"
Cafe-bar-restaurant" με μεσογειακή κουζίνα. Σεφ ο Αντώνης Γεωργιτζίκης. Ιδιοκτήτης από το 2008 μέχρι σήμερα (2011) ο Χαράλαμπος Δάρδας (παλιότερα ήταν μέλος της ομάδας του
Tre Marie).
Στη θέση του υπήρχε
Το Πέραν. Στη θέση του άνοιξαν με αύξουσα χρονολογική σειρά το
Tiffany's, το
The Butcher Shop και το
Cin Cin.
Αν και το μαγαζί δεν έχει delivery, από το 2010 υπάρχει η δυνατότητα παραγγελίας φαγητού από την εταιρεία Room Service που εξειδικεύεται στην διανομή φαγητού από διάφορα καταστήματα (τηλ. 2310424000, υπάρχει και κάποια έξτρα χρέωση). (περίπου μέσα 2011 σταμάτησε η συνεργασία τους)
Ταλιατελες με μπροκολο,
Σαλατα Ceasars στα 11ευρω,
Πατατες τραγανες 6ευρώ.
Στο τελος επειδη αργησαν πολυ τα φαγητα μας κερασαν γλυκο,
Όταν γεμίσει σου δίνει την αίσθηση συνωστισμού.
Τιμές υπερβολικές για τα δεδομένα της εποχής. (Burger 14ευρώ??) Από την άλλη, αφού υπάρχουν χαϊβάνια που τα δίνουνε, καλά κάνουν.
Κανείς δεν ενόχλησε αυτούς που καπνίζανε.
Η μουσική όφειλε να είναι πιο προσεγμένη.
Συμφωνώ απόλυτα με τον dallas: έλλειψη επαγγελματισμού.
Είχε προϋποθέσεις για να είναι πολύ καλύτερο, αλλά τελικά Χ.
Πήραμε:
1.
2.
3. φιλέτο τόνου σε κρούστα σουσαμιού με πράσινη σαλάτα, σπαγγετι από αγγούρι και μια συνοδευτική sauce ginger&
το ψωμί του καλό-αλλά το χρυσοπληρώνεις κ αυτό 1ευρω το ατομο, όπως επίσης και το νερό που σου το ανοίγουν νταβατζιλίδικα με 1 ευρώ (δηλ. 3ευρώ κουβερ για 2 άτομα).
Έτσι το 50ευρω έφυγε στο χαλαρό για 2 άτομα-χωρίς κρασί/ποτο (μόνο μια δουμπια), και σίγουρα δεν πρόκειται να το ξαναδιαθέσουμε για το συγκεκριμένο μαγαζί...
Υ.
Γενικότερα όμως είμαστε για πολλές μπάτσες οι Έλληνες γιατί αυτό με τους πεζόδρομους και τα τραπεζάκια έχει παραγίνει στην πόλη μας. Πού να πρωτοαναφερθεί κανείς: Ικτίνου, Καλαποθάκη, Αριστοτέλους, Ροτόντα, Λαδάδικα, Ανω πόλη κτλ...
By the way, είχα κάτσει στο Room 22, 3 χρόνια πρίν όταν είχε πρωτανοίξει, και είχαμε ψιλοαπογοητευτεί από το φαγητό που ήταν μέτριο και ακριβό. Ακόμη θυμάμαι μια άψητη κατεψυγμένη πάπια που μας έφεραν και πολλά λάθη από τους σερβιτόρους.
http:
http:
και φαγαμε την καλυτερη πιτσα εδω και καιρο.
περιβαλλον νεουορκεζικο.
προτεινομενο!!!
Μας χρεωσαν 2 ευρω ψωμι/ατομο, το burger ηταν απαραδεκτο, το κρεας στην μακαροναδα ηταν σκληρο και το συνοδευτικο μπριαμακι του κοτοπουλου καθως και η ceasar΄s αδιαφορη.
To δε brownies στο τελος ηταν ενα σοκολατενιο κεικ με παγωτο.
Απογοητευτικο συνολικα.
Οι τιμές έχουν πέσει τουλάχιστον 15% το bussines lunch με 15 ευρώ είναι το καλύτερο στην πόλη. Καινούριος κατάλογος κοκτέιλ μόνο με 8 ευρώ. Θα ξαναπάω σίγουρα.
το φιλέτο του καλό.
ο χρόνος για τα μπάζα
το burger του μια μέρα μου ηρθε διαλυμένο λες και έτρωγα μακαρόνια με κιμά.
ακριβό χωρίς να βρίσκω το λόγο.
πρωσοπικό γιουχουυυυ
Ωραίο μαγαζί γενικά, πανάκριβες μπύρες.
ΥΓ: Πόλυ, το Πέραν καλά έκανε κι έκλεισε. Τις τελευταίες μέρες λειτουργίας του έπαθα τρελλή γαστρεντερίτιδα από εκεί, τέτοια, που αν δεν έκλεινε μόνο του, σίγουρα θα το έκλεινα εγώ!!!!
Το ριζότο με τα μανιτάρια δεν είχε καμία γεύση..
να τα λειτουργήσουν
Ευχαριστώ
Η εξυπηρετηση είναι πολύ κάτω του μετρίου (1.
Το φαγητο ήταν μετριο και σιγουρα δεν αξιζε τα λεφτα που το χρεωναν.
Συμπερασματικά, δε θα προτεινα σε κανενα το εν λογω μαγαζι για καμία περίσταση. Θα πρέπει να πάψουν να μας θεωρούν κοροϊδα.
εχω ακριβως ιδιες εντυπωσεις
αλλα δενμπορω να ειμαι το ιδιο γλαφυρος στην περιγραφη
αν διαβαζα την κριτικη του τρελου
πριν παω..
Έχουμε και λέμε, Σέρβις μέτριο & αργόστροφο. Με ενημέρωσε πως δεν υπάρχει από το κατάλογο Λαβράκι, μπέργκερ και κάτι άλλο που μου ξεφεύγει αυτή τη στιγμή. Ξενέρωσα που δεν είχε λαβράκι και περιορίστηκα στον σολομό.
Τιμές τσιμπημένες, να μου έχει τώρα τα wedges τα κατεψυγμένα 7.
Ας πάμε στο φαγητό. Ceasars κλασσική και πολύ πνιγμένη στα παρμεζάνα. Σολωμός σχάρας πάνω σε άγρια χόρτα και ένα ψιλοντρέσινγκ μελιού κλπ μέτριο, δεν έκανε το μπαμ στο στόμα μου (σκεφτόμουνα να πάρω κάποιο steak αλλά την μυρίστηκα πως δεν θα αξίζει τα λεφτά του και δεν είχα καμία όρεξη να μασουλάω σόλες μιας και το τρώω rare). Χοιρινά φιλετάκια με λιαστή ντομάτα σβησμένα σε κόκκινο κρασί, τρελή μετριότητα.
Ο χώρος θα έλεγα όμορφος με μόνο μείον τα φωτιστικά πάνω από κάθε τραπέζι, προσωπικά μου δημιούργησε άγχος λες και βρίσκομαι σε αστυνομικό τμήμα και με ανακρίνουνε.
Αν θέλετε ένα μέτριο μαγαζί ψευτοκυριλέ με ηρεμία το room 22 είναι το μαγαζί που ψάχνεται.
αισιχτήρ.
Είναι ιδανικό για ειδικές περιστάσεις γιατί είναι από τα πιο ακριβά της πόλης.