Εικόνες (29)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Μύδια & γαρίδες καπνιστές (εμπορίου, οκ, αλλά έχω φάει και καλύτερα μύδια καπνιστά)
Τσίπουρο Βλαδίκας άνευ (καλό)
Λουκάνικα (μέτρια, πολύ προκάτ)
Μοσχαρίσια μπριζόλα (δεν τρελάθηκα)
Μπιφτέκια (καλά) & Μπριζολάκι χοιρινό (οκ)
Μελιτζανοσαλάτα (καλή) & Τυροσαλάτα (μια χαρά) & Τζατζίκι (μια χαρά)
Βλαδίκας με γλυκάνισο (καλός)
Μπιφτέκι (μισό-μισό, εξαιρετικό!)
Εξωτερικά, Ιανουάριος 2023
Γενικά αν είσαστε στην περιοχή και θέλετε καφενείο αξίζει μια βόλτα.
Παρά το σχετικό κρύο, καθίσαμε έξω, καθώς στο εσωτερικό στηνόταν live karaoke (σοβαρά), παρέας-θαμώνων (ηλικιών >
Ξεκινήσαμε με βλήτα (σωστά βρασμένα), μελιτζάνες ψητές (νόστιμες οκ) και κατσικίσιο κορμό, ο οποίος είχε βαθιά γεύση. Στα κυρίως που έρχονταν, το αρνίσιο μπιφτέκι ήταν πάρα πολύ καλό, το ίδιο και τα χοιρινά φιλετίνια. Παύση για τσιπουροκατάνυξη και πολιτική κουβέντα• μία κουβέντα που αναπόφευκτα έκανε όσους καθόταν έξω ένα μεγάλο τραπέζι, και συνέχεια με πατάτες τηγανιτές, τυροκαυτερή (εξαιρετική!) και ποικιλία λουκάνικων, την οποία ζητήσαμε έτσι ώστε να δοκιμασθούν και οι 3 ποικιλίες: τυρολουκάνικο πολύ καλό, τζουμαγιάς και τζουμαγιάς με μπέικον (αμφότερα δυνατά). Κάπου εκεί, μεταξύ Αντώνη Ρέμου από μέσα και inside κομματικών πληροφοριών "
Στο τέλος, ήρθε κερασμένο γιαούρτι με βύσσινο.
Στα ποτά, ήπιαμε κυρίως τσίπουρο (πολύ καλό) και δευτερευόντως ρακή (λόγω της έντονης μαστίχας, προσωπικά δεν μου άρεσε). Τιμές, αν και δεν είδαμε ποτέ τιμοκατάλογο, ήταν οκ λογικές.
Οι άνθρωποι του μαγαζιού ήταν φιλικοί και εξυπηρετικοί. Συμπερασματικά, καφενειακές καταστάσεις όπως τους πρέπει, και το γεγονός ότι δίνεται έμφαση στο φαγητό, σε κάνει να θες να επιστρέψεις. Προτείνεται.
Τη βραδιά που πήγαμε έλειπε ο κανονικός σεφ λόγω ασθένειας, και κάποιος τον υποκατέστησε.
Ξεχώρισε και για μένα το Μπιφτέκι και μού άρεσαν τα Μανιτάρια σωτέ, που τα πίστεψα και βγήκανε πολύ καλά, με ζουμάκι umami μπόλικο. Επίσης είχε ενδιαφέροντα τουρσιά.
Θέλω να πάω και μία κανονικά μέρα που θα δουλεύει κανονικά ο σεφ.