κατάστημα της αλυσίδας.

Στη θέση του υπήρχε το Caldo e Freddo.

Εικόνες (16)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Για φίλους & αδέλφια (καλός συνδυασμός)
[εικόνα]
Πίτσα προσούτο
[εικόνα]
Πίτσα "Μπυρομεζές"
[εικόνα]
"Μπυρομεζές"
[εικόνα]
[εικόνα]
Τιμοκατάλογος
[εικόνα]
Τιμοκατάλογος
[εικόνα]
Εσωτερικά
[εικόνα]
[εικόνα]
Εξωτερικά (Μάιος 2019)
[εικόνα]
Πίτσα "Προσούτο" (δε δοκίμασα, άρεσε πολύ στην παρέα)
[εικόνα]
Πίτσα "Μαργαρίτα" (χωρίς παρουσία η σάλτσα και αρκετά αλμυρό το τυρί)
[εικόνα]
Πίτσα "Οσομπούκο" (οκ, αλλά δεν θα την ξανάπαιρνα)
[εικόνα]
Πίτσα "Οσομπούκο" (οκ, αλλά δεν θα την ξανάπαιρνα)
[εικόνα]
Πίτσα "Τρούφα" (οκ)
[εικόνα]
Πίτσα "Τρούφα" (οκ)

Κατάλογος (8)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Κατάλογος Νοεμβρίου 2018: σελίδα 8/8
[εικόνα]
Κατάλογος Νοεμβρίου 2018: σελίδα 7/8
[εικόνα]
Κατάλογος Νοεμβρίου 2018: σελίδα 6/8
[εικόνα]
Κατάλογος Νοεμβρίου 2018: σελίδα 5/8
[εικόνα]
Κατάλογος Νοεμβρίου 2018: σελίδα 4/8
[εικόνα]
Κατάλογος Νοεμβρίου 2018: σελίδα 3/8
[εικόνα]
Κατάλογος Νοεμβρίου 2018: σελίδα 2/8
[εικόνα]
Κατάλογος Νοεμβρίου 2018: σελίδα 1/8

Σxόλια (8)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Γαργαντούας
Ωραίο αποτέλεσμα, νόστιμο, θα ήθελα λίγο πιο καλό τυρί ίσως και προσθήκη κάποιας παρμεζάνας ή κεφαλοτυρι αλλά δεν βγάζει πολύ λαδιλα ή οτιδήποτε οπότε μια χαρά, μια χαρά ποσότητα από υλικά και δεν έλειπε τίποτα. Το μόνο που με χάλασε είναι η ζύμη που υστερεί αρκετά και κόβει από το τελικό αποτέλεσμα.
Κίτσος
Αρκετά "καθαρό" πιτσόνι χωρίς λαδίλες και κασερίλες να στάζουν (μειονέκτημα κατά τη γνώμη μου). Η τιμή οπωσδήποτε ακριβή, άνω των 2 ευρώ το κομμάτι. Το ζυμάρι λεπτό σαν τσιγαρόχαρτο και γιαφτό μάλλον δε χορταίνεις, θες και δεύτερο κομμάτι για να στανιάρεις. Ίσως να λέει περισσότερο η αγορά όλης της πίτσας και όχι ενός έκαστου των κομματιώνε αλλά και πάλι νομίζω πως η ποσότητα είναι ανεπαρκής. Ντεκαουλέ εμπειρία εν ολίγοις... Για να πω την αμαρτία μου προτιμώ Πίτσα Κρης και ό,τι άλλο φοιτητικό εκτόπλασμα έχει να προσφέρει το κένδρο (ο Αυτοκράτωρ ασφαλώς δεν εντάσσεται σε αυτή την κατηγορία, εκεί η βρωμιά φτάνει επίπεδα τέχνης και θεολογικού μυστηρίου ναουμ).
Jørgen
Παραγγελία από το σαιτ τους. Γρήγοροι, αλλά δεν ενημερώνουν για το πόση ώρα αναμονής έχουν. Δοκιμάστηκε «διατροφής» και «αλλιώτικη». Η πρώτη αρκετά αλμυρή αλλά νόστιμη, η δεύτερη λίγο πιο ήπια αλλά θα έλεγα πως ίσως κάτι έλειπε. Τιμές ως γνωστό λίγο ανεβασμένες, αλλά τουλάχιστον και η ποσότητα είναι κάπως μεγαλύτερη από την τυπική πιτσαρία. Η υπερκατανάλωση νερού πάντως δεν απεφεύχθη και αυτή τη φορά.
Σταύρος
Πολύ καλή επιλογή για delivery, με βασικότερο πλεονέκτημά της την ΟΧΙ ΛΑΔΩΜΕΝΗ ζύμη.
patatas
Ψιλομάπα. Αρκετά υλικά, που χωρίς να μου φανούν κακά για να πω την αλήθεια, σε συνδυασμό όμως με το λαστιχένιο ζυμάρι το αποτέλεσμα ήταν μάπα. Δοκίμασα σπέσιαλ και μαργαρίτα, που
δεν ήταν φυσικά μαργαρίτα όπως στο 99% των πιτσαριων στην ελλάδα. Δεν πλήρωσα οπότε δε μπορώ να κρίνω ως προς το vfm, αλλά γευστικά με έπεισε να μην ξαναπάρω με τόσες πιτσαρίες που υπάρχουν στην πόλη
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
Ragioniè
Πρώτη δοκιμή που μου άφησε καλές εντυπώσεις και στην ζύμη και στα υλικά.Ο ‘’Μπυρομεζές’’(σάλτσα ντομάτας,γκούντα,ένταμ,πικάντικο λουκάνικο,σαλάμι μπύρας,καπνιστή γαλοπούλα,μπέικον) ήταν αρκούντως χορταστικός ενώ το ζυμάρι αν και λεπτό ήταν αρκετά μαλακό.

Πάρα πολλές επιλογές στον στάνταρτ κατάλογο,έχουν και ατομικά κομμάτια σε μια μικρή βιτρίνα.Τις ημέρες της καραντίνας που διανύουμε το κατάστημα παραμένει εν λειτουργία ως αργά το βράδυ.
Jørgen
Γρήγοροι και ευγενικοί στο τηλέφωνο, με απόδειξη. Δοκιμάστηκε Ρατατούι και Προσούτο, εξαιρετικά υλικά, ωραία λεπτή ζύμη, και γενικά απ'τις πιο ''ιταλικές'' στον χώρο του ντελίβερι. Οι τιμές αναμενόμενα λίγο τσιμπημένες λόγω ανώτερης ποιότητας. Mοναδικό πρόβλημα το αλάτι. Όλοι συμφωνήσαμε πως ήταν πολύ αλμυρές, και ακολούθησε μεγάλη κατανάλωση νερού. Σε κάθε περίπτωση, αρκετά ανώτερη του ανταγωνισμού.
karas
Καινούργιο κατάστημα, δοκιμάστηκε μετά τις πολύ καλές εμπειρίες από το πρώτο κατάστημα στη Τούμπα. Πήραμε την "για φίλους και αδέρφια" και ήταν εξαιρετική.